- عضویت
- 20/8/18
- ارسال ها
- 8,710
- امتیاز واکنش
- 29,620
- امتیاز
- 473
- سن
- 23
- محل سکونت
- کویِ دوست
- زمان حضور
- 207 روز 9 ساعت 43 دقیقه
نویسنده این موضوع
ترشی یک چاشنی در سبد غذایی بعضی از خانوارهای ایرانی است و در خوردن غذاهای سنتی خوشمزه ایرانی، جایگاه ویژه داشته اما ارزش غذایی خاصی ندارد. حتی برخی از دندان پزشکان، نسبت به فساد دندان با مصرف زیاد ترشی هشدار می دهند.
ترشی از جمله چاشنی هایی است که مصرف آن، کمکی به هضم غذا یا افزایش قوای بدنی ندارد. لذا عدم مصرف آن، مشکلی ایجاد نمی کند. به جای مصرف ترشی، بهتر است فرهنگ مصرف زیتون را تقویت کنیم و کودکان و نوجوانان را به خودرن آن ترغیب کنیم.
مصرف ترشی کمکی به هضم غذا یا افزایش قوای بدنی ندارد
بعضی ها عادت دارند ترشی مورد نیاز خود را در خانه تهیه کنند یا گاها از کارگاه های خانگی که تولید ترشی می کنند، نسبت به خرید آن اقدام کنند که در این جا باید ظروف نگهداری ترشی و شیوه تولید آن مد نظر باشد. تولید ترشی و نگهداری و فروش آن در میوه فروشی ها که مدتی است مرسوم شده، جرم محسوب می شود و این موارد را در صورت مشاهده به سازمان بازرسی کل کشور اعلام کنید. توجه داشته باشید که روند تولید و ترکیبات افزوده شده به ترشی های صنعتی با انواع خانگی تفاوت چندانی ندارد. ترشی ها بیشتر به عنوان چاشنی و طعم دهنده غذا و نوعی اشتها آور مورد استفاده قرار می گیرند و ارزش تغذیه ای پررنگ و چشمگیری ندارند.
ترشی ها به عنوان چاشنی و نوعی اشتها آور مورد استفاده قرار می گیرند
استفاده بیش از حد از ترشی به دلیل مواد اسیدی و سرکه موجب آسیب به سیستم گوارشی و ایجاد التهاب معده و روده میشود. شوری و ترشی، خوشمزه های کم خاصیت هستند. پول و وقت خود را صرف آن ها نکنید. مهمترین عامل ابتلا به سرطان در بین همدانی ها، مصرف زیاد ترشی است.
#بیتوته
ترشی از جمله چاشنی هایی است که مصرف آن، کمکی به هضم غذا یا افزایش قوای بدنی ندارد. لذا عدم مصرف آن، مشکلی ایجاد نمی کند. به جای مصرف ترشی، بهتر است فرهنگ مصرف زیتون را تقویت کنیم و کودکان و نوجوانان را به خودرن آن ترغیب کنیم.
مصرف ترشی کمکی به هضم غذا یا افزایش قوای بدنی ندارد
بعضی ها عادت دارند ترشی مورد نیاز خود را در خانه تهیه کنند یا گاها از کارگاه های خانگی که تولید ترشی می کنند، نسبت به خرید آن اقدام کنند که در این جا باید ظروف نگهداری ترشی و شیوه تولید آن مد نظر باشد. تولید ترشی و نگهداری و فروش آن در میوه فروشی ها که مدتی است مرسوم شده، جرم محسوب می شود و این موارد را در صورت مشاهده به سازمان بازرسی کل کشور اعلام کنید. توجه داشته باشید که روند تولید و ترکیبات افزوده شده به ترشی های صنعتی با انواع خانگی تفاوت چندانی ندارد. ترشی ها بیشتر به عنوان چاشنی و طعم دهنده غذا و نوعی اشتها آور مورد استفاده قرار می گیرند و ارزش تغذیه ای پررنگ و چشمگیری ندارند.
ترشی ها به عنوان چاشنی و نوعی اشتها آور مورد استفاده قرار می گیرند
استفاده بیش از حد از ترشی به دلیل مواد اسیدی و سرکه موجب آسیب به سیستم گوارشی و ایجاد التهاب معده و روده میشود. شوری و ترشی، خوشمزه های کم خاصیت هستند. پول و وقت خود را صرف آن ها نکنید. مهمترین عامل ابتلا به سرطان در بین همدانی ها، مصرف زیاد ترشی است.
#بیتوته
نگهداری از ترشی
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com