خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

Parmida_viola

مدیر آزمایشی تالار خانواده و زندگی
مدیر آزمایشی
گرافیست انجمن
  
عضویت
3/10/21
ارسال ها
1,756
امتیاز واکنش
6,695
امتیاز
233
محل سکونت
Sicily, italy
زمان حضور
29 روز 15 ساعت 18 دقیقه
نویسنده این موضوع
کوزالاک مانتی یکی از پیش غذاهای خوشمزه ترکیه‌ای است که خیلی راحت و سریع می‌توانید این فینگر فود خوش طعم و شیک را برای پذیرایی و مهمانی آماده و درست کنید.

مواد لازم برای ۴ نفر
بادمجان۲ عدد
ماست موسیریک و نیم لیوان
پیاز۱ عدد
گوشت چرخ کرده۳۰۰ گرم
رب گوجه۱ قاشق غذاخوری
فلفل دلمه۱ عدد
گوجه۱ عدد
خمیر یوفکابه مقدار لازم
نمک، فلفل سیاه و زردچوبهبه مقدار لازم

مرحله اول
برای تهیه کوزالاک مانتی خوشمزه ابتدا بورانی بادمجان را آماده کنید، برای این کار اول بادمجان‌ها را بشورید و خشک کنید طوری که کلاهک سبز آن جدا نشود، بعد روی گاز یا منقل خوب کبابی کنید.

نکته: اگر بادمجان دوست ندارید از ماست موسیر به تنهایی استفاده کنید.

مرحله دوم
سپس چند دقیقه صبر کنید تا کمی خنک شوند و با دست پوست بادمجان‌ها را جدا کنید و بعد با یک چاقوی تیز ساطوری و ریز کنید و ماست موسیر را به آن اضافه کنید و هم بزنید.

مرحله سوم
حالا برای آماده کردن مواد گوشتی، یک پیاز را نگینی خرد کنید و در یک تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود بعد پیازها را به آن اضافه کنید و تفت دهید.


طرز تهیه کوزالاک مانتی

 
  • تشکر
Reactions: Tabassoum

Parmida_viola

مدیر آزمایشی تالار خانواده و زندگی
مدیر آزمایشی
گرافیست انجمن
  
عضویت
3/10/21
ارسال ها
1,756
امتیاز واکنش
6,695
امتیاز
233
محل سکونت
Sicily, italy
زمان حضور
29 روز 15 ساعت 18 دقیقه
نویسنده این موضوع
مرحله چهارم
وقتی پیاز‌ها سبک شدند زردچوبه را اضافه کنید و تفت دهید تا طلایی رنگ شوند بعد فلفل سیاه را هم بریزید و تفت دهید، سپس گوشت چرخ کرده را به مواد اضافه کنید و سرخ کنید.

مرحله پنجم
گوشت چرخ کرده را با قاشق باز کنید تا همه قسمت‌های آن تفت بخورد و سرخ شود بعد رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ رب باز شود و طعم خامی آن از بین برود.

مرحله ششم
بعد نمک را روی مواد بریزید و هم بزنید سپس یک فلفل دلمه را به دلخواه خودتان نگینی خرد کنید و به مواد اضافه کنید و کمی تفت دهید تا عطر فلفل دلمه در مخلوط مواد پخش شود.

مرحله هفتم
سپس با توجه به ذائقه و دلخواه خودتان یک گوجه را تمیز بشورید و نگینی خرد کنید و به مخلوط مواد اضافه کنید و ۱ تا ۲ دقیقه تفت دهید تا عطر و طعم همه مواد با هم مخلوط شود.

مرحله هشتم
حالا خمیر یوفکا مثلثی را از طول برش بزنید و از وسط نصف کنید، خمیر‌های یوفکا را در بین پارچه نخی مرطوب قرار دهید تا خشک نشوند و یکی‌یکی از بین پارچه دربیاورید و استفاده کنید.

نکته: اگر یوفکا مثلثی در دسترس نبود می‌توانید از یوفکا مستطیلی استفاده و رول کنید.

مرحله نهم
یکی از برش‌های خمیر را با کمک نی خودکار از سمت پهن آن رول کنید تا به سمت باریک برسید بعد انتهای خمیر را کمی خیس کنید تا بچسبد و باز نشود، سپس نی را بیرون بکشید.

نکته: خمیرهای یوفکا را از شب قبل می‌توانید رول کنید و در ظرف دربسته در یخچال قرار دهید و بعد نیم ساعت قبل از سرو سرخ کنید.

مرحله دهم
در تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود بعد خمیرها را در آن سرخ کنید وقتی که خمیر یوفکا ترد و مغز پخت و طلایی رنگ شد از تابه در بیاورید.

مرحله یازدهم
بعد یوفکاها را در ظرف مناسب بچینید و از مواد گوشتی و بورانی روی آن بریزید یا در وسط ظرف بورانی را بریزید و یک لایه مواد گوشتی را هم دور آن بریزید و یوفکاها را بچینید. در آخر کوزالاک مانتی را که با سلیقه خودتان تزئین کرده‌اید به عنوان یک پیش غذای شیک و مجلسی سرو کنید.

منبع: چیشی


طرز تهیه کوزالاک مانتی

 
  • تشکر
Reactions: Tabassoum
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا