خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

Saghár✿

سرپرست بخش عمومی
عضو کادر مدیریت
سرپرست بخش
نگارشگر انجمن
کپیست انجمن
  
عضویت
28/2/20
ارسال ها
4,354
امتیاز واکنش
51,361
امتیاز
443
محل سکونت
☁️
زمان حضور
122 روز 21 ساعت 18 دقیقه
نویسنده این موضوع

مواد لازم ادویه ماهی
پودر آویشن3 قاشق چایخوری
نمک2 قاشق چایخوری
فلفل قرمز2 قاشق چایخوری
فلفل سیاه1 قاشق چایخوری
پودر زیره2 قاشق چایخوری
پودر پیاز2 قاشق چایخوری
پودر سیر1 قاشق چایخوری
پودر تخم گشنیز2 قاشق چایخوری
زردچوبه یا کاری2 قاشق چایخوری
دستور تهیه ادویه ماهی

مرحله اول
برای تهیه ادویه ماهی خوشمزه به روش بندری ابتدا تمام ادویه هایی که در لیست مواد اولیه آورده شده است را داخل یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس به خوبی با هم مخلوط می کنیم تا یکدست شوند.

مرحله دوم
در این مرحله یک شیشه مناسب را می شوییم و به خوبی خشک می کنیم، سپس ادویه را در شیشه می ریزیم و در جای خشک و خنک نگهداری می کنیم. این ادویه برای پخت انواع ماهی ها مورد استفاده قرار می گیرد.


مرحله سوم
ادویه را حدود نیم تا یک ساعت قبل از طبخ ماهی روی ماهی می ریزیم و درب ظرف را بسته و درون یخچال نگه داری می کنیم تا به خوبی مزه دار شود. نکته دیگر اینکه حتما ادویه ها را خودتان بگیرید و پودر کنید.
***

مواد لازم ادویه گرام ماسالا
تخم گشنیز۲۰ گرم
زیره سبز۱۰ گرم
هل سبز۱۵ عدد
هل سیاه۴ عدد
برگ بو۴ عدد
میخک۶ عدد
بادیان ستاره ای۱ عدد
چوب دارچین۲ تکه
دانه رازیانه۱ قاشق چایخوری
دانه فلفل سیاه۱ قاشق چایخوری
جوز هندی رنده شده½ قاشق چایخوری
دستور تهیه ادویه گرام ماسالا

مرحله اول
برای تهیه ادویه گرام ماسالا ابتدا تخم گشنیز را داخل یک تابه مناسب می ریزیم، سپس روی حرارت ملام قرار می دهیم و حدود ۳ دقیقه تفت می دهیم. در ادامه تخم گشنیز را از تابه خارج می کنیم و کنار می گذاریم.

مرحله دوم
در این مرحله هل سبز و سیاه را به همراه زیره، فلفل سیاه، میخک ، بادیان ستاره ای ( ستاره انیس )، دارچین و رازیانه به تابه اضافه می کنیم و به مدت ۲ دقیقه تفت می دهیم تا عطر ادویه ها بلند شود، سپس برگ بو و جوزهندی را اضافه می کنیم.

مرحله سوم
حالا تفت دادن را یک دقیقه دیگر ادامه می دهیم، سپس ادویه ها را از تابه خارج می کنیم و کنار می گذاریم تا از حرارت بیفتند و با دمای محیط هماهنگ شوند. پس از اینکه ادویه ها خنک شدند، انها را داخل آسیاب می ریزیم و پودر می کنیم.

مرحله چهارم

پس از اینکه ادویه ها کاملا یکدست شدند، انها را از آسیاب خارج می کنیم و با الک ریز یک مرتبه الک می کنیم، سپس داخل یک شیشه درب دار تمیز و بدون رطوب می ریزیم، سپس در کابینت دور از رطوبت و نور خورشید نگهداری می کنیم.
منبع:چی‌شی


ادویه ماهی و ادویه گرام ماسالا

 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا