نویسنده این موضوع
قطع کردن صحبت دیگران چرا اتفاق میافتد و در مورد آن چه باید کرد؟ در این مطلب با موضوع قطع کردن صحبت دیگران و کودکان پنج تا هشت ساله و راهکارهای برخورد با این موضوع آشنا شوید.
قطع کردن حرف دیگران و پنج سالهها
این اتفاق میتواند یکی از معذبکنندهترین تجربههای زندگیتان باشد. شما در حال صحبت تلفنی با رئیس شرکت هستید که فرزندتان ناگهان جلوی شما ظاهر میشود و میگوید: «مامان جیش کردم!» با خونسردی پاسخ میدهید: «عزیزم مامان الان وسط یه صحبت تلفنی مهمه.» اما او اصرار میکند: «خب مامان من جیش کردم». الان دیگر چندان خونسرد نیستید: از لای دندانهایی که به هم میسایید میگویید: «الان میام عزیزم. پای تلفنم». در همان لحظهای که میخواهید دوباره وقار و متانت خود را بازیابید و به صحبت ادامه دهید، فرزندتان درحالیکه با تمام وجود فریاد میزند و به جای علائم نگارشی پایش را به زمین میکوبد میگوید: «مامان! گفتم! جیش! کردم!»
اگر این سناریو آشنا به نظر میآید، شما تنها نیستید. در پنج سالگی، فرزندتان تازه فهمیده است که جهان حول وجود او نمیچرخد اما همیشه این واقعیت را به یاد نمیآورد. از آنجا که حافظهٔ کوتاهمدت او بهبود مییابد و از تکانشی بودنش کاسته میشود، به تدریج میتواند در حینی که شما کارتان را به پایان میبرید، فکر خود را در ذهنش نگه دارد، حتی اگر فقط برای چند دقیقه باشد. با این حال ممکن است هنوز آن تفکر انتقادی لازم برای تصمیمگیری در مورد زمان مناسب و نحوهٔ قطع صحبت دیگران را نداشته باشد. از جمله سؤالاتی که فرزندتان وقتی میخواهد حرفی بزند با آنها کلنجار میرود اینهاست:
- «اشکالی نداره وقتی گرسنه باشم حرفش رو قطع کنم؟»
- «یا وقتی باید برم دستشویی؟»
- «وقتی آب سینک داره میریزه؟»
- «وقتی پرده آتیش گرفته چی؟»
در حینی که تلاش میکنید رفتار مؤدبانه و «منتظر نوبت خود ماندن» را به فرزندتان یاد بدهید، رفتارش را بازتابی از جهانبینی او ببینید و نه کاری که برای عصبانی کردن شما انجام میدهد. در این فاصله و تا وقتی آن درسها را یاد بگیرد، سعی کنید تماسهای تلفنی مهم را برای زمانی که فرزندتان خواب است یا در خانهٔ دوستان است، نگه دارید.
در مورد قطع کردن حرف دیگران چه کار کنید
همانطور که گفته شد، سن کودک و دنیای او را درک کنید و انتظار معجزه نداشته باشید. اما راهکارهای موجود برای برخورد با پریدن کودک وسط حرف به شکل زیر است:
به صورت عملی نشان دهید: با ایجاد یک الگوی خوب، از میل طبیعی فرزندتان به تقلید از بزرگسالان بهره ببرید. اگر شما و همسرتان معمولاً حرف یکدیگر را قطع میکنید، روی ترک این عادت کار کنید. همچنین باید تلاش کنید وقتی فرزندتان با شما صحبت میکند، حرفش را قطع نکنید. اگر فراموش کردید و صحبت او یا هر کس دیگری را قطع کردید، جلوی خودتان را بگیرید و بگویید: «معذرت میخوام حرفت رو قطع کردم. ادامه بده». با کمی شانس، فرزندتان نه تنها این ادب رفتاری شما، بلکه راحتی و وقارتان در پذیرش اشتباه خود را نیز یاد خواهد گرفت. شما کار خود در آینده را سادهتر خواهید کرد اگر اغلب در حین صحبتها، عبارتهای «معذرت میخوام»، «لطفاً»، «ممنونم»، «خواهش میکنم» و «ببخشید» را از شما بشنود. ممکن است زمان ببرد اما این عبارتها در نهایت ملکهٔ ذهن و عادت همیشگی او خواهد شد.
قطع کردن صحبت دیگران: پنج تا هشت سال
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com