خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

Parmida_viola

مدیر آزمایشی تالار خانواده و زندگی
مدیر آزمایشی
گرافیست انجمن
  
عضویت
3/10/21
ارسال ها
1,756
امتیاز واکنش
6,695
امتیاز
233
محل سکونت
Sicily, italy
زمان حضور
29 روز 15 ساعت 18 دقیقه
نویسنده این موضوع
باسترما پلو یکی از غذاهای محلی و سنتی اردبیل است که روش پخت این غذای خوشمزه و لذیذ آذری بسیار ساده و راحت است و با کمترین مواد در دسترس آماده می‌شود.

مواد لازم برای ۴ نفر
برنج محلی۴ پیمانه
ران مرغ۴ عدد
کره محلی یا معمولی۵۰ گرم
زعفران دم کردهنصف فنجان
روغن زیتون۳ قاشق غذا خوری
روغن مایعبه میزان لازم
آبلیموی تازه۳ قاشق غذاخوری
آب، زردچوبه و دارچینبه میزان لازم
نمک، فلفل قرمز، فلفل سیاهبه میزان لازم
سیب زمینی در صورت نیاز۱ عدد

طرز تهیه باسترما پلو

مرحله اول
در ابتدا برنج را شسته و در یک ظرف مناسب روی آن آب بریزید مقداری نمک را هم به آن اصافه کنید، ۲ تا ۳ ساعت زمان دهید تا خیس بخورد و دانه‌های برنج قد بکشند.


طرز تهیه باسترما پلو

 
  • تشکر
Reactions: Tabassoum و Mahla_Bagheri

Parmida_viola

مدیر آزمایشی تالار خانواده و زندگی
مدیر آزمایشی
گرافیست انجمن
  
عضویت
3/10/21
ارسال ها
1,756
امتیاز واکنش
6,695
امتیاز
233
محل سکونت
Sicily, italy
زمان حضور
29 روز 15 ساعت 18 دقیقه
نویسنده این موضوع
مرحله دوم
حالا مرغ‌ها را در یک ظرف با نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، زردچوبه، دارچین، زعفران دم کرده، چند قاشق روغن زیتون و آبلیموی تازه آغشته کنید و کامل مرینت کنید.

نکته: این غذا را نسبت به ذائقه خودمی‌توانید با مرغ، اردک و یا گوشت گوسفند طبخ کنید.

مرحله سوم
روی ظرف مرغ‌های مرینت شده را با سلفون کاملا بپوشانید و ۲ تا ۳ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا استراحت کنند و تکه‌های مرغ کاملا عطر ادویه‌ها را به خود بگیرند.

مرحله چهارم
سپس در یک تابه مقدار کافی روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید، بعد از گرم شدن روغن، هر دو طرف مرغ‌ها را به طور کامل سرخ کنید تا طلایی رنگ شوند.

نکته: اگر تکه های مرغ درشت بود به اندازه یک لیوان آب هم اضافه کنید و اجازه دهید تا مرغ‌ها بپزند.

مرحله پنجم
حالا مقداری آب و کمی نمک را داخل یک قابلمه بریزید و روی حرارت بگذارید، وقتی که آب به جوش آمد برنج‌ها را به آن اضافه کنید، بعد از ۷ الی ۸ دقیقه برنج را آبکش کنید.

مرحله ششم
یک لیوان از آب لعاب برنج را بردارید و در ظرفی با مقداری کره محلی یا کره معمولی آب شده و دو تا سه قاشق زعفران دم‌کرده مخلوط کنید و کنار بگذارید.


طرز تهیه باسترما پلو

 
  • تشکر
Reactions: Tabassoum و Mahla_Bagheri

Parmida_viola

مدیر آزمایشی تالار خانواده و زندگی
مدیر آزمایشی
گرافیست انجمن
  
عضویت
3/10/21
ارسال ها
1,756
امتیاز واکنش
6,695
امتیاز
233
محل سکونت
Sicily, italy
زمان حضور
29 روز 15 ساعت 18 دقیقه
نویسنده این موضوع
مرحله هفتم

حالا در یک قابلمه به مقدار کافی روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید، سپس مرغ‌ها را کنار هم در کف ظرف بچینید، می‌توانید جای خالی ها را با برش‌های سیب‌زمینی پر کنید.



مرحله هشتم

سپس نصف برنج آبکش شده را روی مرغ‌ها بریزید و با کف قاشق فشار دهید تا مرغ‌ها کاملا پوشیده از برنج شوند، بعد بقیه برنج را هم ریخته و دوباره با قاشق فشار دهید و صاف کنید.



مرحله نهم

در این مرحله مخلوط آب لعاب برنج و زعفران و کره را روی برنج بریزید طوری که همه سطح برنج را بگیرد بعد دم‌کنی را بگذارید و حرارت را کمی زیاد کنید.



مرحله دهم

وقتی از برنج بخار بلند شد، حرارت شعله را ملایم کنید تا کم‌کم برنج دم بکشد و مرغ‌ها کاملا پخته و برشته شوند، بعد از حدودا یک ساعت باسترما پلو آماده است. حالا قابلمه را در ظرف مناسب برگردانید و باسترما پلو خوشمزه را همراه با انواع سالاد و ترشی سرو کنید. نوش جان

منبع: چی‌شی


طرز تهیه باسترما پلو

 
  • تشکر
Reactions: Tabassoum و Mahla_Bagheri
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا