نویسنده این موضوع
آیا برای انتخاب سه پایه عکاسی عالی در تلاش هستید؟ تنها نیستید.امروزه صدها سه پایه در بازار وجود دارد که همگی با ویژگی ها و قیمت متفاوت هستند، بنابراین اگر در دنیای عکاسی تازه کار هستید، انتخاب سه پایه ایده آل ممکن است غیرممکن به نظر برسد.
اما خوشبختانه انتخاب آن آنقدرها هم که فکر می کنید سخت نیست. من در گذشته زمان زیادی را صرف خرید سه پایه کرده ام و در این مقاله، تمام تجربه خود را در مورد خرید سه پایه به اشتراک می گذارم. به طور خاص، من شش ویژگی سه پایه، که باید قبل از زدن دکمه «خرید» در سایت نورنگار در نظر بگیرید را مشخص می کنم.
قبل از هر اقدامی برای خرید سه پایه دلیل نوع نیاز خود به سه پایه را مشخص کنید – زیرا سه پایه های مختلف برای اهداف متفاوتی تولید شده و شما نباید هر محصولی را بخرید . به عنوان مثال:
آیا برای عکاسی منظره برای استفاده در شرایط سخت (مثلاً عکاسی در باد و باران) به سه پایه نیاز دارید؟
آیا برای کاردر استودیویی به سه پایه نیاز دارید؟ آیا برای سلفی های پرتره گروهی به سه پایه نیاز دارید؟
یا برای عکاسی گاه به گاه در سفر به سه پایه نیاز دارید؟
پس از خود بپرسید:
چرا سه پایه برای من مهم است؟
برای چه استفاده ای می خواهم؟
۱- تحمل وزن
اولین ویژگی که هنگام خرید سه پایه عکاسی باید در نظر گرفت، میزان تحمل وزن است. به عبارت دیگر: سه پایه چقدر وزن را می تواند تحمل کند؟
اگر با تجهیزات سنگینی در عکاسی کار می کنید – مانند لنز تله فوتو متصل به یک دوربین DSLR فول فریم – به یک سه پایه قوی تر نیاز دارید، به خصوص اگر قصد دارید در شرایط باد و باران کار کنید.
از طرف دیگر، اگر قصد دارید با یک لنز پرایم کوچک یا حتی یک دوربین گوشی هوشمند عکاسی کنید، می توانید با یک سه پایه بسیار ضعیف تر کار کنید . برای تعیین حداقل وزن قابل قبول برای نیازهای خود، سنگین ترین تجهیزاتی که با دوربین خودتان قصد استفاده از آن را دارید (از جمله لوازم جانبی مانند فلاش ها و گیرنده های بی سیم) در نظر بگیرید. وزن قابل تحمل سه پایه را می توان به راحتی از طریق جستجوی گوگل پیدا کرد.
به عنوان مثال، بدنه Sony A7R III من (657 گرم) وزن دارد، در حالی که سنگین ترین لنز من، Sony 70-200mm f/2.8، وزنی معادل (1480 گرم) دارد. بنابراین سنگین ترین حالت استفاده من از دوربین (2137 گرم) است، و هر سه پایه ای که خریداری می کنم باید حداقل این مقدار تحمل وزن را داشته باشد. همچنین مهم است که هد سر سه پایه را در نظر بگیرید (یا اگر قصد ندارید از سر جداگانه استفاده کنید، قطعه ای که دوربین شما را به پایه های سه پایه متصل می کند). از این گذشته، شما نمی خواهید پایه های سه پایه فوق العاده قوی بخرید تا در نهایت سر ضعیفی داشته باشید! توجه داشته باشید که برخی از سه پایه ها دارای یک هد هستند، و در حالی که به طور کلی می توان آن را با یک گزینه قوی تر جایگزین کرد، هزینه آن را افزایش می دهد – بنابراین قبل از خرید حتما به هد آنها توجه کنید.
راهنمای خرید سه پایه عکاسی: ۶ ویژگی که باید در نظر بگیرید
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com