خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

Farzaneamiri

همراه رمان ۹۸
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
128
زمان حضور
0
نویسنده این موضوع
بیوگرافی نازنین کیوانی

نازنین کیوانی متولد دوم شهریور 1367 در شهر تهران است و تک فرزند خانواده می باشد. او پس از گرفتن دیپلم ، تحصیلات دانشگاهی خود را در رشته گرافیک در دانشگاه هنر مشهد ادامه داد و هم اکنون مدرک کارشناسی گرافیک از دانشگاه هنر و معماری از دانشگاه آزاد مشهد دارد.

ازدواج و همسر

نازنین کیوانی سال ها قبل وقتی که خیلی جوان بود با یک بازیگر و مدل بنام آرش مهاجر ازدواج می کند و آن ها در سال 88 وقتی که نازنین کیوانی 20 ساله بود صاحب دختری بنام آیناز شدند.

ماجرای آشنایی و ازدواج با آرش مهاجر

نازنین کیوانی در این باره می گوید : من و آرش در یک ملاقات دوستانه باهم آشنا شدیم و تصمیم به ازدواج گرفتیم. در آن زمان هر دوی ما خیلی جوان بودیم و زندگی ما هم مانند هر زوجی فراز و نشیب های زیادی داشت. با این حال من ازدواج در سن پایین را یک اتفاق خوب می دانم چون ما در کنار هم پیشرفت کردیم و پشت هم بودیم.

بچه دار شدن در 20 سالگی

در مورد بچه دار شدن باید بگم که این موضوع اتفاقی بود و من 20 ساله بودم که خبر بارداری ام را شنیدم و از شنیدن این خبر خیلی خیلی خوشحال شدم انگار داشتم روی ابرها راه می رفتم.

بعد از به دنیا آمدن آیناز زندگی ما خیلی قشنگ تر و شیرین تر از قبل شد. آیناز الان همه زندگی من و آرش است و زندگی سه نفره ما خیلی خوب و عالی است.

بیوگرافی نازنین کیوانی | بازیگر

آخرین ویرایش توسط مدیر:

LIDA_M

کاربر حرفه‌ای
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
20,432
زمان حضور
78 روز 19 ساعت 52 دقیقه

بیوگرافی نازنین کیوانی | بازیگر

shape1
shape2