M O B I N A
سرپرست بخش فرهنگ و ادب
عضو کادر مدیریت
کاربر V.I.P انجمن
سرپرست بخش
ناظر کتاب
منتقد انجمن
- عضویت
- 3/4/21
- ارسال ها
- 24,702
- امتیاز واکنش
- 63,861
- امتیاز
- 508
- سن
- 19
- محل سکونت
- BUSHEHR
- زمان حضور
- 273 روز 8 ساعت 23 دقیقه
نویسنده این موضوع
مواد لازم
طرز تهیه شله زرد حرفه ای خوشمزه و مجلسی به صورت سنتی و نذری
طرز تهیه سوتلاچ روی گاز
مرحله اول: آماده سازی
ابتدا باید برنج نیم دانه یا کامل را برای چند ساعت با کمی آب خیس کنید و اگر عجله دارید می توانید این دسر را بدون خیس کردن برنج نیز تهیه کنید و بعد برنج را آبکش کنید و با ۲ لیوان آب روی حرارت قرار دهید و زمان دهید تا آب تمام شود و برنج پخته شود.
مرحله دوم: پخت برنج
در ادامه باید وقتی کاملا برنج شگفته شد کنار قرار دهید و داخل یک قابلمه دیگر شیر را اضافه کنید و بعد هم بزنید و بعد شکر را اضافه کنید و مواد را شعله متوسط روی حرارت مداوم هم بزنید تا زمانی که شیر بجوش بیاید و بعد برنج پخته شده را اضافه کنید و با حرارت ملایم زمان دهید تا بجوشد و نرم شود.
مرحله سوم: افزودن نشاسته
در ادامه باید نشاسته را با ۱/۲ لیوان از شیر یا آب سرد مخلوط کنید و هم بزنید تا نشاسته حل شود و بعد داخل قابلمه شیر بریزید و مداوم هم بزنید تا بوی خامی نشاسته از بین برود و بعد در انتها کره و وانیل و گلاب را به ترتیب اضافه کنید و هم بزنید تا مواد یکدست شود و بعد از روی حرارت بردارید.
مرحله چهارم: تهیه سوتلاچ روی گاز
در انتها باید مواد را داخل کاسه بریزید و برای ۱۰ دقیقه صبر کنید تا رویه شیر بسته و کمی از حرارت بیفتد و بعد داخل قابلمه قرار دهید و تا نیمه کاسه ها باید آبجوش بریزید و روی حرارت کم قرار دهید تا پخته شود و در همین حین باید یک قاشق روی گاز داغ کنید و مداوم روی سوتلاچ بکشید تا روی آن نیز کاراملی شود. نوش جان
منبع: پارسی دی
شیر | یک لیتر(۴ پیمانه) |
شکر | ۱ لیوان سرخالی |
برنج | نیم دونه ۴ ق غ |
کره | ۲ ق غ |
وانیل | نوک ق چ |
نشاسته ذرت یا گندم | ۴ ق غ (نه سرپر نه سرخالی) |
گلاب | ۱/۴ پیمانه |
طرز تهیه شله زرد حرفه ای خوشمزه و مجلسی به صورت سنتی و نذری
طرز تهیه سوتلاچ روی گاز
مرحله اول: آماده سازی
ابتدا باید برنج نیم دانه یا کامل را برای چند ساعت با کمی آب خیس کنید و اگر عجله دارید می توانید این دسر را بدون خیس کردن برنج نیز تهیه کنید و بعد برنج را آبکش کنید و با ۲ لیوان آب روی حرارت قرار دهید و زمان دهید تا آب تمام شود و برنج پخته شود.
مرحله دوم: پخت برنج
در ادامه باید وقتی کاملا برنج شگفته شد کنار قرار دهید و داخل یک قابلمه دیگر شیر را اضافه کنید و بعد هم بزنید و بعد شکر را اضافه کنید و مواد را شعله متوسط روی حرارت مداوم هم بزنید تا زمانی که شیر بجوش بیاید و بعد برنج پخته شده را اضافه کنید و با حرارت ملایم زمان دهید تا بجوشد و نرم شود.
مرحله سوم: افزودن نشاسته
در ادامه باید نشاسته را با ۱/۲ لیوان از شیر یا آب سرد مخلوط کنید و هم بزنید تا نشاسته حل شود و بعد داخل قابلمه شیر بریزید و مداوم هم بزنید تا بوی خامی نشاسته از بین برود و بعد در انتها کره و وانیل و گلاب را به ترتیب اضافه کنید و هم بزنید تا مواد یکدست شود و بعد از روی حرارت بردارید.
مرحله چهارم: تهیه سوتلاچ روی گاز
در انتها باید مواد را داخل کاسه بریزید و برای ۱۰ دقیقه صبر کنید تا رویه شیر بسته و کمی از حرارت بیفتد و بعد داخل قابلمه قرار دهید و تا نیمه کاسه ها باید آبجوش بریزید و روی حرارت کم قرار دهید تا پخته شود و در همین حین باید یک قاشق روی گاز داغ کنید و مداوم روی سوتلاچ بکشید تا روی آن نیز کاراملی شود. نوش جان
منبع: پارسی دی
طرز تهیه سوتلاچ
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com