- عضویت
- 3/10/21
- ارسال ها
- 1,738
- امتیاز واکنش
- 6,635
- امتیاز
- 233
- محل سکونت
- Sicily, italy
- زمان حضور
- 29 روز 15 ساعت 18 دقیقه
نویسنده این موضوع
اسپرسو هلو یک نوشیدنی شیک و مجلسی است که در لیوان یا جام های بلند سرو می شود. این نوشیدنی را می توان به عنوان میان وعده یا دسر بعد از غذا تهیه و سرو نمود. اسپرسو هلو یک نوشیدنی سرد و تابستانه است که در روزهای گرم تابستان، مصرف آن لـ*ـذت بخش است. این نوشیدنی را می توان جایگزین میلک شیک یا هر نوشیدنی و بستنی دیگر کرد. طعم اسپرسو در این نوشیدنی در کنار هلو، تضاد عجیب و خوشمزه ای ایجاد می کند.
مواد لازم برای ۲ نفر
هلو۱۸۰ گرم
شیر کم چربنصف فنجان
اسپرسو یا قهوه قوییک سوم فنجان
شکر یا عسل۲ قاشق غذا خوری
تکه های یخنصف فنجان
طرز تهیه اسپرسو هلو
مرحله اول
برای تهیه این نوشیدنی می توان از هلو منجمد یا تازه استفاده کرد. اگر هلو منجمد بود که فقط کافی است پوست آن را جدا کرده و کمی خرد کنیم. برای هلو تازه نیاز است حدود یکی دو ساعت درون فریزر قرار دهیم تا یخ بزند. سپس پوست آن را جدا کرده و هلو ها را تکه می کنیم.
مرحله دوم
اسپرسو را در دستگاه اسپرسو ساز تهیه می کنیم. می توان از قهوه خیلی غلیظ نیز برای این کار استفاده کرد. سپس می گذاریم تا خنک شود. در دستگاه غذا ساز یا مخلوط کن، یخ و هلو شیر و اسپرسو را می ریزیم. شکر هم اضافه می کنیم.
مرحله سوم
می توان در این مرحله از عسل نیز استفاده کرد. دستگاه را روشن کرده و تا وقتی که تمام یخ ها پودر نشود، میکس کردن را ادامه می دهیم. سپس وقتی کامل میکس شد و یخ ها پودر شد، درون لیوان می ریزیم و با پودر کاکائو یا تکه های هلو آن را تزیین کرده و سرو می نماییم.
منبع: چیشی
مواد لازم برای ۲ نفر
هلو۱۸۰ گرم
شیر کم چربنصف فنجان
اسپرسو یا قهوه قوییک سوم فنجان
شکر یا عسل۲ قاشق غذا خوری
تکه های یخنصف فنجان
طرز تهیه اسپرسو هلو
مرحله اول
برای تهیه این نوشیدنی می توان از هلو منجمد یا تازه استفاده کرد. اگر هلو منجمد بود که فقط کافی است پوست آن را جدا کرده و کمی خرد کنیم. برای هلو تازه نیاز است حدود یکی دو ساعت درون فریزر قرار دهیم تا یخ بزند. سپس پوست آن را جدا کرده و هلو ها را تکه می کنیم.
مرحله دوم
اسپرسو را در دستگاه اسپرسو ساز تهیه می کنیم. می توان از قهوه خیلی غلیظ نیز برای این کار استفاده کرد. سپس می گذاریم تا خنک شود. در دستگاه غذا ساز یا مخلوط کن، یخ و هلو شیر و اسپرسو را می ریزیم. شکر هم اضافه می کنیم.
مرحله سوم
می توان در این مرحله از عسل نیز استفاده کرد. دستگاه را روشن کرده و تا وقتی که تمام یخ ها پودر نشود، میکس کردن را ادامه می دهیم. سپس وقتی کامل میکس شد و یخ ها پودر شد، درون لیوان می ریزیم و با پودر کاکائو یا تکه های هلو آن را تزیین کرده و سرو می نماییم.
منبع: چیشی
طرز تهیه اسپرسو هلو
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com