- عضویت
- 20/8/18
- ارسال ها
- 8,710
- امتیاز واکنش
- 29,620
- امتیاز
- 473
- سن
- 23
- محل سکونت
- کویِ دوست
- زمان حضور
- 207 روز 9 ساعت 43 دقیقه
نویسنده این موضوع
یکی از غذاهای ایرانی خوشمزه اشکنه بروجرد می باشد که در این بخش روش تهیه آن را می خوانید.
مواد لازم برای اشکنه بروجرد
زردچوبه (پودر شده) / 1 قاشق چایخوری (3 گرم )
روغن مایع ( مخصوص سرخ کردن ) / به مقدار لازم
نمک / به مقدار لازم
فلفل سیاه (پودر شده ) / به مقدار لازم
گوجه فرنگی ( پوست گرفته و نگینی خرد شده ) / 2 عدد (200 گرم )
پیاز داغ / 2/1 پیمانه ( 25 گرم )
شنبلیله ( خشک شده) / 2 قاشق سوپخوری (6 گرم )
سیب زمینی ( مکعبی خرد شده ) / 2 عدد ( 500 گرم )
آب / 8 پیمانه (1280 میلی لیتر)
آرد / 2 قاشق سوپخوری ( 18 گرم )
رب گوجه فرنگی / 1قاشق سوپخوری ( 15 گرم )
تخم مرغ / 2 عدد ( 110 الی 120 گرم )
روش تهیه اشکنه بروجرد
زردچوبه را روی حرارت ملایم در روغن تفت دهید نمک، فلفل، گوجه فرنگی، پیاز داغ و شنبلیله را اضافه کرده و کمی تفت دهید. سیب زمینی را نیز جداگانه تفت داده، تمام مواد را مخلوط کنید و آب را روی آن بریزید. آرد و رب گوجه فرنگی را نیز به طور جداگانه در روغن تفت داده، پس از 20 دقیقه به مواد بالا بیفزائید و در ظرف را بگذارید تا مواد کاملاً پخته شوند. تخم مرغ ها را در ظرفی شکسته با همزن دستی بزنید در آخر پخت کم کم به مواد اشکنه بیفزائید و مرتب هم بزنید تا تخم مرغ نیز پخته شود. پس از چند جوش اشکنه را در ظرف موردنظر بریزید.
نکته
1. برای پوست گرفتن گوجه فرنگی، به آن شوک حرارتی بدهید. به این صورت که آنها را یک لحظه در آب جوش و بلافاصله در آب سرد بریزید. با این روش پوست گوجه ها به راحتی جدا می شود.
نکات تکمیلی در مورد اشکنه بروجرد
اشکنه بروجرد جزو غذای محلی - لرستان میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40 دقیقه میباشد .
اشکنه بروجرد را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
#نمناک
مواد لازم برای اشکنه بروجرد
زردچوبه (پودر شده) / 1 قاشق چایخوری (3 گرم )
روغن مایع ( مخصوص سرخ کردن ) / به مقدار لازم
نمک / به مقدار لازم
فلفل سیاه (پودر شده ) / به مقدار لازم
گوجه فرنگی ( پوست گرفته و نگینی خرد شده ) / 2 عدد (200 گرم )
پیاز داغ / 2/1 پیمانه ( 25 گرم )
شنبلیله ( خشک شده) / 2 قاشق سوپخوری (6 گرم )
سیب زمینی ( مکعبی خرد شده ) / 2 عدد ( 500 گرم )
آب / 8 پیمانه (1280 میلی لیتر)
آرد / 2 قاشق سوپخوری ( 18 گرم )
رب گوجه فرنگی / 1قاشق سوپخوری ( 15 گرم )
تخم مرغ / 2 عدد ( 110 الی 120 گرم )
روش تهیه اشکنه بروجرد
زردچوبه را روی حرارت ملایم در روغن تفت دهید نمک، فلفل، گوجه فرنگی، پیاز داغ و شنبلیله را اضافه کرده و کمی تفت دهید. سیب زمینی را نیز جداگانه تفت داده، تمام مواد را مخلوط کنید و آب را روی آن بریزید. آرد و رب گوجه فرنگی را نیز به طور جداگانه در روغن تفت داده، پس از 20 دقیقه به مواد بالا بیفزائید و در ظرف را بگذارید تا مواد کاملاً پخته شوند. تخم مرغ ها را در ظرفی شکسته با همزن دستی بزنید در آخر پخت کم کم به مواد اشکنه بیفزائید و مرتب هم بزنید تا تخم مرغ نیز پخته شود. پس از چند جوش اشکنه را در ظرف موردنظر بریزید.
نکته
1. برای پوست گرفتن گوجه فرنگی، به آن شوک حرارتی بدهید. به این صورت که آنها را یک لحظه در آب جوش و بلافاصله در آب سرد بریزید. با این روش پوست گوجه ها به راحتی جدا می شود.
نکات تکمیلی در مورد اشکنه بروجرد
اشکنه بروجرد جزو غذای محلی - لرستان میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40 دقیقه میباشد .
اشکنه بروجرد را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
#نمناک
اشکنه بروجرد
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com