خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

The unborn

مدیر ارشد بازنشسته رمان ۹۸
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
20/8/18
ارسال ها
8,710
امتیاز واکنش
29,620
امتیاز
473
سن
23
محل سکونت
کویِ دوست
زمان حضور
207 روز 9 ساعت 43 دقیقه
نویسنده این موضوع
در این بخش از آشپزخانه طرز تهیه ژله نعنا را به شما آموزش خواهیم داد.از این ژله می توانید به عنوان یک دسر خوشمزه در میهمانی های خود استفاده کنید.
مواد لازم برای ژله نعنا

ژلاتین بدون طعم :3 بسته
پودر کاکائوی غیر شیرین :یک قاشق غذاخوری
شیر پرچرب :یک قوطی
کرم کاکائو :نصف فنجان
شکر (اختیاری) :2 قاشق غذاخوری
کرم نعنا :نصف فنجان
کلوچه شکلاتی (برای تزئین)
خامه پرچرب (برای تزئین)




طرز تهیه ژله نعنا
1- ظرفی را چرب کنید و سپس با دستمال، آنها را تمیز کنید. این کار باعث می شود که ظرف کمی چرب باشد و در عین حال ژله های شما چرب نشوند و مزه روغن نگیرند.
2- نیم فنجان آب داخل قابلمه کوچکی بریزید و یک بسته از ژلاتین بدون طعم را در آن خالی کنید و بگذارید یکی دو دقیقه خیس بخورد. اجاق را روشن کنید و آن را روی شعله متوسط حرارت دهید و گاهی هم بزنید تا ژلاتین حل شود.
3- یک قاشق غذاخوری پودر کاکائوی غیرشیرین داخل آن بریزید و هم بزنید تا حل شود. سپس آن را از روی شعله بردارید و یک یا دو قاشق غذاخوری شیر پرچرب و نیم فنجان کرم کاکائو در آن بریزید و هم بزنید تا کاملاً مخلوط شود. آن را در ظرفی که آماده کرده اید بریزید و در یخچال بگذارید تا حدود 15 تا 20 دقیقه ببندد.
4- در حالیکه لایه شکلاتی در حال آماده شدن است، دو لایه سبز را درست کنید. یک و یک چهارم فنجان آب در قابلمه کوچکی بریزید و 2 بسته ژلاتین بدون طعم در آن خالی کنید و بگذارید یکی دو دقیقه خیس بخورد. اجاق را روشن کنید و آن را روی شعله متوسط بگذارید و گاهی هم بزنید تا ژلاتین حل شود. یکی دو قاشق غذاخوری شکر اضافه کنید و هم بزنید تا حل شود (شکر اختیاری است، ولی بهتر است اضافه کنید تا کمی مزه نعناع را بهتر کند). آن را از روی شعله بردارید و نیم فنجان کرم نعناعی اضافه کنید.
5- یک فنجان از این مایع سبز را در ظرف جداگانه ای بریزید. حدود یک چهارم فنجان شیر پرچرب به مخلوط باقیمانده (نیم فنجان) اضافه کنید. باید حالا یک لایه سبز روشن و یک لایه سبز کرمی داشته باشد و هر کدام حدوداً یک فنجان باشند. بگذارید هر دو در دمای اتاق سرد شوند.
6- وقتی لایه شکلاتی کاملاً بست، لایه نعناعی کرمی را اضافه کنید و آن را در یخچال بگذارید تا 15 دقیقه دیگر بماند و آن لایه نیز تا حدودی ببندد. آخرین لایه نعناعی را اضافه کنید و بگذارید حداقل 4 ساعت در یخچال بماند.
7- وقتی ژله آماده سرو کردن شد، به آرامی لبه های آن را از ظرف جدا کنید و آن را روی بشقاب مخصوص بگذارید و به مکعب های مساوی تقسیم کنید. سپس این مکعب ها را با خامه و تکه های کلوچه شکلاتی تزئین کنید و سرو نمایید.


نکات تکمیلی در مورد ژله نعنا
ژله نعنا جزو دسر - انواع ژله میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و 0 دقیقه
ژله نعنا را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .
#نمناک


طرز تهیه ژله نعنا

 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا