خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

Parmida_viola

مدیر آزمایشی تالار خانواده و زندگی
مدیر آزمایشی
گرافیست انجمن
  
عضویت
3/10/21
ارسال ها
1,738
امتیاز واکنش
6,635
امتیاز
233
محل سکونت
Sicily, italy
زمان حضور
29 روز 15 ساعت 18 دقیقه
نویسنده این موضوع
۵۰۰ گرم گوشت گاو خرد شده در قطعات كوچك
۱ عدد پياز متوسط
۱ قاشق سوپ‌خوري كره
۱ قاشق سوپ‌خوري روغن
۲۵۰ گرم قارچ
۱ قاشق سوپ‌خوري جعفري خرد شده
۲۰۰ گرم سيب زميني سرخ كرده
مواد لازم براي سس:
۲ قاشق سوپخوري كره
۳ قاشق سوپخوري خامه پرچرب
۲ قاشق سوپخوري آرد سفيد
سه چهارم پيمانه شير
نمك
فلفل
دستور پخت:
قارچ ها را خرد كرده و با مقداري نمك در كره سرخ كنيد تا طلايي رنگ شود.
همزمان پياز خرد شده را هم در ماهي‌تابه ديگري سرخ كنيد.
گوشت خرد شده را به پياز افزوده و به مدت ۲ دقيقه سرخ كنيد.
مقداري آب، نمك و فلفل به تابه اضافه كنيد و بگذاريد تا گوشت به مدت ۴۵ دقيقه كاملاً بپزد و كمي حرارت را نيز زياد كنيد.
براي آماده كردن سس، در يك تابه ديگر، كره را آب كرده و آرد را اضافه كنيد و سپس مخلوط كنيد تا روان شود. سپس شير، نمك و فلفل را اضافه كنيد و حرارت را بالا برده تا بجوش بيايد. بعد از يك دقيقه تابه را از روي گاز برداريد و خامه را اضافه كنيد تا كامل مخلوط شود.
سس، گوشت و قارچ را با هم مخلوط كنيد.
غذا آماده است، براي سرو كردن در كنار آن از سيب زميني(یا چیپسی یا خلالی) و جعفري نيز استفاده كنيد.
منبع: چی بپزم


طرز تهیه بیف استراگانوف

 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا