نویسنده این موضوع
فاهریه اوجن (فحریه اوجن)، هنرمند مشهور ترکیه
فاهریه اوجن درسال 2005 داخل دنیای بازیگری می شود و اولین کار پیشه ایش درسال 2008 ابتدا می شود. فاهریه اوجن در سال ۲۰۱۷ مرتبه نهم در لیست “۳۰ زن زیبا در جهان” را به خود اختصاص داد.
خلاصه ای از زندگینامه فاهریه اوجن
زاده: ۴ ژوئن ۱۹۸۶ (۱۴ خرداد ۱۳۶۵ )
مکان تولد: زولینگن، آلمان
ملیت: آلمانی، ترکیه ای
تحصیلی: گرایشٔ زمان در دانشگاه بغازیچی
شغل: هنرمند
سال های پرکاری: ۲۰۰۵– تاکنون
همسر: بوراک اوزچیویت
فرزند: کاران
فاهریه اوجن زاده ۴ ژوئن ۱۹۸۶ می باشد
زندگینامه فاهریه اوجن (فحریه اوجن)
فاهریه اوجن (فحریه اوجن) در شهر زولینگن در کشور آلمان دیده به جهان گشود. خانوادهٔ مادر او از اهالی قوم چرکس و خانوادهٔ پدرش از مهاجران ترک و اصالتاً اهل شهر کاوالا هستند. فاهریه اوجن به مدت یک سال در کشور آلمان در گرایشٔ اجتماع شناسی تحصیل کرد و زمانیکه برای تعطیلات در ترکیه به سر می برد توسط اویا آیدوغان به تهیه کننده ای به نام ابراهیم مرت اوغلو معرفی شد. فاهریه اوجن در سن ۱۹ سالگی به ترکیه برگشت. او در دانشگاه بغازیچی گرایشٔ زمان خواند و در سال ۲۰۱۴ دانش آموخته شد
نام فاهریه اوجن در سال ۲۰۱۷ در لیست ۳۰ زن زیبا در جهان قرار گرفت
فاهریه اوجن درسال 2005 داخل دنیای بازیگری می شود و اولین کار پیشه ایش درسال 2008 ابتدا می شود. از ايفاي نقشهای مهم او میتوان به بازی در سریالهای چکاوک، برگ ریزان و سعید و شورا اشاره کرد. فحریه به زبان های ترکی، آلمانی، اسپانیایی و انگلیسی مسلط میباشد. او سه خواهر بزرگ تر به نام های نیسی، آیسان و دمت دارد.
ازدواج فاهریه اوجن
فاهریه اوجن در ۲۹ ژوئن ۲۰۱۷، با هنرمند و مدل معروف بوراک اوزچویت در استانبول ازدواج کرد. فرزند پسر آنها به نام کاران در ۱۳ آوریل ۲۰۱۹ زاده شد.
مصاحبه ای خواندنی با فاهریه اوجن و همسرش بوراک اوزچیویت
ابتدا روزهای خوشبختی
بوراک اوزچیویت: احیانا باورتان نشود اولین روزی كه فاهریه را دیدم به یاد ندارم. درواقع فكر می كنم او را اولین بار در فستیوال تلویزیونی دیدم.
فاهریه اوجن: نه، ما اولین بار یکدیگر را سر صحنه فيلمبرداري سریال« حریم سلطان» دیدیم. من برای تست دادن برای بازي در یكی از ايفاي نقش های سریال آمده بودم و گروه سرگرم فيلمبرداري یكی از سكانس های فیلمی بودند كه بوراك در آن بازي می كرد و من آنجا بوراك را از نزدیك دیدم و از اتفاق با هم یك احوالپرسی مختصر هم داشتیم.
بوراک اوزچیویت:الان یادم افتاد. من واقعا خنگ هستم.
فاهریه اوجن: آن روز اولین ملاقات ما بود و فكر می كنم روز خوشبختی ما از همان جا ابتدا شد و درنهایت سرنوشت ما را به جهت همكاری مشترك كشاند و الان هم داخل زندگی مشترك شده ایم.
بازی های بخت ما
بوراک اوزچیویت: من كلا به بخت و سرنوشت خیلی معتقدم و همان طور كه فاهریه گفت حقیقتا عقیده دارم بخت اینطور بود كه آن ملاقات كوتاه ما بعد از چندسال به یك همكاری مشترك تبدیل شود و درنهایت به این منجر شود كه ما زندگی مشترك مان را در كنار هم ابتدا كنیم.
فاهریه اوجن: دقیقا همینطور میباشد وگرنه به من گفته بودند كه قبل از من هنرمند دیگری را برای بازي در سریال« چكاوك» درنظر گرفته بودند و به علت اینكه آن هنرمند نتوانست برنامه كاری خود را تنظیم كند، قراردادش لغو شد و با من قرارداد بستند و این دقیقا همان سرنوشت و بخت میباشد.
بیوگرافی فاهریه اوجن | بازیگر
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com