خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

M O B I N A

سرپرست بخش فرهنگ و ادب
عضو کادر مدیریت
کاربر V.I.P انجمن
سرپرست بخش
ناظر کتاب
منتقد انجمن
  
  
عضویت
3/4/21
ارسال ها
24,702
امتیاز واکنش
63,861
امتیاز
508
سن
19
محل سکونت
BUSHEHR
زمان حضور
273 روز 8 ساعت 23 دقیقه
نویسنده این موضوع
مواد لازم برای تهیه بورانی بادمجان گیلانی:

ماست چکیده2 پیمانه
بادمجان کبابی1 پیمانه
سیر رنده شده2 حبه
نعنا خشک و گردوبه مقدار لازم
نمکبه مقدار لازم
جعفریمیزان لازم
مغز گردو1 استکان
روغن زیتون3 قاشق غذا خوری


طرز تهیه ماست بادمجان شمالی:
مرحله اول

برای تهیه بورانی بادمجان مجلسی لازم است بادمجان ها تمیز کرده و روی زغال یا اجاق گاز به صورت کبابی درست کنید. سپس بادمجان ها را داخل سینی قرار داده تا با دمای محیط یکسان شده و پس از آن پوست آن را جدا کنید. روی تخته آشپزخانه قرار داده و آن ها را خرد کنید.



مرحله دوم

سپس سیرها را پوست گرفته و توسط رنده ریز، آن ها را خرد کنید. سیر های رنده شده را داخل ظرفی ریخته و ماست بورانی و بادمجان را به آن اضافه کرده و سپس شروع به مخلوط کردن آن کنید.



مرحله سوم

یکی دیگر از روش ها در طرز تهیه بورانی بادمجان سیاه این است که مواد ترکیب راداخل میکسر ریخته تا بورانی ترکیب پوره مانندی داشته باشد. در این مرحله نیز، نوبت به آماده سازی مواد تزئین آن می رسد.



مرحله چهارم

در این مرحله از تهیه بورانی بادمجان مجلسی، روغن زیتون را داخل تابه ای ریخته و سپس گردوی خرد شده را به مدت 3 الی 5 دقیقه روی حرارت تفت دهید. سپس تابه را از حرارت برداشته و نمک و فلفل سیاه را روی مواد ریخته و مخلوط کنید. همچنین می توانید برای تزئین از جعفری خرد شده نیز استفاده کنید.



نکته: می توانید برای طرز تهیه بورانی بادمجان با روش های دیگر، ویدیو این صفحه را مشاهده کنید.



نکات کلیدی در طرز بورانی ماست و بادمجان

در صورتی که برای تهیه بورانی بادمجان کبابی تمایلی به بوی دود ندارید، می توانید بورانی بادمجان سرخ شده یا بخارپز تهیه کنید؛
میزان بیشتری از بادمجان، به خوشمزه شدن بورانی کمک شایانی می کند.
بهتر است برای طعم بهتر بورانی، پس از آماده سازی آن به مدت 24 ساعت داخل یخچال قرار دهید؛
می توانید از بادمجان های قلمی برای این نوع خوراک استفاده کنید.
منبع: گیلان گشت


بورانی گیلانی بادمجان

 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا