خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

Parmida_viola

مدیر آزمایشی تالار خانواده و زندگی
مدیر آزمایشی
گرافیست انجمن
  
عضویت
3/10/21
ارسال ها
1,738
امتیاز واکنش
6,635
امتیاز
233
محل سکونت
Sicily, italy
زمان حضور
29 روز 15 ساعت 18 دقیقه
نویسنده این موضوع
لاته ماکیاتو یا شیر لکه‌دار شده که ترجمه اسم ایتالیایی به فارسی این نوشیدنی گرم است نوشیدنی دیگری بر پایه اسپرسو است. قبلا در مورد انواع قهوه و میزان کافئین موجود در آنها صحبت کردیم. به علاوه، می‌توانید انواع نوشیدنی‌هایی را که با کمک اسپرسو تهیه می‌شوند در مطلبی جداگانه مشاهده کنید. تهیه لاته ماکیاتو در منزل کار آسانی است و مثل آموزش لاته، کاپوچینو و کارامل ماکیاتو با استفاده از سه ماده اصلی یعنی قهوه اسپرسو، شیر فوم گرفته شده و فوم شیر انجام می‌شود. در این مطلب طرز تهیه لاته ماکیاتو را با هم می‌خوانیم.

مواد لازم برای تهیه لاته ماکیاتو
شیر۲۲۰ میلی لیتر
فوم شیر۱ قاشق غذاخوری
اسپرسو۴۰ میلی لیتر
پودر دارچین، شکلات رنده شده، سس کارامل (برای تزیین)

مرحله اول
خوب است که ابتدا شیر و فوم شیر را تهیه کنید. برای این کار شیر را روی حرارت ملایم داغ کنید. برای درست کردن فوم شیر آن را داخل فرنچ پرس ریخته و آن را با اهرم چند بار (۸ بار و حداکثر ۱۲ بار) هم بزنید تا شیر کف کند.

مرحله دوم
حالا لیوان بلند یا ماگی را که برای ریختن نوشیدنی در نظر گرفته اید مقداری گرم کنید، می‌توانید این کار را به سادگی با آب کشیدن لیوان با آب داغ انجام بدهید.

مرحله سوم
حالا شیر را به آرامی داخل لیوان بریزید. بعد قهوه اسپرسو را با فاصله از وسط لیوان اضافه کنید. به شکلی که قهوه زیر لایه شیر برود. اگر این کار را تمرین کنید در نهایت باید نوشیدنی‌ای داشته باشید که اسپرسو از لایه کف شیر عبور کرده و مابین کف و شیر غوطه‌ور شود. در واقع این نوع قهوه، نوشیدنی‌ای سه رنگ با سه لایه مشخص است.

مرحله چهارم
حالا برای تزیین می‌توانید از پودر دارچین، شکلات و سس کارامل استفاده کنید.

نکات لازم برای تهیه لاته ماکیاتو
کافه ماکایتو و لاته ماکیاتو و تا حدودی کارامل ماکیاتو بسیار به هم شبیه هستند.
در کافه ماکیاتو ترتیب ریختن قهوه و شیر با هم فرق دارد؛ به این ترتیب که ابتدا قهوه اسپرسو ریخته می‌شود و بعد شیر را روی آن می‌ریزند. در کارامل ماکیاتو هم قهوه اسپرسو روی شیر ریخته می‌شود و تنها تفاوت آن با دستور امروز در اضافه کردن کارامل به انتهای لیوان سرو و استفاده از سس کارامل برای تزیین است.

منبع: کتاب کاله


طرز تهیه لاته ماکیاتو

 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا