- عضویت
- 20/8/18
- ارسال ها
- 8,710
- امتیاز واکنش
- 29,620
- امتیاز
- 473
- سن
- 23
- محل سکونت
- کویِ دوست
- زمان حضور
- 207 روز 9 ساعت 43 دقیقه
نویسنده این موضوع
- مواد لازم برای سیر ترشی
- سیر
- سرکه
- نمک
- فلفل سیاه و ترخون (دلخواه)
به جرات میشود گفت سیر ترشی از محبوبترین مخلفات همراه غذا در بین ایرانیها و به ویژه شمالی هاست. این ترشی خوشمزه که از زمانهای گذشته همراه انواع غذاهای ایرانی بهویژه آبگوشت، استانبولی و سبزیپلو با ماهی پای سفره ایرانی ها بودهاست، در مقایسه با سیر خام هضم راحتتر، بوی کمتر و طعم لذیذتری دارد. اغلب گیلانی ها کله های سیر کامل را بعد از گرفتن پوست اضافه و پاک کردن ریشه ترشی میکنند. برای تهیه سیر ترشی مجلسی هم از سیرهای درشت و یک دست استفاده میکنند که نتیجه آن یک ترشی شیک و خوشگل میشود. البته شما میتوانید سیر ترشی حبه ای هم به همین روش درست کنید. برای تهیه سیر ترشی حبه ایحبه های سیر را از هم جدا کنید. در غیر این صورت بگذارید به صورت کله بماند.
برخلاف سایر ترشیها زمان نگهداری سیر ترشی اعتبار خاصی به آن میبخشد تا جایی که با شنیدن اسم سیرترشی به یاد سیر ترشیهفت ساله میافتیم! ترشی هفت ساله علاوه بر این که خواص زیادی دارد یک سوغاتی خوشمزه و گران قیمت هم هست که بدون شک مورد استقبال هر کسی قرار میگیرد. امروزه سیر ترشی به دو صورت صنعتی و خانگی تهیه میشود و انواع سیرترشی (سفید و قهوهای) را میتوان از فروشگاهها تهیه کرد. غالبا برای تهیه سریعتر سیرترشی صنعتی سیر و سرکه حرارت داده میشوند. اما مطمئنیم شما هم موافق هستید که سیرترشی خانگی (و اساسا تهیه انواع غذاها و خوراکیها) در منزل نه تنها لذتبخشتر بلکه سالمتر و خوشمزهتر هم هست. همراه ما باشید با طرز تهیه سیرترشی خانگی خوشمزه:
طرز تهیه سیر ترشی مجلسی
مرحله اول:
برای تهیه سیر ترشی مجلسی سیر های هم اندازه محلی درشت انتخاب کنید. پس از اینکه پوست اضافی سیرها را کندید آنها را بشویید و بگذارید یک روز کامل بمانند و کاملا خشک شو.
مرحله دوم:
سیرهای تمیز را درون شیشه ای مناسب بریزید سپس دانه های فلفل، سبزی معطر و کمی نمک را روی سیرها بریزید. در آخر نیز سرکه اضافه کنید تا روی سیرها را بپوشاند.
مرحله سوم:
شیشه ترشی سیر آماده را در جای مناسبی (تاریک، خشک و خنک) قرار دهید. برای مصرف سیرترشی 1 سال زمان لازم است، اگر سیرترشی 7 سال بماند خاصیت دارویی زیادی پیدا میکند.
مرحله چهارم (اختیاری):
اگر قصد دارید ترشی را زمانی طولانی نگه دارید بهتر است آن را کنسرو کنید. برای این کار قابلمه بزرگی را تا نصف آن آب کنید. در شیشه های ترشی را محکم ببندید و به صورت وارونه در قابلمه آب بگذارید. بگذارید روی حرارت تا آب جوش بیاید. شیشه های ترشی سیر را بعد از این که حدود یک ربع ساعت در آب در حال جوش ماندند خارج کنید و بگذارید خنک شوند. با این کار سیر ترشی سالم تری خواهید داشت که مدت بیشتری دوام می آورد.
نکته ها:
1- میتوانید از انواع سرکه ها مانند سرکه انگور یا سرکه سیب برای تهیه سیر ترشی استفاده نمایید.
2- بعد از گذشت چند روز ظرف سیرترشی را چک کنید و اگر سر آن خالی شده بود، سرکه اضافه کنید تا مجدد روی سیرها با سرکه پوشانده شود.
3- برای رسیدن سریعتر سیرترشی، ظرف آن را در مکان آفتابگیر قرار دهید.
4- بهتر است از ظروف پلاستیکی برای تهیه سیر ترشی استفاده نکنید.
5- شیشه های ترشی را قبل از استفاده خوب با آب داغ بشویید و کاملاً خشک کنید.
6- هیچ گاه قاشق کثیف داخل ترشی نزنید. ترشی باقیمانده سر سفره را در ظرف دیگری نگهداری کنید و به هیچ وجه روی ترشی دست نخورده نریزید.
7- برای تهیه سیر ترشی حبه ای سیرها را چند ساعت در آب خیس کنید تا پوست آنها راحت کنده شود
#ایران کوک
طرز تهیه سیر ترشی
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com