- عضویت
- 28/2/20
- ارسال ها
- 4,354
- امتیاز واکنش
- 51,361
- امتیاز
- 443
- محل سکونت
- ☁️
- زمان حضور
- 122 روز 21 ساعت 18 دقیقه
نویسنده این موضوع
مواد لازم سس سزار | |
سس مایونز | 300 گرم |
سس خردل | 100 گرم |
زرده تخم مرغ | 2 عدد |
پنیر پارمسان | 50 گرم |
پوره سیر | 1 قاشق چایخوری |
سس ورچستر | 20 گرم |
روغن زیتون بدون بو | 100 گرم |
نمک و فلفل سیاه | 1 قاشق چایخوری |
مرحله اول
برای تهیه سس سزار رستورانی ابتدا سس مایونز را داخل کاسه ای بزرگ می ریزیم و سس ورچستر را به آن اضافه می کنیم و با همزن دستی آن ها را هم می زنیم تا یکدست شوند.بعد 3 الی 4 عدد سیر را پوست می گیریم.
مرحله دوم
حالا آنرا می شوییم و با رنده ریز رنده می کنیم، سپس 1 قاشق چایخوری از پوره سیر را به مواد اضافه می کنیم. در ادامه تخم مرغ ها را داخل پیاله ای اول می شکنیم و زرده و سفیده ها را جدا در کاسه ای می ریزیم.
مرحله سوم
سپس در صورت سالم بوده زرده ها را به مواد سس می افزاییم و با همزن خوب آن ها را مخلوط می کنیم. در ادامه سس خردل را به همراه فلفل سیاه،نمک و پنیر پارمسان و روغن زیتون اضافه می کنیم و همگی مواد را با همزن دستی خوب مخلوط می کنیم.
مرحله چهارم
می توانید از ابتدا همگی مواد را به همین ترتیبی که اشاره کردم داخل کاسه بریزید و در آخر با گوشتکوب برقی آن ها را میکس کنید و یا داخل پارچ میکسر بریزید(روغن را بعد از اینکه مواد در میکسر ،میکس شدند اضافه کنید) و میکس شده تحویل بگیرید.
مرحله پنجم
البته می توانید از کمی آبلیمو تازه نیز در این ترکیب استفاده کنید.بعد سس آمده شده را در ظرفی می ریزیم و درب آن را می بندیم و داخل یخچال قرار می دهیم تا خودش را کمی بگیرد و آنوقت می توانید سس سزار خونگی را استفاده کنید.نوش جان
***
مواد لازم سس فلفل | |
گوجه فرنگی | ۳ عدد |
سیر | ۵ حبه |
فلفل قرمز و سبز | ۱ کیلوگرم |
پودر فلفل سیاه | ۱ قاشق مرباخوری |
سرکه | ۱ لیوان |
روغن زیتون | ۱ لیوان |
جعفری | ½ لیوان |
نمک | به مقدار کافی |
مرحله اول
برای تهیه سس فلفل خوشمزه ابتدا قسمت های اضافی گوجه فرنگی ها و فلفل ها را جدا می کنیم، سپس گوجه فرنگی ها را به همراه حبه های سیر داخل غذاساز یا مخلوط کن می ریزیم تا کاملا پوره و یکدست شوند.
مرحله دوم
در این مرحله فلفل ها را نیز به صورت جداگانه داخل غذاساز یا مخلوط کن می ریزیم تا کاملا یکدست شوندف سپس کنار می گذاریم. در ادامه مخلوط گوجه فرنگی و سیر را داخل یک تابه مناسب می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم.
مرحله سوم
حالا مواد را هر چند لحظه یک بار هم می زنیم تا آب اضافی موجود در تابه به طور کامل کشیده شود، سپس پوره فلفل را به همراه سرکه، روغن، فلفل سیاه و مقداری نمک به تابه اضافه می کنیم و به خوبی مخلوط می کنیم.
مرحله چهارم
در این مرحله جعفری را به صورت ساطوری خرد می کنیم یا اینکه در غذاساز می ریزیم تا کاملا پوره شود، سپس به تابه اضافه می کنیم. حالا اجازه می دهیم سس ۴۵ دقیقه تا یک ساعت روی حرارت ملایم بماند تا کاملا آماده شود.
مرحله پنجم
پس از اینکه سس آماده شد طعم آنرا تست می کنیم، سپس در صورت تمایل می توانیم برای تندتر شدن سس از پودر فلفل قرمز تند نیز اضافه کنیم. در ادامه اجازه می دهیم سس در دمای محیط بماند تا کاملا خنک شود.
مرحله ششم
پس از اینکه سس کاملا خنک شد، آنرا درون ظرف های شیشه ای درب دار می ریزیم و در یخچال نگهداری می کنیم. در صورتی که تمایل داشته باشیم این سس را برای مدت طولانی تری نگهداری کنیم باید جعفری را از مواد لازم حذف کنیم.
منبع:چیشی
سس سزار و سس فلفل
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com