- امتیاز واکنش
- 42,774
- زمان حضور
- 113 روز 16 ساعت 39 دقیقه
نویسنده این موضوع
((کنفوسیوس )) که نام واقعى او ((کونگ چیو)) است و شاگردانش او را ((گونگ فوتزوه )) مى نامیدندک در سال ۵۵۱. م . در شهر ((چوفو)) در ایالت ((لو)) به دنیا آمد. در افسانه هاى باستانى چین آمده است که شبحى موسم ولادت ((کنفوسیوس)) را به مادرش خبر مى دهد. کودک در غارى متولد مى شود و تعدادى اژدها)) به مراقبت آن کودک مى پردازند. ((کنفوسیوس )) در کودکى پدرش را از دست داد و مادرش او را سرپرستى کرد و در تربیت او کوشید. او مقاماتى کسب کرد ک وزیر مشاور دربار ((لو)) گردید و با مطالعه در ادیان و مذاهب گذشته ک رسالاتى تاءلیف کرد و به ترویج اصول اخلاقى پرداخت و پیروان فراوانى یافت . او در آغاز ک مجلس در سى تشکیل مى داد و همچون ((سقراط))، شاگردان خود را بدون کتاب درس مى آموخت . او هرگز سندى مکتوب به هنگام درس ارائه نمى داد. لذا درسهاى او توسط شاگردانش نوشته مى شد. رسالات تاءلیفى او هرگز در اختیار شاگردانش قرار نگرفت . خصوصیات برجسته و ممتاز کنفوسیوس چنین است : ۱ او هرگز تصدیق لا تصور نمى کرد. ۲ به کارهاى عارى از تفکر و تامل دست نمى آلود. ۳ بجوج و خودکامه نبود. ۴ مظهر تواضع و سادگى بود و آنچه را داشت ، مدیون گذشتگان بود
کنفوسیوس زندگى ساده و محقرانه اى داشت که در اوج احترام ، مردمى و آبرومندانه مى زیست ، على رغم این که یک اشرف زاده بود و اجداد او همه از اشراف ایالت ((لو)) بودند. او مى گوید که من فرزند فقیرى بودم و به ناچار مشاغل دون پایه اى که در شاءن شاهزادگان نبود، اختیار کردم . کنفوسیوس در نزد معلم روستایش درس آموخت . او بیشتر اوقاتش را صرف فراگرفتن دانش و تحصیل شعر و روایات تاریخى چین باستان مى کرد. این مطالعه تا پایان عمرش ادامه داشت . او به موسیقى علاقه داشت و غالبا نغمات باستانى چین را با نواختن عود، موزون مى کرد. با یکى از دختران ایالت ((لو)) در سن ۲۰ سالگى ازدواج مى کند. صاحب فرزندى مى شود. مادرش را از دست مى دهد. در عزاى مادرش ۲۷ ماه (سه سال چینى ) دست از مشاغل خود مى کشد
کنفوسیوس زندگى ساده و محقرانه اى داشت که در اوج احترام ، مردمى و آبرومندانه مى زیست ، على رغم این که یک اشرف زاده بود و اجداد او همه از اشراف ایالت ((لو)) بودند. او مى گوید که من فرزند فقیرى بودم و به ناچار مشاغل دون پایه اى که در شاءن شاهزادگان نبود، اختیار کردم . کنفوسیوس در نزد معلم روستایش درس آموخت . او بیشتر اوقاتش را صرف فراگرفتن دانش و تحصیل شعر و روایات تاریخى چین باستان مى کرد. این مطالعه تا پایان عمرش ادامه داشت . او به موسیقى علاقه داشت و غالبا نغمات باستانى چین را با نواختن عود، موزون مى کرد. با یکى از دختران ایالت ((لو)) در سن ۲۰ سالگى ازدواج مى کند. صاحب فرزندى مى شود. مادرش را از دست مى دهد. در عزاى مادرش ۲۷ ماه (سه سال چینى ) دست از مشاغل خود مى کشد
بیوگرافی کنفوسیوس | فیلسوف _ سیاستمدار
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com