خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

The unborn

مدیر ارشد بازنشسته رمان ۹۸
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
20/8/18
ارسال ها
8,710
امتیاز واکنش
29,620
امتیاز
473
سن
23
محل سکونت
کویِ دوست
زمان حضور
207 روز 9 ساعت 43 دقیقه
نویسنده این موضوع
  • مواد لازم برای کیک شکلاتی خیس
    • آرد 1 و 3/4 پیمانه
    • شکر 2 پیمانه
    • کاکائو 3/4 پیمانه
    • جوش شیرین 1 و 1/2 قاشق چایخوری
    • بیکینگ پودر 1و 1/2 قاشق چایخوری
    • نمک 1 قاشق چایخوری
    • تخم مرغ 2 عدد
    • شیر 1 پیمانه
    • روغن مایع 1/2 پیمانه
    • وانیل 1 قاشق چایخوری
    • آب جوش 1 پیمانه
    • مواد لازم کرم کاکائو:
    • کره 1 پیمانه
    • پودر قند 2 پیمانه
    • پودر کاکائو 1 و 1/2 پیمانه
    • شیر 2/3 پیمانه
    • وانیل 1/2 قاشق چایخوری

کیک شکلاتی به خودی خود مثل یک معجزه خوشمزه است، البته اگر خوب درست شده باشد. تهیه کیک شکلاتی روش های مختلفی دارد اما اگر دوست دارید کیک شکلاتی نرم و خیس باشد باید کیک شکلاتی خیس را هم امتحان کنید. این کیک کاملاً نرم و منسجم است و طعمی عالی دارد. برای تهیه کیک شکلاتی خیس کافی است یک کیک کاکائویی ساده درست کنید و بعد آن را با لایه های زیادی از کرم کاکائو بپوشانید. البته یک روش دیگر هم وجود دارد که در آن به جای کرم کاکائو از گاناش شکلاتی استفاده میشود.
در هر دو حالت کیک شکلاتی خیس فوق العاده است. این که از چه روشی استفاده کنید بستگی به سلیقه شما دارد. استفاده از کرم کاکائو کمی طعم کره ای به کیک میدهد و استفاده از گاناش طعم شکلات بیشتری دارد. اگر از هر دو روش استفاده کردید در بخش دیدگاه به ما بگویید که کدام نوع از کیک شکلاتی خیس را بیشتر پسندیدید. علاوه بر این ها روش دیگری هم هست که در آن برای خیس کردن کیک از شیر کاکائو استفاده میشود. این روش به طور کامل در طرز تهیه کیک خیس توضیح داده شده است.
طرز تهیه کیک شکلاتی خیس:
فر را از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.
برای تهیه مایه کیک، ابتدا آرد را در کاسه بزرگی الک کنید. سپس شکر، کاکائو، جوش شیرین، بیکینگ پودر، وانیل و نمک را به آن اضافه کنید و همه این مواد خشک را با هم مخلوط نمایید.



حال نوبت به اضافه کردن مواد مایع میرسد. دو تخم مرغ را روی مواد خشک بشکنید.





سپس شیر و روغن را هم اضافه کنید. مواد را با سرعت متوسط همزن برقی حدود 2 دقیقه بزنید. در حین هم زدن 1 پیمانه آب جوش را به تدریج اضافه کنید.







کف دو قالب گرد متوسط یکسان را با کره چرب کنید و کمی هم آرد بپاشید. مایه کیک آماده شده را به طور مساوی بین دو قالب تقسیم کنید. مایه باید کمتر از نصف هر کدام از قالب ها را پر کند تا جای پف کردن داشته باشد.






قالب ها را 30 دقیقه در فر قرار دهید تا کیک ها پخته شوند.

در این مدت کرم کاکائو را تهیه کنید. کره نرم شده (در دمای اتاق) را در کاسه ای بریزید و یکی دو دقیقه با سرعت بالای همزن بزنید تا حالت کرم مانند پیدا کند. کمی از پودر قند، پودر کاکائو و شیر را اضافه کنید و به هم زدن با همزن برقی ادامه دهید. وانیل را اضافه و مخلوط کنید. باقیمانده پودر قند، کاکائو و شیر را در یکی دو مرحله دیگر به تدریج اضافه کنید و هم بزنید تا کرم کاکائو یکدست شود.






وقتی کیک ها آماده شدند آنها را از فر خارج کنید و 5-10 دقیقه صبر کنید تا قدری خنک شوند. سپس آنها را از قالب خارج کنید. هر کدام از کیک ها را از وسط برش بزنید تا 4 لایه کیک داشته باشید.







روی لایه زیری یکی از کیک ها کرم کاکائو بمالید و یک لایه کیک دیگر روی آن قرار دهید. این کار را تکرار کنید. در آخر روی سطح و دور تا دور کیک کرم کاکائو بمالید. سطح کرم را با لیسک صاف کنید.







کرم باقیمانده را داخل قیف بریزید و دور تا دور کیک شکوفه بزنید. کیک خیس شکلاتی شما آماده است.







روش دوم:
در روش دوم نیازی به تهیه کرم کاکائو نیست. بعد از تهیه کیک، طبق دستوری که قبلاً گفته ایم، با استفاده از خامه، شکلات و کره سس گاناش شکلاتی تهیه کنید. اما اجازه ندهید گاناش سرد شود. گاناش داغ را روی سر تا سر کیک بریزید. میتوانید از مقداری ترافل رنگی هم برای تزیین کیک استفاده کنید که البته کاملاً اختیاری است.











نکته: برای نفوذ بیشتر گاناش در کیک میتوانید با خلال دندان تعدادی سوراخ روی سطح کیک ایجاد کنید و بعد گاناش را روی آن بریزید.
#ایران کوک


طرز تهیه کیک شکلاتی خیس

 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا