خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

The unborn

مدیر ارشد بازنشسته رمان ۹۸
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
20/8/18
ارسال ها
8,710
امتیاز واکنش
29,620
امتیاز
473
سن
23
محل سکونت
کویِ دوست
زمان حضور
207 روز 9 ساعت 43 دقیقه
نویسنده این موضوع
یزدی ها در خورش قیمه به جای لپه و سیب زمینی، نخود می ریزند، البته باید گفت که این سبک خورش قیمه هم لطف خودش را دارد.
مواد لازم برای خورش قیمه یزدی

نخود لپه شده 500 گرم
پیاز بزرگ یک عدد
روغن جامد یا کره دو قاشق سوپخوری
گوشت خردشده 600 گرم
نمک، فلفل و زردچوبه و زعفران به میزان لازم
پیاز داغ برای تزئین دو قاشق غذاخوری



طرز تهیه خورش قیمه یزدی

نخودها را خیس کرده یک روز قبل از پخت حدود چهار الی پنج بار آب آن را عوض کرده و بعد لپه کنید.
پیازها را نگینی کرده و سرخ کنید، گوشت را به آن افزوده و تفت دهید.




نمک، زردچوبه و فلفل را اضافه کرده و بعد نخود را بریزید. پس از کمی تفت خوردن، داخل مواد آب ریخته بگذارید تا جا بیفتد.
15 دقیقه مانده به سرو غذا، زعفران را اضافه کرده تا بوی مطبوع زعفران در غذا بپیچد. در ظرف مناسب کشیده روی آن را با پیازداغ تزئین کنید و همراه چلوی زعفرانی سرو نمایید.




نکات تکمیلی در مورد خورش قیمه یزدی
خورش قیمه یزدی جزو انواع خورش میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 2 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
خورش قیمه یزدی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .
#نمناک


طرز تهیه خورش قیمه یزدی

 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا