M O B I N A
سرپرست بخش فرهنگ و ادب
عضو کادر مدیریت
کاربر V.I.P انجمن
سرپرست بخش
ناظر کتاب
منتقد انجمن
- عضویت
- 3/4/21
- ارسال ها
- 24,702
- امتیاز واکنش
- 63,861
- امتیاز
- 508
- سن
- 19
- محل سکونت
- BUSHEHR
- زمان حضور
- 273 روز 8 ساعت 23 دقیقه
نویسنده این موضوع
تحلیل نتایج کیفی خوراک کوره
۱) با توجه به اینکه تعداد کل کربناتهای بالای ۱۲۵ میکرون در حدود ۵/۷ درصد میباشد، لذا با قیاس سوابق و تجارب حاصله از تئوریهای موجود مشکل ایجاد شده نمیتواند تأثیر چشمگیری بر وضعیت پختپذیری داشته باشد.
۲) نتایج دانهبندی بیانگر بهبود وضعیت پختپذیری میباشد حال آنکه نتیجه عکس از عملکرد کل فاکتورهای کیفی خوراک کوره حاصل شده است. لذا توزیع دانهبندی نیز مشکلی در خصوص ایجاد سختپزی مواد نداشته است. نوسانات دانهبندی در محدوده بررسی بسیار محدود بوده است.
۳) در خصوص هموژناسیون و نوسانات مدولهای کیفیت و اکسیدها باید اظهار نمود، سوابق اجرائی بیانگر کارکرد کوره در هنگام کاربرد مدولها در شرایط مذکور داشته و نسبت به قبل اندکی نوسانات افزایش یافته است. لذا لازم است در جهت کاهش نوسانات و محدود نمودن آن در محدودههای اجرائی و عملیاتی اقدام نمود. همانطور که میدانیم نوسانات به روی ناپایداری کوره تأثیر چشمگیری داشته، حال آنکه بهطور مستقیم کوره را دائماً به حالت سختپزی سوق نمیدهد. بهصورت موردی پذیرفته ولیکن با این تفاوت اندک ایجاد چنین مشکل بهصورت مستمر بعید به نظر میرسد.
۴) وجود کانیهای آهندار از نوع گوتیت به خاطر ایجاد شرایط احیا و تغییر در کیفیت فاز مایع میتواند خللی در پختپذیری اولیه در دمای ۱۲۰۰ درجه ایجاد کند که اختلاف آن در نمودار مذکور میتواند بخش ناشی از این عامل مینرالی باشد.
۵) سیلیس آزاد در خوراک کوره قبلاً در حدود ۵/۴ درصد بوده حال آنکه در نمونه مورد بررسی به ۹ درصد رسیده که افزایشی حدود ۵۰ درصدی در مقدار آن یکی از عوامل اصلی در افزایش سختپزی خوراک کوره میباشد.
۴) جمعبندی
۱ـ۴) بررسی فرایند:
۴ـ۱ـ۱) میزان نشتی خارج از محدودههای گارانتی و پیشنهادی سازنده است که لازم است پس از اندازهگیری مجدد نسبت به رفع آن اقدام شود.
۱) با توجه به اینکه تعداد کل کربناتهای بالای ۱۲۵ میکرون در حدود ۵/۷ درصد میباشد، لذا با قیاس سوابق و تجارب حاصله از تئوریهای موجود مشکل ایجاد شده نمیتواند تأثیر چشمگیری بر وضعیت پختپذیری داشته باشد.
۲) نتایج دانهبندی بیانگر بهبود وضعیت پختپذیری میباشد حال آنکه نتیجه عکس از عملکرد کل فاکتورهای کیفی خوراک کوره حاصل شده است. لذا توزیع دانهبندی نیز مشکلی در خصوص ایجاد سختپزی مواد نداشته است. نوسانات دانهبندی در محدوده بررسی بسیار محدود بوده است.
۳) در خصوص هموژناسیون و نوسانات مدولهای کیفیت و اکسیدها باید اظهار نمود، سوابق اجرائی بیانگر کارکرد کوره در هنگام کاربرد مدولها در شرایط مذکور داشته و نسبت به قبل اندکی نوسانات افزایش یافته است. لذا لازم است در جهت کاهش نوسانات و محدود نمودن آن در محدودههای اجرائی و عملیاتی اقدام نمود. همانطور که میدانیم نوسانات به روی ناپایداری کوره تأثیر چشمگیری داشته، حال آنکه بهطور مستقیم کوره را دائماً به حالت سختپزی سوق نمیدهد. بهصورت موردی پذیرفته ولیکن با این تفاوت اندک ایجاد چنین مشکل بهصورت مستمر بعید به نظر میرسد.
۴) وجود کانیهای آهندار از نوع گوتیت به خاطر ایجاد شرایط احیا و تغییر در کیفیت فاز مایع میتواند خللی در پختپذیری اولیه در دمای ۱۲۰۰ درجه ایجاد کند که اختلاف آن در نمودار مذکور میتواند بخش ناشی از این عامل مینرالی باشد.
۵) سیلیس آزاد در خوراک کوره قبلاً در حدود ۵/۴ درصد بوده حال آنکه در نمونه مورد بررسی به ۹ درصد رسیده که افزایشی حدود ۵۰ درصدی در مقدار آن یکی از عوامل اصلی در افزایش سختپزی خوراک کوره میباشد.
۴) جمعبندی
۱ـ۴) بررسی فرایند:
۴ـ۱ـ۱) میزان نشتی خارج از محدودههای گارانتی و پیشنهادی سازنده است که لازم است پس از اندازهگیری مجدد نسبت به رفع آن اقدام شود.
نقش کنترل و ممیزی مواد در مصرف انرژی حرارتی
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com