- عضویت
- 3/10/21
- ارسال ها
- 1,738
- امتیاز واکنش
- 6,635
- امتیاز
- 233
- محل سکونت
- Sicily, italy
- زمان حضور
- 29 روز 15 ساعت 18 دقیقه
نویسنده این موضوع
چند ترفند و اسرار آشپزی خانه داری مفید که فراموش کرده ایم
بعضی از بهترین راهکار های آشپزی و ترفند ها از مادر بزرگانمان به ما رسیده است که باعث می شود زمان و پول بیشتری ذخیره کنیم و بتوانیم غذای خوشمزه تر درست کنیم. در این قسمت از نمناک این راهکار ها را به شما معرفی می کنیم که شاید بعضی از آن ها را فراموش کرده باشید.
تمیز کردن ظروف مسی
جالب است بدانید که سس گوجه فرنگی باعث برق انداختن ظروف مسی می شود. کافی است مقداری از آن را در کف قابلمه و ماهیتابه مسی بزنید و چند دقیقه صبر کنید و دوباره بمالید و بعد با آب شستشو دهید.
مایع روی پنکیک
شما می توانید مقداری شیره افرا را از طریق اضافه کردن یک فنجان سس سیب و یک فنجان شهد افرا تهیه کنید. کمی آن را داغ کنید تا طعمی خوشمزه به شما بدهد و آن را روی پنکیک یا وافل بریزید.
از بین بردن بوی سوختگی برنج
بهترین راه برای از بین بردن بوی سوختگی برنج،قرار دادن یک عدد نان روی برنج یا فرو کردن یک عدد پیاز پوست کنده درون برنج است.
استفاده از روغن های گیاهی
روغن هایی مثل روغن رزماری را داخل شیشه نگه دارید تا طعم آن ها تازه باقی بماند. سپس می توانید کمی روغن زیتون هم به آن اضافه کنید. 14 روز آن را کنار بگذارید و بعد دوباره استفاده کنید. هرگز روغن زیتون را داخل فریزر نگذارید زیرا سفت می شود و طعم خودش را از دست می دهد.
جلوگیری از ریختن قطره مایعات
حتما دقت کرده اید زمانی که می خواهید مایعاتی مثل شیر را داخل فنجان قهوه بریزید، مقداری از قطرات آن پرش دارد و به بیرون می ریزد، برای این که این اتفاق نیفتد، سر ظرفی که داخل آن شیر ریخته اید را با کره چرب کنید تا دیگر قطره ها به سمت بیرون پخش نشود.
ریختن شیر در قهوه
استفاده از لباس های کهنه
قطعاً به یاد دارید که مادربزرگتان از لباس های کهنه استفاده می کردند و آن ها را تبدیل به دستمال می کردند. شما هم می توانید از آن ها به عنوان دستمال یا حوله استفاده کنید.
شستن راحت توت فرنگی
برای شستن توت فرنگی نیاز به جدا نمودن دم و ساقه ی توت فرنگی است. برای جدا نمودن راحت دم و برگ توت فرنگی یک نی پلاستیکی را از انتهای توت فرنگی وارد کرده و فشار دهید تا از آن طرف توت فرنگی خارج شود و دم و برگ جدا شود.
تازه نگه داشتن میوه سیب
برای جلوگیری از قهوه ای شدن سیب ها بعد از پوست کندن، پیشنهاد می کنیم که قطعات سیب پوست کنده شده را داخل آب قرار دهید و یک قاشق غذاخوری لیموی تازه به آن اضافه کنید تا رنگش برنگردد.
منبع: نمناک
بعضی از بهترین راهکار های آشپزی و ترفند ها از مادر بزرگانمان به ما رسیده است که باعث می شود زمان و پول بیشتری ذخیره کنیم و بتوانیم غذای خوشمزه تر درست کنیم. در این قسمت از نمناک این راهکار ها را به شما معرفی می کنیم که شاید بعضی از آن ها را فراموش کرده باشید.
تمیز کردن ظروف مسی
جالب است بدانید که سس گوجه فرنگی باعث برق انداختن ظروف مسی می شود. کافی است مقداری از آن را در کف قابلمه و ماهیتابه مسی بزنید و چند دقیقه صبر کنید و دوباره بمالید و بعد با آب شستشو دهید.
مایع روی پنکیک
شما می توانید مقداری شیره افرا را از طریق اضافه کردن یک فنجان سس سیب و یک فنجان شهد افرا تهیه کنید. کمی آن را داغ کنید تا طعمی خوشمزه به شما بدهد و آن را روی پنکیک یا وافل بریزید.
از بین بردن بوی سوختگی برنج
بهترین راه برای از بین بردن بوی سوختگی برنج،قرار دادن یک عدد نان روی برنج یا فرو کردن یک عدد پیاز پوست کنده درون برنج است.
استفاده از روغن های گیاهی
روغن هایی مثل روغن رزماری را داخل شیشه نگه دارید تا طعم آن ها تازه باقی بماند. سپس می توانید کمی روغن زیتون هم به آن اضافه کنید. 14 روز آن را کنار بگذارید و بعد دوباره استفاده کنید. هرگز روغن زیتون را داخل فریزر نگذارید زیرا سفت می شود و طعم خودش را از دست می دهد.
جلوگیری از ریختن قطره مایعات
حتما دقت کرده اید زمانی که می خواهید مایعاتی مثل شیر را داخل فنجان قهوه بریزید، مقداری از قطرات آن پرش دارد و به بیرون می ریزد، برای این که این اتفاق نیفتد، سر ظرفی که داخل آن شیر ریخته اید را با کره چرب کنید تا دیگر قطره ها به سمت بیرون پخش نشود.
ریختن شیر در قهوه
استفاده از لباس های کهنه
قطعاً به یاد دارید که مادربزرگتان از لباس های کهنه استفاده می کردند و آن ها را تبدیل به دستمال می کردند. شما هم می توانید از آن ها به عنوان دستمال یا حوله استفاده کنید.
شستن راحت توت فرنگی
برای شستن توت فرنگی نیاز به جدا نمودن دم و ساقه ی توت فرنگی است. برای جدا نمودن راحت دم و برگ توت فرنگی یک نی پلاستیکی را از انتهای توت فرنگی وارد کرده و فشار دهید تا از آن طرف توت فرنگی خارج شود و دم و برگ جدا شود.
تازه نگه داشتن میوه سیب
برای جلوگیری از قهوه ای شدن سیب ها بعد از پوست کندن، پیشنهاد می کنیم که قطعات سیب پوست کنده شده را داخل آب قرار دهید و یک قاشق غذاخوری لیموی تازه به آن اضافه کنید تا رنگش برنگردد.
منبع: نمناک
روشهای خانه داری قدیمی
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com