خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

Parmida_viola

مدیر آزمایشی تالار خانواده و زندگی
مدیر آزمایشی
گرافیست انجمن
  
عضویت
3/10/21
ارسال ها
1,738
امتیاز واکنش
6,636
امتیاز
233
محل سکونت
Sicily, italy
زمان حضور
29 روز 15 ساعت 18 دقیقه
نویسنده این موضوع
نیم کیلو گوشت گوسفند یا سـ*ـینه مرغ
دو عدد پیاز متوسط
گوجه فرنگی سه عدد
نمک و فلفل
فلفل قرمز پولکی و سماق
روغن سرخ کردنی
پودر آویشن یک ق چ
ابگوشت یا عصاره مرغ یا قلم
در صورت تمایل سبزیجات خرد شده نگینی و دلخواه

دستور پخت:
گوشت یا مرغ را به صورت نگینی ریز خورد كرده و در تابه ای بریزید و کمی تفت دهید و سپس کمی روغن و پیاز نگینی خرد شده اضافه کنید .
روی آن قارچ و فلفل دلمه ای و کرفس خرد شده را اضافه كنید و همه را با هم تفت دهید.
در انتها گوجه فرنگی و رب را اضافه كرده تفت دهید .
اکنون نمك و فلفل و آویشن را اضافه كرده و بعد از كمی تفت دادن اجزاه دهید با حرارت ملایم و بخار خود گوشت بپزد .
اکنون حرارت را خاموش كنید. پس از خنک شدن 3 الی 4 قاشق غذاخوری از مواد را وسط لواش ها ریخته و در صورت تمایل با جعفری و کاهو خرد شده و سماق و پیاز حلقه شده داخل لواش را بپیجید.
نکته : اگر مواد را داغ روی نان بریزید نان پاره میشود .تانتونی را می‌توان یکی از غذاهای هم‌ خانواده‌ Dürüm به حساب آورد . ترکیب گوشت ، گوجه، فلفل، و مقادیر زیادی ادویه که در نان ذرت نازکی پیچیده شده‌اند. معمولاً دو نوع تانتونی عرضه می‌شود، تند و معمولی. البته اهالی مرسین (شهر زادگاه تانتوننی) معتقدند تنها تانتونی های واقعی آن‌هایی هستند که لـ*ـب‌ها و زبانتان را بسوزانند.
منبع: چی بپزم


طرز تهیه تانتونی گوشت

 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا