- امتیاز واکنش
- 42,774
- زمان حضور
- 113 روز 16 ساعت 51 دقیقه
نویسنده این موضوع
بهزاد خداویسی (زاده ۱۲ فروردین ۱۳۴۴ در تهران) هنرپیشه ایرانی سینما و تئاتر و تلویزیون است.
وی فوق لیسانس بازیگری و کارگردانی تئاتر خود را از دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه تهران دریافت کرد. او با فیلم «تحفهها» به سینمای ایران وارد شد و سپس با بازی در فیلم ضیافت به کارگردانی مسعود کیمیایی و در کنار بازیگران بسیار مشهور آن زمان همچون فریبرز عربنیا توجه بسیاری را به خود جلب کرد.[۱] او بعدها به تلویزیون راه یافت و با بازی در سریالهایی همچون سرنخ و روزگار جوانی به بازیگری محبوب در تلویزیون بدل شد به طوری که منتقدان او را عموماً بازیگری میدانند که در تلویزیون موفق تر بودهاست.
سینماییویرایش
• در جستجوی قهرمان (۱۳۶۷)
• خمره (۱۳۷۰)
• مجسمه (۱۳۷۱)
• پرواز در پرواز (۱۳۷۱)
• من زمین را دوست دارم (۱۳۷۲)
• دره هزار فانوس (۱۳۷۲)
• عصیان (۱۳۷۳)
• ضیافت (۱۳۷۴)
• بانی چاو (۱۳۷۴)
• قاصدک (۱۳۷۵)
• غریبانه (۱۳۷۶)
• یاد سبز لکلکها (به نمایش درنیامده، ۱۳۷۶)
• محبوبه (۱۳۷۷)
• ایران سرای من است (۱۳۷۷)
• آشوبگران (۱۳۷۷)
• پایان راه (۱۳۸۵)
• ساکن خانه چوبی (۱۳۹۱)
• دختران زمستان (۱۳۹۷)
• فصل ماهی سفید (۱۳۹۸)
منبع:ویکی پدیا
وی فوق لیسانس بازیگری و کارگردانی تئاتر خود را از دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه تهران دریافت کرد. او با فیلم «تحفهها» به سینمای ایران وارد شد و سپس با بازی در فیلم ضیافت به کارگردانی مسعود کیمیایی و در کنار بازیگران بسیار مشهور آن زمان همچون فریبرز عربنیا توجه بسیاری را به خود جلب کرد.[۱] او بعدها به تلویزیون راه یافت و با بازی در سریالهایی همچون سرنخ و روزگار جوانی به بازیگری محبوب در تلویزیون بدل شد به طوری که منتقدان او را عموماً بازیگری میدانند که در تلویزیون موفق تر بودهاست.
سینماییویرایش
• در جستجوی قهرمان (۱۳۶۷)
• خمره (۱۳۷۰)
• مجسمه (۱۳۷۱)
• پرواز در پرواز (۱۳۷۱)
• من زمین را دوست دارم (۱۳۷۲)
• دره هزار فانوس (۱۳۷۲)
• عصیان (۱۳۷۳)
• ضیافت (۱۳۷۴)
• بانی چاو (۱۳۷۴)
• قاصدک (۱۳۷۵)
• غریبانه (۱۳۷۶)
• یاد سبز لکلکها (به نمایش درنیامده، ۱۳۷۶)
• محبوبه (۱۳۷۷)
• ایران سرای من است (۱۳۷۷)
• آشوبگران (۱۳۷۷)
• پایان راه (۱۳۸۵)
• ساکن خانه چوبی (۱۳۹۱)
• دختران زمستان (۱۳۹۷)
• فصل ماهی سفید (۱۳۹۸)
منبع:ویکی پدیا
بیوگرافی بهزاد خداویسی | بازیگر
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com
آخرین ویرایش توسط مدیر: