خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

The unborn

مدیر ارشد بازنشسته رمان ۹۸
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
20/8/18
ارسال ها
8,710
امتیاز واکنش
29,620
امتیاز
473
سن
23
محل سکونت
کویِ دوست
زمان حضور
207 روز 9 ساعت 43 دقیقه
نویسنده این موضوع
  • مواد لازم برای زرشک پلو با مرغ
    • مرغ 4 تکه
    • برنج 4 لیوان
    • زرشک 1 لیوان
    • رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
    • پیاز 1 عدد
    • سیر 2 حبه
    • زعفران دم کرده به مقدار لازم
    • آبلیمو 3 قاشق چایخوری
    • کره و نمک و فلفل به مقدار لازم

زرشک پلو با مرغ بدون شک رایج ترین غذا در مهمانی های ایرانی است. راز تهیه زرشک پلو مرغ خوش مزه و خوش آب و رنگ در پیاز داغ فراوان و زعفران است. در ادامه طرز تهیه زرشک پلو با مرغ را به صورت مرحله به مرحله با تصویر خواهید دید.

طرز تهیه زرشک پلو با مرغ

تکه‌های مرغ را کمی نمک بزنید، سپس در روغن سرخ کنید تا طلایی شوند.

مرغ ها را داخل قابلمه بگذارید. سیرها و پیاز را خرد کنید و در روغن تفت دهید تا نرم شود؛ سپس رب گوجه فرنگی ، آبلیمو ، نمک و فلفل اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید. این مواد را بهمراه 2 لیوان آب روی مرغ ها بریزید و در قابلمه را بگذارید و با حرارت ملایم اجازه دهید حدود 2 ساعت مرغ ها بپزند و سس غلیظ شود. 10 دقیقه قبل از اینکه مرغ را از روی حرارت بردارید چند قاشق زعفران دم کرده روی مرغ ها بریزید.




برنج را 30 دقیقه با آب و مقداری نمک خیس دهید. برنج را بشویید و با چند لیوان آب و مقداری نمک داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد. سپس آبکشی کنید ( برنج را باید زمانی آبکشی کنید که وقتی دانه برنج را میان دو انگشت میفشارید مغز برنج کمی خام و اطراف ان نرم باشد ).





ته قابلمه روغن بریزید و ته دیگ دلخواه را بچینید. برنج ابکشی را داخل قابلمه بریزید ، حرارت را زیاد کنید و وقتی برنج بخار کرد 1 لیوان اب و کمی روغن را مخلوط کنید و روی برنج بدهید. سپس حرارت را ملایم کنید و دم کنی را بگذارید و اجازه دهید برنج دم بکشد.

زرشک ها را 30 دقیقه در مقداری اب ولرم خیس دهید. سپس ابکشی کنید و با مقداری کره در روغن سرخ کنید؛ سپس 1 قاشق زعفران دم کرده به زرشک اضافه کنید و از روی حرارت بردارید ( در صورت تمایل می‌توانید 1 قاشق غذاخوری شکر به زرشک اضافه کنید ).



برای سرو برنج را در دیس بکشید و با برنج زعفرانی ، زرشک و مرغ تزیین و سرو کنید.



نکته ها : برای تهیه زعفران دم کرده زعفران را بسایید و با آب جوش مخلوط کنید و 15 دقیقه روی بخار اب ( مانند کتری ) قرار دهید تا دم بکشد. برای تهیه برنج زعفرانی مقداری برنج را با 2 قاشق چایخوری زعفران دم کرده و مقداری کره مخلوط کنید. در صورت تمایل مقداری خلال پسته و بادام بهمراه زرشک تفت دهید.
#ایران کوک


زرشک پلو با مرغ

 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا