خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

SelmA

مدیر تالار بیوگرافی
عضو کادر مدیریت
مدیر تالار انجمن
  
عضویت
11/2/22
ارسال ها
2,312
امتیاز واکنش
42,774
امتیاز
418
سن
18
محل سکونت
قلبِ زی‌زی جونم.
زمان حضور
113 روز 16 ساعت 51 دقیقه
نویسنده این موضوع

مواد لازم برای تهیه دسر پلمبیر
زمان پخت10

خامه فرم گرفته‌یک لیوان

بستنی وانیل‌یک لیوان

تخم مرغ‌دو عدد

آب جوش‌نصف لیوان

مغز گردوکمی

موزیک عدد متوسط

وانیل‌کمی

شیرنصف لیوان

شکر5 قاشق غذاخوری

ژلاتینیک قاشق غذاخوری

بهترین طرز تهیه دسر پلمبیر
یکی از دسرهای خوشمزه ای که می توانید در مناسبت‌ های مختلف یا بعد از غذا سرو کنید و از خوردن آن لـ*ـذت ببرید دسر پلمبیر می باشد که در این مطلب طرز تهیه دسر پلمبیر و مواد لازم برای دسر پلمبیر را مشاهده خواهید کرد.
البته این مواد لازم با نسبت‌ های مشخصی در نظر گرفته شده‌ اند و اگر بخواهید مقدار هر کدام از آنها را تغییر دهید باید با رعایت نسبت ها مقادیر سایر مواد را هم تغییر دهید تا در نهایت نتیجه کار یک شیرینی خوشمزه و دلپذیر باشد.

منبع: آف دکور پلاس


طرز تهیه دسر پلمبیر

 

SelmA

مدیر تالار بیوگرافی
عضو کادر مدیریت
مدیر تالار انجمن
  
عضویت
11/2/22
ارسال ها
2,312
امتیاز واکنش
42,774
امتیاز
418
سن
18
محل سکونت
قلبِ زی‌زی جونم.
زمان حضور
113 روز 16 ساعت 51 دقیقه
نویسنده این موضوع
البته این مواد لازم با نسبت‌ های مشخصی در نظر گرفته شده‌ اند و اگر بخواهید مقدار هر کدام از آنها را تغییر دهید باید با رعایت نسبت ها مقادیر سایر مواد را هم تغییر دهید تا در نهایت نتیجه کار یک شیرینی خوشمزه و دلپذیر باشد.

در اولین مرحله برای تهیه پلمبیر باید شیر را درون یک قابلمه ریخته و آن را روی شعله گاز بگذارید تا به مرور گرم شود.

در کنار آن باید یک ظرف مناسب در نظر بگیرید و دو تخم مرغ داخل آن بشکنید و زرده و سفیده ها را از هم جدا کنید و در دو ظرف مختلف قرار دهید.

حالا باید سفیده های تخم مرغ را با استفاده از همزن برقی خوب هم بزنید تا سفت شود و فرم مناسب بگیرد و وقتی به فرم دلخواه رسید با استفاده از سلفون روی ظرف را بپوشانید و درون یخچال بگذارید.
حالا نوبت زرده های تخم مرغ است که باید آنها را با کمی وانیل و شکر مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا حجم پیدا کند و کرمی رنگ شود.

اکنون باید دو قاشق از شیری که داغ شده را به زرده های تخم مرغ اضافه کنید و آنها را هم بزنید و بعد به تدریج همه شیر را درون زرده ها بریزید و با سرعت زیاد آنها را هم بزنید تا شیر و زرده نبندند و وقتی که مخلوط یکنواخت به دست آمد همه آنها را کنار بگذارید تا خنک تر شوند.

در همین زمان که زرده ها خنک می شوند باید نصف لیوان آب را داخل یک ظرف بجوشانید و درون آن ژلاتین بریزید و حل کنید و آن ظرف حاوی ژلاتین را هم در گوشه ای بگذارید تا خنک شود.
در این زمان که همه مواد خنک شدند می توانید سفیده تخم مرغ، خامه فرم گرفته، مخلوط زرده تخم مرغ و ژلاتین را همگی داخل یک ظرف بزرگ بریزید و خوب به هم بزنید تا ترکیبی یکنواخت حاصل شود.

حالا باید گردو و موز را به مقدار دلخواه خرد کنید و به مواد داخل ظرف اضافه کنید و همه آنها را درون فریزر بگذارید تا کاملاً یخ بزنند و منجمد شوند.

حدوداً 10 تا 12 ساعت برای اینکه به یک بستنی منجمد تبدیل شوند زمان نیاز دارید، پس از این زمان باید بستنی را از درون فریزر بیرون بیاورید و با کمی گردو و موز تزئین کرده و سرو نمایید.
این دسر جزو دسر های مدرن است که برای آماده سازی مواد اولیه آن حدود 30 دقیقه زمان نیاز دارید و در کمتر از 10 دقیقه مواد مختلف آن می پزد و می‌ توانید به عنوان دسر یا میان وعده دسر پلمبیر را میل نمایید.

در نظر داشته باشید که مواد اولیه که به آن اشاره کردیم برای 4 نفر در نظر گرفته شده و اگر بخواهید برای تعداد نفرات کمتر یا بیشتر آن را تهیه کنید باید با رعایت نسبت ها مقدار مواد اولیه را تغییر دهید.

منبع: آف دکور پلاس


طرز تهیه دسر پلمبیر

 
آخرین ویرایش:
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا