- امتیاز واکنش
- 42,778
- زمان حضور
- 113 روز 17 ساعت 11 دقیقه
نویسنده این موضوع
ویرجینیا وولف (۲۵ ژانویه ۱۸۸۲–۲۸ مارس ۱۹۴۱) نویسندهٔ انگلیسی.
بی حضور تو رنگهای زندگی محو میشوند، بسان آبی که از اسفنجی فشرده شده برزمین میریزد؛ و من هنوز وجود دارم، خشک و خاکآلود.»
نامه به خواهرش: وانسا بل
«خندهاش جذاب ودلفریب بود، مثل خنده یک کودک. هرگاه چیزی او را مشعوف میکرد، قهقهه میزد.»
بین دو پرده نمایش
«در واقع به عنوان یک زن، میهنی برای خود نمیشناسم. اصلأ نمیخواهم به عنوان یک زن وطن داشته باشم. به عنوان زن، تمام دنیا میهن من است.»
سه شیلینگ
«سگ جدید «اتل» مُرد. واقعیت این است که هیچ سگی تاب تحمل زندگی پرمشقت با اتل را ندارد.»
نامه به ویتا زاکویل-وست
«قرنها است که زنان به مثابه آیینهٔ درشتنمای، این امکان را برای مردان فراهم آوردهاند تا خود را دوبرابر بزرگتر از آنچه هستند، ببینند.»
اتاقی برای خود
«گاهی میاندیشم که این گنبد خضرا بیوقفه و خستگی ناپذیر از کتابخواندن جان گرفتهاست.»
نامه به اتل اسمیث
«یک زن اگر میخواهد داستانپردازی کند باید هم پول داشته باشد و هم اتاقی از آن خود.»
اتاقی برای خود
وقتی خودمان را نمیشناسیم چطور میتوانیم دیگران را بشناسیم…
پوشیدن شلوار در نظرم کاملأ غیرممکن جلوه میکند.»
«در اکثر موارد در طول تاریخ، ناشناس نام مستعار یک زن بودهاست.»
«کلمات وحشیاند، آزاد و بی مسئولیت و مهارنشدنی. آری، میتوان در بندشان کرد، میتوان تحت حروف الفبا به صف کشیدشان و به فرهنگنامهها تسلیمشان کرد. اما دیگر زنده نیستند.»
«نویسندگی یعنی نومیدی مطلق.»
منبع: ویکی گفتاورد
بی حضور تو رنگهای زندگی محو میشوند، بسان آبی که از اسفنجی فشرده شده برزمین میریزد؛ و من هنوز وجود دارم، خشک و خاکآلود.»
نامه به خواهرش: وانسا بل
«خندهاش جذاب ودلفریب بود، مثل خنده یک کودک. هرگاه چیزی او را مشعوف میکرد، قهقهه میزد.»
بین دو پرده نمایش
«در واقع به عنوان یک زن، میهنی برای خود نمیشناسم. اصلأ نمیخواهم به عنوان یک زن وطن داشته باشم. به عنوان زن، تمام دنیا میهن من است.»
سه شیلینگ
«سگ جدید «اتل» مُرد. واقعیت این است که هیچ سگی تاب تحمل زندگی پرمشقت با اتل را ندارد.»
نامه به ویتا زاکویل-وست
«قرنها است که زنان به مثابه آیینهٔ درشتنمای، این امکان را برای مردان فراهم آوردهاند تا خود را دوبرابر بزرگتر از آنچه هستند، ببینند.»
اتاقی برای خود
«گاهی میاندیشم که این گنبد خضرا بیوقفه و خستگی ناپذیر از کتابخواندن جان گرفتهاست.»
نامه به اتل اسمیث
«یک زن اگر میخواهد داستانپردازی کند باید هم پول داشته باشد و هم اتاقی از آن خود.»
اتاقی برای خود
وقتی خودمان را نمیشناسیم چطور میتوانیم دیگران را بشناسیم…
پوشیدن شلوار در نظرم کاملأ غیرممکن جلوه میکند.»
«در اکثر موارد در طول تاریخ، ناشناس نام مستعار یک زن بودهاست.»
«کلمات وحشیاند، آزاد و بی مسئولیت و مهارنشدنی. آری، میتوان در بندشان کرد، میتوان تحت حروف الفبا به صف کشیدشان و به فرهنگنامهها تسلیمشان کرد. اما دیگر زنده نیستند.»
«نویسندگی یعنی نومیدی مطلق.»
منبع: ویکی گفتاورد
بیوگرافی ویرجینیا وولف | نویسنده
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com
آخرین ویرایش: