M O B I N A
سرپرست بخش فرهنگ و ادب
عضو کادر مدیریت
کاربر V.I.P انجمن
سرپرست بخش
ناظر کتاب
منتقد انجمن
- امتیاز واکنش
- 63,861
- زمان حضور
- 273 روز 8 ساعت 23 دقیقه
نویسنده این موضوع
بیوگرافی داریوش اقبالی ؛ زندگی شخصی اعتیاد و همسران داریوش خواننده
بیوگرافی داریوش اقبالی
داریوش اقبالی متولد بهمن سال 1329 در شهر تهران است. داریوش خواننده، بازیگر و فعال اجتماعی ایرانی است، که در زمینه موسیقی راک و پاپ ایرانی فعال است.
جنس صدای داریوش باس است. او عضو سازمان عفو بین الملل می باشد.
دوران کودکی در کرج و میانه بود. پدرش محمد یکی از ملاکان شهرستان میانه بود. نخستین بار در سن 9 سالگی، در جشنی در مدرسه در شهرآرا به روی صحنه رفت. او در دوران دبیرستان هم اجرا داشت.
داریوش در سال 1349 با حسن خیاط باشی آشنا شد و همین اشنایی او باعث ورود رسمی او به دنیای خوانندگی و موسیقی حرفه ای شد. در همین سال و در سن 20 سالگی با ترانه به من نگو دوستت دارم با آهنگسازی درویش مصطفی جاویدان بسیار مشهور شد. نخستین ترانه مستقل او به نام نبسته پیمان با شعری از علی گزرسز و موسیقی خودش می باشد.
او با چهره های سرشناس موسیقی ایران از جمله منوچهر چشم آذر، بابک افشار، آندرانیک آساطوریان و صادق نوجوکی همکاری داشته است. با ترانه سراهای معروفی مانند ایرج جنتی عطایی، شهیار قنبری، احمد شاملو و اردلان سرفراز نیز همکاری داشته است. دوره همکاری داریوش با بابک بیات و ایرج جنتی عطایی به دوران طلایی موسیقی پاپ ایران معروف است.
آهنگهای برتر داریوش
براساس نظر سنجی که با عنوان فهرست ۱۰۰ ترانه برتر ماندگار تاریخ موسیقی ایران توسط شبکه من و تو صورت گرفت، ترانه دستای تو از داریوش در صدر ماندگارترین ترانههای ایرانی قرار گرفت. از جمله ماندگارترین آثار داریوش میتوان به ترانههای دستهای تو، شقایق، چشم من، دوباره می سازمت وطن، بچهها، بوی گندم، به من نگو دوست دارم، خانه، یاور همیشه مؤمن، شام مهتاب، فریاد زیر آب، جشن دلتنگی، ای عشق، نون و پنیر و سبزی، سال سقوط سال فرار، دنیای این روزای من و سراب رد پای تو اشاره کرد.
بیوگرافی داریوش اقبالی | خواننده
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com