- عضویت
- 28/2/20
- ارسال ها
- 4,354
- امتیاز واکنش
- 51,361
- امتیاز
- 443
- محل سکونت
- ☁️
- زمان حضور
- 122 روز 21 ساعت 18 دقیقه
نویسنده این موضوع
مواد لازم ادویه ماهی | |
پودر آویشن | 3 قاشق چایخوری |
نمک | 2 قاشق چایخوری |
فلفل قرمز | 2 قاشق چایخوری |
فلفل سیاه | 1 قاشق چایخوری |
پودر زیره | 2 قاشق چایخوری |
پودر پیاز | 2 قاشق چایخوری |
پودر سیر | 1 قاشق چایخوری |
پودر تخم گشنیز | 2 قاشق چایخوری |
زردچوبه یا کاری | 2 قاشق چایخوری |
مرحله اول
برای تهیه ادویه ماهی خوشمزه به روش بندری ابتدا تمام ادویه هایی که در لیست مواد اولیه آورده شده است را داخل یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس به خوبی با هم مخلوط می کنیم تا یکدست شوند.
مرحله دوم
در این مرحله یک شیشه مناسب را می شوییم و به خوبی خشک می کنیم، سپس ادویه را در شیشه می ریزیم و در جای خشک و خنک نگهداری می کنیم. این ادویه برای پخت انواع ماهی ها مورد استفاده قرار می گیرد.
مرحله سوم
ادویه را حدود نیم تا یک ساعت قبل از طبخ ماهی روی ماهی می ریزیم و درب ظرف را بسته و درون یخچال نگه داری می کنیم تا به خوبی مزه دار شود. نکته دیگر اینکه حتما ادویه ها را خودتان بگیرید و پودر کنید.
***
مواد لازم ادویه گرام ماسالا | |
تخم گشنیز | ۲۰ گرم |
زیره سبز | ۱۰ گرم |
هل سبز | ۱۵ عدد |
هل سیاه | ۴ عدد |
برگ بو | ۴ عدد |
میخک | ۶ عدد |
بادیان ستاره ای | ۱ عدد |
چوب دارچین | ۲ تکه |
دانه رازیانه | ۱ قاشق چایخوری |
دانه فلفل سیاه | ۱ قاشق چایخوری |
جوز هندی رنده شده | ½ قاشق چایخوری |
مرحله اول
برای تهیه ادویه گرام ماسالا ابتدا تخم گشنیز را داخل یک تابه مناسب می ریزیم، سپس روی حرارت ملام قرار می دهیم و حدود ۳ دقیقه تفت می دهیم. در ادامه تخم گشنیز را از تابه خارج می کنیم و کنار می گذاریم.
مرحله دوم
در این مرحله هل سبز و سیاه را به همراه زیره، فلفل سیاه، میخک ، بادیان ستاره ای ( ستاره انیس )، دارچین و رازیانه به تابه اضافه می کنیم و به مدت ۲ دقیقه تفت می دهیم تا عطر ادویه ها بلند شود، سپس برگ بو و جوزهندی را اضافه می کنیم.
مرحله سوم
حالا تفت دادن را یک دقیقه دیگر ادامه می دهیم، سپس ادویه ها را از تابه خارج می کنیم و کنار می گذاریم تا از حرارت بیفتند و با دمای محیط هماهنگ شوند. پس از اینکه ادویه ها خنک شدند، انها را داخل آسیاب می ریزیم و پودر می کنیم.
مرحله چهارم
پس از اینکه ادویه ها کاملا یکدست شدند، انها را از آسیاب خارج می کنیم و با الک ریز یک مرتبه الک می کنیم، سپس داخل یک شیشه درب دار تمیز و بدون رطوب می ریزیم، سپس در کابینت دور از رطوبت و نور خورشید نگهداری می کنیم.
منبع:چیشی
ادویه ماهی و ادویه گرام ماسالا
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com