- امتیاز واکنش
- 91
- زمان حضور
- 1 روز 14 ساعت 33 دقیقه
نویسنده این موضوع
به نام خدا
نام رمان: جادوگران تئودور (مجموعه داستانهای آلیس هاتسون) جلد اول
نویسنده: آل۱۱ کاربر انجمن رمان 98
ژانر: فانتزی، عاشقانه
ناظر: -FãTéMęH-
خلاصهای از رمان:
در جهانی که جادوگران از محدودترین نژادها هستند، تظاهر به جادوگری گناهی نابخشودنیست. زمانی که خدایشان ناپدید شد، هرجومرج به انقراضشان کشید و حالا، عامل هرجومرج به بند کشیده شده. در سوی دیگر دختری معمولی از دیار زمین، جادو نداشتنش متهمش میکند. انسان بودنش جرم است، ناچاراً وارد اجتماع جادوگران میشود و تظاهر به جادوگری میکند. تظاهرکنندگان گنـ*ـاهکارند و گنـ*ـاهکاران یاران هرجومرجند.
باید دید در جهانی دور از زمین، برای ساکن زمینِ متهم به گنـ*ـاه و هرجومرج، چه حکمی بریده میشود!
سخن نویسنده؛نام رمان: جادوگران تئودور (مجموعه داستانهای آلیس هاتسون) جلد اول
نویسنده: آل۱۱ کاربر انجمن رمان 98
ژانر: فانتزی، عاشقانه
ناظر: -FãTéMęH-
خلاصهای از رمان:
در جهانی که جادوگران از محدودترین نژادها هستند، تظاهر به جادوگری گناهی نابخشودنیست. زمانی که خدایشان ناپدید شد، هرجومرج به انقراضشان کشید و حالا، عامل هرجومرج به بند کشیده شده. در سوی دیگر دختری معمولی از دیار زمین، جادو نداشتنش متهمش میکند. انسان بودنش جرم است، ناچاراً وارد اجتماع جادوگران میشود و تظاهر به جادوگری میکند. تظاهرکنندگان گنـ*ـاهکارند و گنـ*ـاهکاران یاران هرجومرجند.
باید دید در جهانی دور از زمین، برای ساکن زمینِ متهم به گنـ*ـاه و هرجومرج، چه حکمی بریده میشود!
سلام و درود به همه. این رمان حاصل سالها دسترنج تخیل و رویاپردازی منه. تا حالا دیدید دنیایی ساخته باشید و بعد کل عمرتون علاوه بر دنیای واقعیتون، توی دنیای خودساختتون هم زندگی کنید؟ من همچین حسی رو الانم که الانه دارم تجربه میکنم.
با من سهیم دنیایی که ساختم، میشید؟ خوندنش خالی از لطف نیست بهتون قول میدم :)
پینوشت1: سبک فانتزی جادو و شمشیرزنی است.
پینوشت2: مجموعه داستانهای آلیس هاتسون، داستانهایی با موضوعهای متفاوت و جداگانه است که در آن یک شخصیت همیشه وجود دارد و ثابت است که نامش آلیس هاتسون است.
مهم نیست این شخصیت اصلی یا فرعی باشد، چیزی که مهم است وجود این شخصیت در رمانهایی با موضوعات مختلف است
فهرست:
فصل اول: چشمان سرخ
فصل دوم:
فصل سوم:
فصل چهارم:
فصل پنجم:
فصل ششم:
فصل هفتم:
فصل هشتم:
فصل نهم:
فصل دهم:
فصل اول: چشمان سرخ
فصل دوم:
فصل سوم:
فصل چهارم:
فصل پنجم:
فصل ششم:
فصل هفتم:
فصل هشتم:
فصل نهم:
فصل دهم:
در حال تایپ رمان جادوگران تئودور | آل۱۱ کاربر انجمن رمان ۹۸
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com
آخرین ویرایش توسط مدیر: