خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

The unborn

مدیر ارشد بازنشسته رمان ۹۸
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
20/8/18
ارسال ها
8,710
امتیاز واکنش
29,620
امتیاز
473
سن
23
محل سکونت
کویِ دوست
زمان حضور
207 روز 9 ساعت 43 دقیقه
نویسنده این موضوع

طرز تهیه کوفته آلو شیرازی

تعداد: 24 عدد کوفته
مواد لازم برای کوفته آلو شیرازی:
ماست پر چرب کم نمک ۵۰۰ گرم
کره آب شده ۵۰ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
آرد ۲۰۰ گرم
گندم آسیاب شده ۸۰ گرم
نمک به مقدار لازم
۲۴ عدد ۲۴ عدد
قند ۲۴ عدد
کره ۱۰۰ گرم
شکر ۴ قاشق غذاخوری
خشخاش ۴۰ گرم

طرز تهیه کوفته آلو شیرازی :
ماست را با کره، تخم‌مرغ و کمی نمک مخلوط کنید. سپس آرد و گندم آسیاب شده را اضافه کنید و ورز دهید تا خمیر شود. خمیر را به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در یخچال قرار دهید.
در این فاصله، آلوها را بشویید و به دو قسمت تقسیم کنید. هسته آنها را در بیاورید و جای هسته را با یک حبه قند پر کنید.
قابلمه بزرگی از آب را با کمی نمک روی حرارت قرار دهید تا بجوشد. خمیر را به ۴ قسمت مساوی تقسیم کنید، هر کدام از قسمت ها را روی تخته آردپاشی شده لوله کنید و لوله ها را به ۶ قسمت تقسیم کنید تا در آخر ۲۴ تکه به دست آید. خمیر را دور آلو بگیرید و قلقلی کنید. گلوله ها را در دو مرحله در آب جوش بیاندازید. اما آنها نباید زیاد پخته شوند. شعله را کم کنید و بگذاریید به مدت ۱۰ دقیقه بپزد.
در این فاصله، کره و شکر را در ماهیتابه کوچکی کاراملیزه و خشخاش را به آن اضافه کنید.
کوفته ها را آبکش کنید و داخل بشقاب بریزید. به جای خشخاش می توانید آرد سوخاری یا مخلوط شکر و دارچین هم استفاده کنید.
#بیتوته


کوفته آلو شیرازی

 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا