خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

Parmida_viola

مدیر آزمایشی تالار خانواده و زندگی
مدیر آزمایشی
گرافیست انجمن
  
عضویت
3/10/21
ارسال ها
1,738
امتیاز واکنش
6,635
امتیاز
233
محل سکونت
Sicily, italy
زمان حضور
29 روز 15 ساعت 18 دقیقه
نویسنده این موضوع
مهم نیست قهوه را کجا و در چه فصلی از سال می‌خورید، بو و طعم تند آن، سال‌ها خاطره برای‌تان زنده می‌کند. یکی از ۱۲ نوشیدنی‌ بر پایه اسپرسو، ریسترتو است که نسبت به آن طعم شیرین‌تری دارد. ایتالیایی‌ها این چکیده خوشمزه را «محدود‌شده» می‌گویند.

مواد لازم برای تهیه ریسترتو
آب تصفیه‌شدهیک فنجان
قهوه۱۸-۲۰ گرم

مرحله اول
دستگاه اسپرسوساز خود را روشن کنید، و آن را با آب سرد و فیلترشده پرکنید. منتظر بمانید تا دستگاه گرم و به دمای موردنظر برسد، گاهی ۴۵ دقیقه زمان می‌برد.

مرحله دوم
در این مرحله از تهیه ریسترتو، باید پورتافیلد را آماده کنید.

۲۰ گرم قهوه را به پورتافیلد دستگاه اضافه کنید و آن را به آرامی فشار دهید، در ادامه آن را در دستگاه اسپرسوساز بچرخانید.

مرحله سوم
شروع به کشیدن شات کنید. با کوتاه کردن زمان عصاره‌گیری در حدود ۱۵ ثانیه، می‌توانید رستیتو عسلی خود را نوش جان کنید.

فوت‌ و فن تهیه ریسترتو
برای تهیه ریسترتو استفاده از دستگاه اسپرسو ضروری است.
بهتر است برای تهیه ریسترتو از قهوه‌های برزیل، سوماترا یا نیکاراگوئه استفاده کنید.
برای تهیه این نوشیدنی می‌توانید از قهوه‌هایی با رست تیره یا متوسط استفاده کنید.
در تهیه ریسترتو، دانه‌های قهوه را نسبت به اسپرسو ریزتر کنید تا تلخی قهوه کمتر شود.
برای فشرده‌ کردن قهوه در تاپرفیلد، مستقیم به پایین ضربه بزنید تا یک‌نواخت پخش شود.
ضروری است در تهیه این نوشیدنی از آب تصفیه‌شده استفاده کنید تا قهوه شما طعم بهتری بگیرد.

منبع: کتاب کاله


طرز تهیه ریسترتو

 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا