- عضویت
- 3/10/21
- ارسال ها
- 1,738
- امتیاز واکنش
- 6,635
- امتیاز
- 233
- محل سکونت
- Sicily, italy
- زمان حضور
- 29 روز 15 ساعت 18 دقیقه
نویسنده این موضوع
خطرات نگهداری گوشت چرخ کرده داخل یخچال و بیرون از فریزر
همانطور که میدانید گوشت قرمز یکی از مفیدترین مواد مغذی و میتوان گفت یکی از بهترین منابع دریافت پروتئین محسوب میشود که حدوداً هفتهای دو یا سه بار در سبد غذایی خانوادههای ایرانی گنجانده و مصرف میشود.
نخستین سؤال از این متخصص این است که مناسب ترین راه برای نگهداری گوشت چیست؟
متخصصان تغذیه در مورد بهترین روش نگهداری گوشت معتقدند چنانچه قصد دارید به مدت طولانی گوشت را نگهداری کنید، بایستی بلافاصله و با سردترین دما آن را منجمد کنید چرا که در این حالت میتوانید ارزش غذایی و کیفیت آن را حفظ کنید.
این انجماد سریع به چه نحوی باید انجام شود؟
برای اینکه در زمان بسیار کم این کار را انجام دهید کافی است بعد از خرید گوشت اقدام به تقسیم کردن آن به قطعات کوچک کنید و سپس داخل یک نایلون پلاستیکی آن را پهن کرده و در فریزر قرار دهید؛ توجه داشته باشید که هر چقدر اندازه و حجم گوشت بسته بندی شده کمتر و پهن تر و نازکتر باشد و دمای فریزر نیز کم باشد در این صورت گوشت قرمز به زودی یخ بسته و کیفیت بالای آن محفوظ میماند.
کم حجم بودن بسته بندی گوشت چه اهمیتی دارد؟
چنانچه بسته بندی که کردید پرحجم و ضخیم باشد احتمال دارد که گوشتهایی که در مرکز بسته بندی قرار دارند یخ نزند و این اتفاق منجر میشود عمل فاسد شدن در مرکز بسته بندی رخ دهد و در نهایت به سایر قسمتها انتشار پیدا کند و تغییر کیفیت گوشت را به دنبال داشته باشد.
لکههای سیاه و سفیدی که بعد از انجماد روی گوشت ظاهر میشوند نشانه چیست؟
چنانچه کیسه بسته بندی شما پارگی یا سوراخ داشته باشد امکان دارد آب سطح گوشت سریعاً بخار شده و لکههای سفیدی که سوختگی انجماد به آن میگویند روی بافت سطحی گوشت ظاهر شود، ولی چنانچه پس از فریز کردن لکههای سیاه رنگ روی گوشت مشاهده کنید احتمال دارد آن گوشت دچار آلودگی قارچی شده است.
منبع: نمناک
همانطور که میدانید گوشت قرمز یکی از مفیدترین مواد مغذی و میتوان گفت یکی از بهترین منابع دریافت پروتئین محسوب میشود که حدوداً هفتهای دو یا سه بار در سبد غذایی خانوادههای ایرانی گنجانده و مصرف میشود.
نخستین سؤال از این متخصص این است که مناسب ترین راه برای نگهداری گوشت چیست؟
متخصصان تغذیه در مورد بهترین روش نگهداری گوشت معتقدند چنانچه قصد دارید به مدت طولانی گوشت را نگهداری کنید، بایستی بلافاصله و با سردترین دما آن را منجمد کنید چرا که در این حالت میتوانید ارزش غذایی و کیفیت آن را حفظ کنید.
این انجماد سریع به چه نحوی باید انجام شود؟
برای اینکه در زمان بسیار کم این کار را انجام دهید کافی است بعد از خرید گوشت اقدام به تقسیم کردن آن به قطعات کوچک کنید و سپس داخل یک نایلون پلاستیکی آن را پهن کرده و در فریزر قرار دهید؛ توجه داشته باشید که هر چقدر اندازه و حجم گوشت بسته بندی شده کمتر و پهن تر و نازکتر باشد و دمای فریزر نیز کم باشد در این صورت گوشت قرمز به زودی یخ بسته و کیفیت بالای آن محفوظ میماند.
کم حجم بودن بسته بندی گوشت چه اهمیتی دارد؟
چنانچه بسته بندی که کردید پرحجم و ضخیم باشد احتمال دارد که گوشتهایی که در مرکز بسته بندی قرار دارند یخ نزند و این اتفاق منجر میشود عمل فاسد شدن در مرکز بسته بندی رخ دهد و در نهایت به سایر قسمتها انتشار پیدا کند و تغییر کیفیت گوشت را به دنبال داشته باشد.
لکههای سیاه و سفیدی که بعد از انجماد روی گوشت ظاهر میشوند نشانه چیست؟
چنانچه کیسه بسته بندی شما پارگی یا سوراخ داشته باشد امکان دارد آب سطح گوشت سریعاً بخار شده و لکههای سفیدی که سوختگی انجماد به آن میگویند روی بافت سطحی گوشت ظاهر شود، ولی چنانچه پس از فریز کردن لکههای سیاه رنگ روی گوشت مشاهده کنید احتمال دارد آن گوشت دچار آلودگی قارچی شده است.
منبع: نمناک
نبایدهای نگهدای گوشت چرخکرده در فریزر
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com