M O B I N A
سرپرست بخش فرهنگ و ادب
عضو کادر مدیریت
کاربر V.I.P انجمن
سرپرست بخش
ناظر کتاب
منتقد انجمن
- عضویت
- 3/4/21
- ارسال ها
- 24,702
- امتیاز واکنش
- 63,861
- امتیاز
- 508
- سن
- 19
- محل سکونت
- BUSHEHR
- زمان حضور
- 273 روز 8 ساعت 23 دقیقه
نویسنده این موضوع
مواد لازم برای تهیه بورانی بادمجان گیلانی:
طرز تهیه ماست بادمجان شمالی:
مرحله اول
برای تهیه بورانی بادمجان مجلسی لازم است بادمجان ها تمیز کرده و روی زغال یا اجاق گاز به صورت کبابی درست کنید. سپس بادمجان ها را داخل سینی قرار داده تا با دمای محیط یکسان شده و پس از آن پوست آن را جدا کنید. روی تخته آشپزخانه قرار داده و آن ها را خرد کنید.
مرحله دوم
سپس سیرها را پوست گرفته و توسط رنده ریز، آن ها را خرد کنید. سیر های رنده شده را داخل ظرفی ریخته و ماست بورانی و بادمجان را به آن اضافه کرده و سپس شروع به مخلوط کردن آن کنید.
مرحله سوم
یکی دیگر از روش ها در طرز تهیه بورانی بادمجان سیاه این است که مواد ترکیب راداخل میکسر ریخته تا بورانی ترکیب پوره مانندی داشته باشد. در این مرحله نیز، نوبت به آماده سازی مواد تزئین آن می رسد.
مرحله چهارم
در این مرحله از تهیه بورانی بادمجان مجلسی، روغن زیتون را داخل تابه ای ریخته و سپس گردوی خرد شده را به مدت 3 الی 5 دقیقه روی حرارت تفت دهید. سپس تابه را از حرارت برداشته و نمک و فلفل سیاه را روی مواد ریخته و مخلوط کنید. همچنین می توانید برای تزئین از جعفری خرد شده نیز استفاده کنید.
نکته: می توانید برای طرز تهیه بورانی بادمجان با روش های دیگر، ویدیو این صفحه را مشاهده کنید.
نکات کلیدی در طرز بورانی ماست و بادمجان
در صورتی که برای تهیه بورانی بادمجان کبابی تمایلی به بوی دود ندارید، می توانید بورانی بادمجان سرخ شده یا بخارپز تهیه کنید؛
میزان بیشتری از بادمجان، به خوشمزه شدن بورانی کمک شایانی می کند.
بهتر است برای طعم بهتر بورانی، پس از آماده سازی آن به مدت 24 ساعت داخل یخچال قرار دهید؛
می توانید از بادمجان های قلمی برای این نوع خوراک استفاده کنید.
منبع: گیلان گشت
ماست چکیده | 2 پیمانه |
بادمجان کبابی | 1 پیمانه |
سیر رنده شده | 2 حبه |
نعنا خشک و گردو | به مقدار لازم |
نمک | به مقدار لازم |
جعفری | میزان لازم |
مغز گردو | 1 استکان |
روغن زیتون | 3 قاشق غذا خوری |
طرز تهیه ماست بادمجان شمالی:
مرحله اول
برای تهیه بورانی بادمجان مجلسی لازم است بادمجان ها تمیز کرده و روی زغال یا اجاق گاز به صورت کبابی درست کنید. سپس بادمجان ها را داخل سینی قرار داده تا با دمای محیط یکسان شده و پس از آن پوست آن را جدا کنید. روی تخته آشپزخانه قرار داده و آن ها را خرد کنید.
مرحله دوم
سپس سیرها را پوست گرفته و توسط رنده ریز، آن ها را خرد کنید. سیر های رنده شده را داخل ظرفی ریخته و ماست بورانی و بادمجان را به آن اضافه کرده و سپس شروع به مخلوط کردن آن کنید.
مرحله سوم
یکی دیگر از روش ها در طرز تهیه بورانی بادمجان سیاه این است که مواد ترکیب راداخل میکسر ریخته تا بورانی ترکیب پوره مانندی داشته باشد. در این مرحله نیز، نوبت به آماده سازی مواد تزئین آن می رسد.
مرحله چهارم
در این مرحله از تهیه بورانی بادمجان مجلسی، روغن زیتون را داخل تابه ای ریخته و سپس گردوی خرد شده را به مدت 3 الی 5 دقیقه روی حرارت تفت دهید. سپس تابه را از حرارت برداشته و نمک و فلفل سیاه را روی مواد ریخته و مخلوط کنید. همچنین می توانید برای تزئین از جعفری خرد شده نیز استفاده کنید.
نکته: می توانید برای طرز تهیه بورانی بادمجان با روش های دیگر، ویدیو این صفحه را مشاهده کنید.
نکات کلیدی در طرز بورانی ماست و بادمجان
در صورتی که برای تهیه بورانی بادمجان کبابی تمایلی به بوی دود ندارید، می توانید بورانی بادمجان سرخ شده یا بخارپز تهیه کنید؛
میزان بیشتری از بادمجان، به خوشمزه شدن بورانی کمک شایانی می کند.
بهتر است برای طعم بهتر بورانی، پس از آماده سازی آن به مدت 24 ساعت داخل یخچال قرار دهید؛
می توانید از بادمجان های قلمی برای این نوع خوراک استفاده کنید.
منبع: گیلان گشت
بورانی گیلانی بادمجان
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com