- عضویت
- 20/8/18
- ارسال ها
- 8,710
- امتیاز واکنش
- 29,620
- امتیاز
- 473
- سن
- 23
- محل سکونت
- کویِ دوست
- زمان حضور
- 207 روز 9 ساعت 43 دقیقه
نویسنده این موضوع
کتلت سیب زمینی از غذاهایی است که ظاهری زیبا دارد و معمولا مورد قبول کودکان قرار می گیرد. مقداری آب لیموی تازه می تواند هم جلوی اکسیده شدن سیب زمینی شود و هم طعمی فوق العاده به غذا اضافه می کند. این وعده ی سالم را می توانید یک ساعته آماده کنید.
مواد لازم برای کتلت سیب زمینی و آب لیمو
900 گرم سیب زمینی پوست کنده
یک عدد پیاز زرد متوسط
2 قاشق چای خوری آب لیموی تازه
یک سوم فنجان آرد همه منظوره ( حدود 42 گرم )
2 قاشق چای خوری آویشن تازه و خرد شده
یک و یک چهارم قاشق چای خوری نمک
یک دوم قاشق چای خوری فلفل سیاه
یک عدد تخم مرغ بزرگ
یک عدد زرده تخم مرغ
یک دوم فنجان روغن کانولا
یک دوم فنجان روغن زیتون
خامه ترش ( اختیاری )
سس سیب ( اختیاری )
طرز تهیه کتلت سیب زمینی و آب لیمو
سیب زمینی و پیاز را با تیغه برش مخلوط کن و یا طرف درشت رنده تکه تکه کنید. میکس سیب زمینی و پیاز را داخل یک کاسه بزرگ قرار دهید، آب لیمو را به آنها اضافه کنید و خوب بهم بزنید تا ترکیب شوند.
ترکیب سیب زمینی را در یک صافی قرار دهید، 15 دقیقه آبش کشیده شود، با یک قاشق چوبی ترکیب را آرام به طرف پایین فشار دهید. با استفاده از دست مایعات اضافی که در ترکیب سیب زمینی باقی مانده را فشار داده و بیرون بکشید.
آرد را به آرامی در یک فنجان اندازه گیری خشک بریزید. ترکیب سیب زمینی را به یک ظرف بزرگ منتقل کنید. به ترکیب سیب زمینی، آرد، آویشن، نمک و فلفل را اضافه کنید، خوب بهم بزنید تا ترکیب شوند. تخم مرغ و زرده تخم مرغ را اضافه کنید و خوب بهم بزنید.
فر را تا دمای 225 درجه گرم کنید.
روی یک سینی پخت دستمال کاغذی قرار دهید. روغن زیتون و کانولا را به یک ماهی تابه گود اضافه کنید و روی حرارت متوسط رو به بالا قرارش دهید، حرارت دهید تا حرارت روغن به 350 درجه برسد. مخلوط سیب زمینی را به اندازه یک دایره 8 سانتی با کاردک آشپزی درون ماهی تابه بخوابانید.
هر طرف را به مدت 3 دقیقه و یا تا زمانی که قهوه ای و ترد شوند بپزید. با یک کفگیر شیار دار سیب زمینی ها را از درون ماهی تابه بیرون بیاورید. کمی کفگیر را بالای ماهی تابه نگه دارید تا روغنش دوباره به درون آن بچکد.
سیب زمینی های پخته شده را روی سینی پختی که آماده کردید قرار دهید، و سینی را در فر قرار دهید تا غذا گرم بماند. همین مراحل را چند مرتبه دیگر تکرار کنید. هر بار که خواستید سیب زمینی به ماهی تابه اضافه کنید مطمئن شوید دمای روغن به 350 درجه رسیده باشد. اگر دوست داشتید می توانید این غذا را با خامه ترش یا سس سیب سرو کنید.
نکات تکمیلی در مورد کتلت سیب زمینی
کتلت سیب زمینی جزو غذاهای دانشجویی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20 دقیقه میباشد .
کتلت سیب زمینی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .
#نمناک
مواد لازم برای کتلت سیب زمینی و آب لیمو
900 گرم سیب زمینی پوست کنده
یک عدد پیاز زرد متوسط
2 قاشق چای خوری آب لیموی تازه
یک سوم فنجان آرد همه منظوره ( حدود 42 گرم )
2 قاشق چای خوری آویشن تازه و خرد شده
یک و یک چهارم قاشق چای خوری نمک
یک دوم قاشق چای خوری فلفل سیاه
یک عدد تخم مرغ بزرگ
یک عدد زرده تخم مرغ
یک دوم فنجان روغن کانولا
یک دوم فنجان روغن زیتون
خامه ترش ( اختیاری )
سس سیب ( اختیاری )
طرز تهیه کتلت سیب زمینی و آب لیمو
سیب زمینی و پیاز را با تیغه برش مخلوط کن و یا طرف درشت رنده تکه تکه کنید. میکس سیب زمینی و پیاز را داخل یک کاسه بزرگ قرار دهید، آب لیمو را به آنها اضافه کنید و خوب بهم بزنید تا ترکیب شوند.
ترکیب سیب زمینی را در یک صافی قرار دهید، 15 دقیقه آبش کشیده شود، با یک قاشق چوبی ترکیب را آرام به طرف پایین فشار دهید. با استفاده از دست مایعات اضافی که در ترکیب سیب زمینی باقی مانده را فشار داده و بیرون بکشید.
آرد را به آرامی در یک فنجان اندازه گیری خشک بریزید. ترکیب سیب زمینی را به یک ظرف بزرگ منتقل کنید. به ترکیب سیب زمینی، آرد، آویشن، نمک و فلفل را اضافه کنید، خوب بهم بزنید تا ترکیب شوند. تخم مرغ و زرده تخم مرغ را اضافه کنید و خوب بهم بزنید.
فر را تا دمای 225 درجه گرم کنید.
روی یک سینی پخت دستمال کاغذی قرار دهید. روغن زیتون و کانولا را به یک ماهی تابه گود اضافه کنید و روی حرارت متوسط رو به بالا قرارش دهید، حرارت دهید تا حرارت روغن به 350 درجه برسد. مخلوط سیب زمینی را به اندازه یک دایره 8 سانتی با کاردک آشپزی درون ماهی تابه بخوابانید.
هر طرف را به مدت 3 دقیقه و یا تا زمانی که قهوه ای و ترد شوند بپزید. با یک کفگیر شیار دار سیب زمینی ها را از درون ماهی تابه بیرون بیاورید. کمی کفگیر را بالای ماهی تابه نگه دارید تا روغنش دوباره به درون آن بچکد.
سیب زمینی های پخته شده را روی سینی پختی که آماده کردید قرار دهید، و سینی را در فر قرار دهید تا غذا گرم بماند. همین مراحل را چند مرتبه دیگر تکرار کنید. هر بار که خواستید سیب زمینی به ماهی تابه اضافه کنید مطمئن شوید دمای روغن به 350 درجه رسیده باشد. اگر دوست داشتید می توانید این غذا را با خامه ترش یا سس سیب سرو کنید.
نکات تکمیلی در مورد کتلت سیب زمینی
کتلت سیب زمینی جزو غذاهای دانشجویی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20 دقیقه میباشد .
کتلت سیب زمینی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .
#نمناک
کتلت سیب زمینی و آب لیمو
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com