- عضویت
- 20/8/18
- ارسال ها
- 8,710
- امتیاز واکنش
- 29,620
- امتیاز
- 473
- سن
- 23
- محل سکونت
- کویِ دوست
- زمان حضور
- 207 روز 9 ساعت 43 دقیقه
نویسنده این موضوع
“سیر قلیه” غذای شمالی دوست داشتنی و خوشمزه است که طرز تهیه آن را در آشپزخانه آموزش خواهیم داد.
مواد لازم برای سیر قلیه گیلانی
طرز تهیه سیر قلیه گیلانی
ابتدا لپه را از چند ساعت قبل خیس دهید .سپس برگ سیرهای تازه را بشویید و به اندازه های نیم سانتی خرد کنید.
مرغ یا اردک را به ابعاد کوچکتر تکه کنید و استخوان های آن را جدا کنید و در روغن سرخ کنید.
پیاز را خلالی خرد کنید و در مقداری روغن تقت دهید تا طلایی رنگ شود.سپس برگ سیرها را داخل پیاز ها بریزید و کمی تفت دهید.در حین تفت دادن سیرها ، نمک ، فلفل و زرد چوبه را به همراه لپه خیس خورده شده اضافه کنید و هم بزنید. پیاز های تفت داه شده را با مرغ های سرخ شده مخلوط کنید و مقداری آب داخل آن بریزید تا با حرارت ملایم کاملا پخته و نرم شوند. تخم مرغ ها را در ظرفی بشکنید و با چنگال هم بزنید و وقتی گوشت خورشت پخت و مقدار بیشتر آب غذا گرفته شد تخم مرغ ها را به داخل خورشت اضافه کنید و بعد از 5 دقیقه غذا را خاموش کنید.
نکات تکمیلی در مورد سیر قلیه
سیر قلیه جزو غذای محلی - گیلانی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
سیر قلیه را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
#نمناک
مواد لازم برای سیر قلیه گیلانی
- مرغ یا اردک کوچک نصف یک عدد
- پیاز 1 عدد متوسط
- برگ سیر تازه 3 عدد
- لپه 1 پیمانه
- تخم مرغ 3 عدد
- نمک، فلفل و زردچوبه :به میزان کافی
طرز تهیه سیر قلیه گیلانی
ابتدا لپه را از چند ساعت قبل خیس دهید .سپس برگ سیرهای تازه را بشویید و به اندازه های نیم سانتی خرد کنید.
مرغ یا اردک را به ابعاد کوچکتر تکه کنید و استخوان های آن را جدا کنید و در روغن سرخ کنید.
پیاز را خلالی خرد کنید و در مقداری روغن تقت دهید تا طلایی رنگ شود.سپس برگ سیرها را داخل پیاز ها بریزید و کمی تفت دهید.در حین تفت دادن سیرها ، نمک ، فلفل و زرد چوبه را به همراه لپه خیس خورده شده اضافه کنید و هم بزنید. پیاز های تفت داه شده را با مرغ های سرخ شده مخلوط کنید و مقداری آب داخل آن بریزید تا با حرارت ملایم کاملا پخته و نرم شوند. تخم مرغ ها را در ظرفی بشکنید و با چنگال هم بزنید و وقتی گوشت خورشت پخت و مقدار بیشتر آب غذا گرفته شد تخم مرغ ها را به داخل خورشت اضافه کنید و بعد از 5 دقیقه غذا را خاموش کنید.
نکات تکمیلی در مورد سیر قلیه
سیر قلیه جزو غذای محلی - گیلانی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
سیر قلیه را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
#نمناک
سیر قلیه گیلانی
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com