خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

Parmida_viola

مدیر آزمایشی تالار خانواده و زندگی
مدیر آزمایشی
گرافیست انجمن
  
عضویت
3/10/21
ارسال ها
1,738
امتیاز واکنش
6,635
امتیاز
233
محل سکونت
Sicily, italy
زمان حضور
29 روز 15 ساعت 18 دقیقه
نویسنده این موضوع
برنج 3 پیمانه
روغن دو ق غ
پیازداغ عسلی 3 ق غ
قیسی زردآلو حدودا هر نفر 3 تا 4 عدد
کشمش پلویی شسته شده 1/4 پیمانه
گردو خرد شده 1/4 پیمانه
فلفل دلمه ای رنگی خرد شده 1/4 پیمانه
در صورت تمایل گوشت گوسفند یا گوساله و یا مرغ برای همراهی با برنج

دستور پخت:
برنج را نطابق معمول همیشگی آبکش میکنیم .
قیسی ها را شسته و سپس با مقداری کره تفت میدهیم .
گردو خرد شده و بعد کشمش را نیز اضافه میکنیم تا تفت بخورند . هنگام دم کردن برنج این مایه را لابلای برنج میپاشیم ودم میکنیم . هنگام سرو روی آن گشنیز خرد شده و برنج زعفرانی می ریزیم .
نکته : در صورت تمایل میتوان آنرا بدون گوشت هم سرو کرد . به همگام همراهی با گوشت , گوشت را بصورت معمول به اندازه دلخواه خرد کرده و با کمی روغن تفت می‌دهیم و سپس پیاز و گوجه فرنگی را اضافه می کنیم و تفت میدهیم و بعد با کمی ادویه دلخواه و کمی آب اجازه میدهیم تا بپزد. دربرخی ایالت های هند به آن بادام هندی و بادام بو داده نیز اضافه میکنند . آنرا با ماست سرو میکنند .
اگر این مایه مطنجنه را به جای لای پلو بعنوان خورش تهیه کنند به آن خورش مطنجن میگویند.

منبع: چی بپزم


طرز تهیه پلو مطنجنه هندی

 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا