- عضویت
- 3/10/21
- ارسال ها
- 1,738
- امتیاز واکنش
- 6,635
- امتیاز
- 233
- محل سکونت
- Sicily, italy
- زمان حضور
- 29 روز 15 ساعت 18 دقیقه
نویسنده این موضوع
دسر کازان دیبی یکی از انواع دسرهای خوشمزه و محبوب کشور ترکیه است که با رسپی های متفاوتی درست می شود.
مواد لازم دسر کازان دیبی
شیر۴ لیوان
شکر۱ لیوان
نشاسته ذرت۴ قاشق غذاخوری
آرد برنج۲ قاشق غذاخوری
وانیلنوک قاشق مرباخوری
مواد لازم دسر کازان دیبی
شکر۲ قاشق غذاخوری
کرهبه مقدار کافی
طرز تهیه دسر کازان دیبی
مرحله اول
برای تهیه دسر کازان دیبی به روش ترکیه ای در ابتدای کار ۳ لیوان از مقدار شیر را به همراه شکر درون یک قابلمه مناسب ریخته و روی حرارت قرار می دهیم تا ذرات شکر کاملا حل شده و شیر کمی گرم شود.
مرحله دوم
در ادامه آرد و نشاسته ذرت را به همراه وانیل درون شیر باقی مانده ریخته و به خوبی مخلوط می کنیم تا مواد درون شیر حل شوند. حالا یک ظرف پیرکس مستطیل انتخاب کرده و درون آنرا با مقداری کره چرب می کنیم.
مرحله سوم
حالا شکر را به صورت پخش درون ظرف ریخته و کنار می گذاریم. زمانی که شیر گرم شد، آنرا از روی حرارت کنار گذاشته، سپس مخلوط شیر و نشاسته را به آرامی به آن می افزاییم و مجددا روی حرارت می گذاریم.
مرحله چهارم
در ادامه به هم زدن ادامه می دهیم تا مایه به غلظت فرنی نزدیک شود. زمانی که مایه به غلظت دلخواهمان رسید، آنرا از روی حرارت کنار گذاشته و به آرامی و به صورت یکنواخت درون ظرف پیرکس می ریزیم.
مرحله پنجم
حالا ظرف را روی حرارت ملایم گذاشته و روی حرارت به آرامی می چرخانیم تا شکر کاملا آب شده و کاراملی شود، سپس از روی حرارت کنار گذاشته و اجازه می دهیم به مدت ۲ ساعت در دمای محیط بماند.
مرحله ششم
پس از گذشت این زمان ظرف را به مدت ۳ ساعت درون یخچال قرار می دهیم تا کاملا خنک شود و دسر ببندد. پس از گذشت این زمان اطراف دسر را با چاقو از قالب جدا کرده و درون ظرف مورد نظرمان بر می گردانیم. نوش جان.
منبع: چیشی
مواد لازم دسر کازان دیبی
شیر۴ لیوان
شکر۱ لیوان
نشاسته ذرت۴ قاشق غذاخوری
آرد برنج۲ قاشق غذاخوری
وانیلنوک قاشق مرباخوری
مواد لازم دسر کازان دیبی
شکر۲ قاشق غذاخوری
کرهبه مقدار کافی
طرز تهیه دسر کازان دیبی
مرحله اول
برای تهیه دسر کازان دیبی به روش ترکیه ای در ابتدای کار ۳ لیوان از مقدار شیر را به همراه شکر درون یک قابلمه مناسب ریخته و روی حرارت قرار می دهیم تا ذرات شکر کاملا حل شده و شیر کمی گرم شود.
مرحله دوم
در ادامه آرد و نشاسته ذرت را به همراه وانیل درون شیر باقی مانده ریخته و به خوبی مخلوط می کنیم تا مواد درون شیر حل شوند. حالا یک ظرف پیرکس مستطیل انتخاب کرده و درون آنرا با مقداری کره چرب می کنیم.
مرحله سوم
حالا شکر را به صورت پخش درون ظرف ریخته و کنار می گذاریم. زمانی که شیر گرم شد، آنرا از روی حرارت کنار گذاشته، سپس مخلوط شیر و نشاسته را به آرامی به آن می افزاییم و مجددا روی حرارت می گذاریم.
مرحله چهارم
در ادامه به هم زدن ادامه می دهیم تا مایه به غلظت فرنی نزدیک شود. زمانی که مایه به غلظت دلخواهمان رسید، آنرا از روی حرارت کنار گذاشته و به آرامی و به صورت یکنواخت درون ظرف پیرکس می ریزیم.
مرحله پنجم
حالا ظرف را روی حرارت ملایم گذاشته و روی حرارت به آرامی می چرخانیم تا شکر کاملا آب شده و کاراملی شود، سپس از روی حرارت کنار گذاشته و اجازه می دهیم به مدت ۲ ساعت در دمای محیط بماند.
مرحله ششم
پس از گذشت این زمان ظرف را به مدت ۳ ساعت درون یخچال قرار می دهیم تا کاملا خنک شود و دسر ببندد. پس از گذشت این زمان اطراف دسر را با چاقو از قالب جدا کرده و درون ظرف مورد نظرمان بر می گردانیم. نوش جان.
منبع: چیشی
طرز تهیه دسر کازان دیبی
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com