- عضویت
- 3/10/21
- ارسال ها
- 1,738
- امتیاز واکنش
- 6,635
- امتیاز
- 233
- محل سکونت
- Sicily, italy
- زمان حضور
- 29 روز 15 ساعت 18 دقیقه
نویسنده این موضوع
موهیتو نعنایی یکی از انواع نوشیدنی های پرطرفدار بین المللی است که با مواد متنوعی تهیه می شود. این نوشیدنی خوشمزه یکی نوشیدنی های بسیار محبوب در فصل تابستان است و برای خنک شدن و رفع تشنگی یک گزینه مناسب می باشد.
نعنا تازه۱۰ شاخه
لیمو ترش۴ عدد
پوست لیمو رنده شده۱ قاشق چایخوری
آب گازدار۱ پیمانه
شکر۵ قاشق غذاخوری
یخ قالبی۱٫۵ پیمانه
دستور تهیه موهیتو نعنا
مرحله اول
برای تهیه موهیتو نعناعی رستورانی ابتدا لیمو ترش ها را از وسط برش می زنیم، سپس آب شان را با فشار دست می گیریم و پس از صاف کردن داخل مخلوط کن یا میکسر می ریزیم. در ادامه شکر و پوست لیمو را اضافه می کنیم.
مرحله دوم
توجه داشته باشید برای پوست لیمو ترش رنده شده فقط باید از قسمت سبز پوست لیمو ترش استفاده کنیم. در ادامه برگ های نعنا را از شاخه جدا می کنیم و پس از شستشو و خشک کردن به مخلوط کن اضافه می کنیم.
مرحله سوم
مقدار نعنا در موهیتو سلیقه ای می باشد و به همین دلیل می توانید مقدار نعنا را نسبت به ذائقه خود کم یا زیاد کنید. در ادامه یخ های قالبی را به مخلوط کن اضافه می کنیم و در آخر آب گازدار را به دیگر مواد اضافه می کنیم.
مرحله چهارم
اگر آب گازدار در دسترس نداشتیم می توانیم به جای آن از آب خنک معمولی استفاده کنیم. حالا مواد را میکس می کنیم تا کاملا یکدست شوند. در پایان موهیتو اماده شده را در ۲ لیوان بزرگ می ریزیم و با نعنا تزیین کرده و سرو می کنیم.
منبع: چیشی
نعنا تازه۱۰ شاخه
لیمو ترش۴ عدد
پوست لیمو رنده شده۱ قاشق چایخوری
آب گازدار۱ پیمانه
شکر۵ قاشق غذاخوری
یخ قالبی۱٫۵ پیمانه
دستور تهیه موهیتو نعنا
مرحله اول
برای تهیه موهیتو نعناعی رستورانی ابتدا لیمو ترش ها را از وسط برش می زنیم، سپس آب شان را با فشار دست می گیریم و پس از صاف کردن داخل مخلوط کن یا میکسر می ریزیم. در ادامه شکر و پوست لیمو را اضافه می کنیم.
مرحله دوم
توجه داشته باشید برای پوست لیمو ترش رنده شده فقط باید از قسمت سبز پوست لیمو ترش استفاده کنیم. در ادامه برگ های نعنا را از شاخه جدا می کنیم و پس از شستشو و خشک کردن به مخلوط کن اضافه می کنیم.
مرحله سوم
مقدار نعنا در موهیتو سلیقه ای می باشد و به همین دلیل می توانید مقدار نعنا را نسبت به ذائقه خود کم یا زیاد کنید. در ادامه یخ های قالبی را به مخلوط کن اضافه می کنیم و در آخر آب گازدار را به دیگر مواد اضافه می کنیم.
مرحله چهارم
اگر آب گازدار در دسترس نداشتیم می توانیم به جای آن از آب خنک معمولی استفاده کنیم. حالا مواد را میکس می کنیم تا کاملا یکدست شوند. در پایان موهیتو اماده شده را در ۲ لیوان بزرگ می ریزیم و با نعنا تزیین کرده و سرو می کنیم.
منبع: چیشی
طرز تهیه موهیتو نعنایی
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com