خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

Parmida_viola

مدیر آزمایشی تالار خانواده و زندگی
مدیر آزمایشی
گرافیست انجمن
  
عضویت
3/10/21
ارسال ها
1,738
امتیاز واکنش
6,635
امتیاز
233
محل سکونت
Sicily, italy
زمان حضور
29 روز 15 ساعت 18 دقیقه
نویسنده این موضوع
بورک تابه ای یکی از انواع غذاهای ساده و خوشمزه کشور ترکیه است که با ترکیبات متنوعی درست می شود.

مواد لازم برای ۴ نفر
شیر۱ لیوان
آرد۱٫۵ لیوان
تخم مرغ۲ عدد
روغن مایع۲ قاشق غذاخوری
نمک۱ قاشق چایخوری
بکینگ پودر۱ قاشق چایخوری
جعفری۱ دسته
سوسیس۲ عدد
پنیر پیتزا۱ لیوان
فلفل سیاه½ قاشق چایخوری

طرز تهیه بورک تابه ای

مرحله اول
برای تهیه بورک تابه ای خوشمزه در ابتدای کار سوسیس را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم، سپس جعفری را به صورت ساطوری ریز خرد کرده و کنار می گذاریم. در ادامه تخم مرغ، شیر و روغن مایع را داخل یک کاسه می ریزیم


طرز تهیه بورک تابه‌ای

 
  • تشکر
Reactions: Tabassoum و Mahla_Bagheri

Parmida_viola

مدیر آزمایشی تالار خانواده و زندگی
مدیر آزمایشی
گرافیست انجمن
  
عضویت
3/10/21
ارسال ها
1,738
امتیاز واکنش
6,635
امتیاز
233
محل سکونت
Sicily, italy
زمان حضور
29 روز 15 ساعت 18 دقیقه
نویسنده این موضوع
مرحله دوم
در این مرحله آرد را با بکینگ پودر ترکیب می کنیم، سپس به کاسه حاوی مواد اضافه می کنیم. در همین حین مواد را با چنگال یا همزن دستی به خوبی ترکیب می کنیم تا تمام گلوله های آرد باز شوند.

مرحله سوم
حالا سوسیس و جعفری خرد شده را به همراه پنیر پیتزا، نمک و فلفل سیاه به کاسه اضافه کرده و مواد را در حدی که با هم یکدست شوند، مخلوط می کنیم. در ادامه یک تابه مناسب را با کمی روغن چرب می کنیم.

مرحله چهارم
در این مرحله مخلوط مواد را درون تابه می ریزیم، سپس روی آنرا با پشت قاشق به صورت یکدست صاف می کنیم. در ادامه تابه را روی حرارت ملایم قرار داده و درب آنرا می گذاریم تا یک سمت بورک سرخ شود.

مرحله پنجم
پس از گذشت ۷ دقیقه زیر بورک را هر یک دقیقه یک بار بررسی می کنیم، زمانی که زیر بورک طلایی شد، یک بشقاب روی درب تابه قرار داده و بورک را روی آن بر می گردانیم، سپس به صورت برعکس درون تابه قرار می دهیم.

مرحله ششم
حالا صبر می کنیم تا سمت دیگر بورک نیز طلایی شود، سپس آنرا از تابه خارج می کنیم و درون ظرف مورد نظرمان قرار می دهیم. در نهایت بورک را مانند پیتزا برش زده و به همراه سس دلخواه سرو می کنیم.

منبع: چی‌شی


طرز تهیه بورک تابه‌ای

 
  • تشکر
Reactions: Tabassoum و Mahla_Bagheri
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا