M O B I N A
سرپرست بخش فرهنگ و ادب
عضو کادر مدیریت
کاربر V.I.P انجمن
سرپرست بخش
ناظر کتاب
منتقد انجمن
- امتیاز واکنش
- 63,864
- زمان حضور
- 273 روز 8 ساعت 36 دقیقه
نویسنده این موضوع
چکیده ای از بیوگرافی فریدون جیرانی
نام: فریدون جیرانی
تاریخ تولد: ۱۳۳۰
محل تولد: بردسکن
حرفه: کارگردان، فیلمنامهنویس، تهیهکننده و مجری و کارشناس فیلم
بیوگرافی فریدون جیرانی
فریدون جیرانی کارگردان، فیلمنامهنویس، تهیهکننده و مجری و کارشناس فیلم ، در سال ۱۳۳۰ در بردسکن می باشد. فیلمهای او در گیشه فروش بالایی دارد و بیشترشان جنجالی بودهاند. وی کار خود را در تئاتر با بازی در نمایش عصمت در سال ۱۳۵۱ آغاز کرد و در سال ۱۳۵۲ عضو سینمای آزاد مشهد شد.
فریدون جیرانی حضور در سینمای حرفهای را در سال ۱۳۶۰ با نوشتن فیلمنامه فیلم آفتاب نشینها تجربه نمود. بد نیست بدانید که او در مطبوعات هم فعالیت می کند. او فعالیت در مطبوعات را با سردبیری در مجله سینما در سال ۱۳۷۰ شروع نمود.
شروع فعالیت فریدون جیرانی
فریدون جیرانی می گوید من متولد شهر کاشمر هستم و تا ۶ سالگی در مشهد و از ٧ تا ١۶ سالگی در تربتحیدریه بودم. از سال ١٣۴٧ که حدود ١٧ سال داشتم تا سال ١٣۵١ در مشهد زندگی کردم تا اینکه در سال ١٣۵١ برای تحصیل در دانشکده به قزوین رفتم و سال ١٣۵۴ به تهران آمدم و خبرنگار روزنامه اطلاعات شدم.
نام: فریدون جیرانی
تاریخ تولد: ۱۳۳۰
محل تولد: بردسکن
حرفه: کارگردان، فیلمنامهنویس، تهیهکننده و مجری و کارشناس فیلم
بیوگرافی فریدون جیرانی
فریدون جیرانی کارگردان، فیلمنامهنویس، تهیهکننده و مجری و کارشناس فیلم ، در سال ۱۳۳۰ در بردسکن می باشد. فیلمهای او در گیشه فروش بالایی دارد و بیشترشان جنجالی بودهاند. وی کار خود را در تئاتر با بازی در نمایش عصمت در سال ۱۳۵۱ آغاز کرد و در سال ۱۳۵۲ عضو سینمای آزاد مشهد شد.
فریدون جیرانی حضور در سینمای حرفهای را در سال ۱۳۶۰ با نوشتن فیلمنامه فیلم آفتاب نشینها تجربه نمود. بد نیست بدانید که او در مطبوعات هم فعالیت می کند. او فعالیت در مطبوعات را با سردبیری در مجله سینما در سال ۱۳۷۰ شروع نمود.
شروع فعالیت فریدون جیرانی
فریدون جیرانی می گوید من متولد شهر کاشمر هستم و تا ۶ سالگی در مشهد و از ٧ تا ١۶ سالگی در تربتحیدریه بودم. از سال ١٣۴٧ که حدود ١٧ سال داشتم تا سال ١٣۵١ در مشهد زندگی کردم تا اینکه در سال ١٣۵١ برای تحصیل در دانشکده به قزوین رفتم و سال ١٣۵۴ به تهران آمدم و خبرنگار روزنامه اطلاعات شدم.
بیوگرافی فریدون جیرانی | تهیه کننده و فیلمنامه نویس
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com