خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

Parmida_viola

مدیر آزمایشی تالار خانواده و زندگی
مدیر آزمایشی
گرافیست انجمن
  
عضویت
3/10/21
ارسال ها
1,756
امتیاز واکنش
6,701
امتیاز
233
محل سکونت
Sicily, italy
زمان حضور
29 روز 15 ساعت 18 دقیقه
نویسنده این موضوع
آش لخشک که با نام آش قییش هم شناخته می شود یکی از آش های سنتی استان خراسان است.

مواد لازم برای ۵ نفر
اسفناج۱ کیلوگرم
رشته لخشک یا آشی½ بسته
ماست محلی ۵ لیوان
دوغ محلی۲ لیوان
سیر۴ حبه
نعناع خشک۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی

طرز تهیه آش لخشک

مرحله اول
برای تهیه آش لخشک خوشمزه در ابتدای کار یک قابلمه بزرگ را تا نیمه آب پر کرده و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب سریعتر جوش بیاید. در همین حین اسفناج را می شوییم و به صورت متوسط خرد می کنیم.

مرحله دوم
پس از اینکه آب شروع به جوشیدن کرد، اسفناج خرد شده را به همراه رشته های لخشک و ۳ قاشق چایخوری نمک به قابلمه اضافه می کنیم، سپس اجازه می دهیم اسفناج و رشته به مدت ۲۰ دقیقه بپزند.

مرحله سوم
زمانی که رشته ها شفاف شدند، آنها را به همراه اسفناج آبکش می کنیم. توجه داشته باشید زمانی که رشته لخشک را آبکش می کنیم باید شفاف شده باشد و پس از آبکش کردن سفت نباشد.


طرز تهیه آش لخشک

 
  • تشکر
Reactions: Mahla_Bagheri

Parmida_viola

مدیر آزمایشی تالار خانواده و زندگی
مدیر آزمایشی
گرافیست انجمن
  
عضویت
3/10/21
ارسال ها
1,756
امتیاز واکنش
6,701
امتیاز
233
محل سکونت
Sicily, italy
زمان حضور
29 روز 15 ساعت 18 دقیقه
نویسنده این موضوع
مرحله چهارم
در این مرحله رشته و اسفناج را درون یک کاسه بزرگ می ریزیم و کنار می گذاریم تا از حرارت بیفتند. در ادامه ماست محلی را به همراه دوغ محلی و ۱ قاشق چایخوری نمک داخل یک کاسه با هم ترکیب می کنیم.

مرحله پنجم
حالا سیرها را رنده کرده و به کاسه اضافه می کنیم، سپس کمی هم می زنیم تا مواد یکدست شوند. در ادامه مخلوط ماست را به کاسه حاوی اسفناج و رشته اضافه می کنیم و به آرامی ترکیب می کنیم تا مواد یکدست شوند.

مرحله ششم
در این مرحله نعناع خشک را با کمی روغن درون یک تابه چند ثانیه تفت می دهیم تا کمی تغییر رنگ دهد. در آخر آش را درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم، سپس با نعناع داغ تزیین کرده و سرو می کنیم.

مرحله هفتم
توجه داشته باشید که این آش به صورت سرد سرو می شود و در صورتی که مدت طولانی بماند، ماست و دوغ جذب رشته ها می شوند و آش سفت می شود. برای رقیق کردن آش می توانید کمی دوغ یا ماست به آش اضافه کنید.

منبع: چی‌شی


طرز تهیه آش لخشک

 
  • تشکر
Reactions: Mahla_Bagheri
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا