- عضویت
- 3/10/21
- ارسال ها
- 1,738
- امتیاز واکنش
- 6,635
- امتیاز
- 233
- محل سکونت
- Sicily, italy
- زمان حضور
- 29 روز 15 ساعت 18 دقیقه
نویسنده این موضوع
نوقا از لذیذترین شیرینیهای تبریزی است که طرفداران بسیاری دارد و با عسل، شکر، سفیده تخممرغ و انواع مغز درست میشود؛ این شیرینی معمولا در سفره نوروزی به چشم میخورد.
تبریز از برترین مقاصد گردشگری ایران در شمال غربی کشور است که هر ساله هزاران گردشگر داخلی و خارجی را بهسمت خود میکشاند؛ گردشگرانی که معمولا پس از بازدید از جاهای دیدنی تبریز به فکر خرید سوغاتیهای خوشمزه یا مزه کردن شیرینیهای مشهور این شهر مانند نوقا، قرابیه، باقلوای تبریزی و… میافتند.
نوقای تبریز یکی از لذیذترین، پرطرفدارترین و اصیلترین شیرینیها و سوغاتیهای سنتی تبریز است که شباهت زیادی به گز اصفهان دارد. این شیرینی با بافتی نرم و کشسانی معمولا بین دو لایه نان شیرینی یا نان میکادو قرار میگیرد و انواع بسیاری چون نوقا شکلاتی و نوقا آجیلی دارد.
نوقا مانند شیرینی باقلوا یک شیرینی با اصالت ترکی است و معمولا بیشتر افراد در نگاه اول آن را با گز اصفهان اشتباه میگیرند. نوقا حالت نرمی دارد و کش میآید و برای سرو، معمولا آن را بین دو تکه نان میکادو قرار میدهند. برای تهیه این شیرینی از عسل، شکر، سفیده تخممرغ، آجیل و گاهی تکههای میوه استفاده میشود. نوقا شباهت زیادی به سوهان قم و کاشان نیز دارد و شاید بتوان سوهان را نوعی نوقا به حساب آورد
در ایران نوقا بهعنوان یکی از سوغاتیهای لذیذ شهر تبریز شناخته میشود. این شیرینی یکی از قدیمیترین و اصیلترین شیرینیهای شهر تبریز و البته شیرینیهای ایرانی مخصوص عید نوروز است که با نام لوکا نیز شهرت دارد. نوقا پای ثابت اعیاد، نوروز و مراسم شادی اهالی تبریز است و تبریزیها معمولا با این شیرینی از مهمانان خود پذیرایی میکنند. نوقا معمولا در شکلهای مستطیلی آماده میشود و طعمهای مختلفی دارد؛ البته نوع گردویی آن قدیمیترین نوع نوقا در تبریز به شمار میآید.
تبریز از برترین مقاصد گردشگری ایران در شمال غربی کشور است که هر ساله هزاران گردشگر داخلی و خارجی را بهسمت خود میکشاند؛ گردشگرانی که معمولا پس از بازدید از جاهای دیدنی تبریز به فکر خرید سوغاتیهای خوشمزه یا مزه کردن شیرینیهای مشهور این شهر مانند نوقا، قرابیه، باقلوای تبریزی و… میافتند.
نوقای تبریز یکی از لذیذترین، پرطرفدارترین و اصیلترین شیرینیها و سوغاتیهای سنتی تبریز است که شباهت زیادی به گز اصفهان دارد. این شیرینی با بافتی نرم و کشسانی معمولا بین دو لایه نان شیرینی یا نان میکادو قرار میگیرد و انواع بسیاری چون نوقا شکلاتی و نوقا آجیلی دارد.
نوقا مانند شیرینی باقلوا یک شیرینی با اصالت ترکی است و معمولا بیشتر افراد در نگاه اول آن را با گز اصفهان اشتباه میگیرند. نوقا حالت نرمی دارد و کش میآید و برای سرو، معمولا آن را بین دو تکه نان میکادو قرار میدهند. برای تهیه این شیرینی از عسل، شکر، سفیده تخممرغ، آجیل و گاهی تکههای میوه استفاده میشود. نوقا شباهت زیادی به سوهان قم و کاشان نیز دارد و شاید بتوان سوهان را نوعی نوقا به حساب آورد
در ایران نوقا بهعنوان یکی از سوغاتیهای لذیذ شهر تبریز شناخته میشود. این شیرینی یکی از قدیمیترین و اصیلترین شیرینیهای شهر تبریز و البته شیرینیهای ایرانی مخصوص عید نوروز است که با نام لوکا نیز شهرت دارد. نوقا پای ثابت اعیاد، نوروز و مراسم شادی اهالی تبریز است و تبریزیها معمولا با این شیرینی از مهمانان خود پذیرایی میکنند. نوقا معمولا در شکلهای مستطیلی آماده میشود و طعمهای مختلفی دارد؛ البته نوع گردویی آن قدیمیترین نوع نوقا در تبریز به شمار میآید.
طرز تهیه نوقا
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com