خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

M O B I N A

سرپرست بخش فرهنگ و ادب
عضو کادر مدیریت
کاربر V.I.P انجمن
سرپرست بخش
ناظر کتاب
منتقد انجمن
  
  
عضویت
3/4/21
ارسال ها
24,702
امتیاز واکنش
63,861
امتیاز
508
سن
19
محل سکونت
BUSHEHR
زمان حضور
273 روز 8 ساعت 23 دقیقه
نویسنده این موضوع
روش پخت برنج عنبر بو ( طریقه پخت برنج عنبربو ) طرز آبکش و دمی




پخت برنج عنبربو به روش های آب کش و دمی . روش پخت برنج عنبر بو در سه گام . پختن برنج عنبربو ، طرز پخت برنج عنبربو به عنوان بهترین روش پخت برنج عنبربو آبکش و دمی . طرز پخت کته عنبربو ، پختن دمپخت عنبربو
پختن برنج عنبربو : طریقه پخت برنج عنبربو به صورت آبکش :
  • بهتر است قبل از پختن هر نوع برنجی آن را به دقت بشوریم تا سموم آن پاک شود.
  • برنج عنبربو نیاز به خیساندن ندارد اما اگر می خواهید مرحله آب پز سریعتر انجام شود می توانید آن را در آب برای مدت یک ساعت بخوابانید
  • برنج عنبربو را به مقدار در چهار الی پنج برابر حجم برنج در قابلمه حاوی آب در حال جوش بریزید
  • از قابلمه دور نشوید! بگذارید آنقدر برنج در آب بجوشد که به اندازه یک سوم برنج بخش سفید باقی بماند. یعنی مغز برنج کاملا پخته نشود
  • سپس برنج عنبربو را آبکش کرده و سپس بصورت تپه مانند در قابلمه ای که ته چین شده (با نان ، سیب‌زمینی و …) آن را کم کم روی هم بریزید
  • در این حالت تکه نانی روی برنج بگذارید و با سردمی روی قابلمه را بپوشانید
  • بگذارید برنج با شعله کم دم بکشد
روش پخت برنج عنبربو بصورت دمی :
  • قبل از هرکاری برنج را به خوبی بشورید
  • قابلمه را دو برابر حجم برنج عنبربو آب کرده و برنج را داخل آن بریزید و روی شعله تند بگذارید
  • وقتی مقدار بسیار کمی آب داشت شعله را کم کرده و سردمی را روی قابلمه بگذارید
دمپخت عنبربو : دمپخت عنبربو مشابه سایر برنج هاست . چون دم پخت برنج عنبربو با زمان و مقدار آب در بده بستان است لذا پختن دمپختک برنج عنبربو سلیقه ای است.
کته برنج عنبربو : در سه مرحله زیر روش پخت کته عنبربو توضیح داده شده است:


پخت برنج عنبربو

 

M O B I N A

سرپرست بخش فرهنگ و ادب
عضو کادر مدیریت
کاربر V.I.P انجمن
سرپرست بخش
ناظر کتاب
منتقد انجمن
  
  
عضویت
3/4/21
ارسال ها
24,702
امتیاز واکنش
63,861
امتیاز
508
سن
19
محل سکونت
BUSHEHR
زمان حضور
273 روز 8 ساعت 23 دقیقه
نویسنده این موضوع
مرحله اول : برای شروع، برنج عنبربو را به خوبی حدود سه تا چهار بار بدون چنگ زدن شسته و سپس آبش را تعویض نمایید تا آب آن شفاف شود. سپس برنج را حداقل ۲ الی ۱۲ ساعت در آب و نمک بخیسانید. سپس، برنج خیس خورده را در قابلمه بریزید و آنقدر آب بریزید که به اندازه یک بند انگشت آب بالاتر از سطح برنج باشد.

مرحله دوم: اگر هنگام خیساندن برنج عنبربو از نمک استفاده نکرده‌اید، یک قاشق چای خوری (البته به مقدار لازم) از نمک و یک قاشق غذاخوری از روغن را در آن بریزید. قابلمه را بدون درب در روی حرارت بالا قرار دهید. بعد از جوش آمدن آب، کف برنج را بگیرید، شعله را کم کنید۰ آب برنج به حدی باید کم شود که تنها مقداری آب در حال غل خوردن روی برنج باشد (مثلا یک میلیمتر) . باید مقدار آب بصورتی باشد که وقتی برنج عنبربو را از دور جمع کرده و به صورت یک تپه در آوردید مقدار خیلی کمی آب در قابلمه باشد. با ته ملاقه یا یک قاشق سوراخ‌هایی در برنج ایجاد کنید، در قابلمه را همراه با دم‌کنی روی آن قرار دهید تا برنج کاملا دم بکشد.

مرحله سوم : بعد از حدود ۳۵ دقیقه روی شعله ماندن، برنج کته عنبربو آماده است. آن را در ظرف بکشید. هنگام کشیدن برنج در ظرف حواستان باشد با کفگیر زیاد به برنج فشار نیاورید تا له نشود. کته برنج عنبربو نوش جانتان.

اگر برنج عنبربو پخته شده برای مدتی بیرون بماند (به حال خود) و سفت نشود هم مرغوب بوده و هم خوب دم کشیده است. البته برنج خوزستان نسبت به برنج شمال سریعتر سفت می شود. طرز پخت برنج عنبربو بعد از مدتی برایتان کاملا راحت خواهد بود.
منبع: تاپ توپ


پخت برنج عنبربو

 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا