- عضویت
- 3/10/21
- ارسال ها
- 1,738
- امتیاز واکنش
- 6,635
- امتیاز
- 233
- محل سکونت
- Sicily, italy
- زمان حضور
- 29 روز 15 ساعت 18 دقیقه
نویسنده این موضوع
مهم نیست قهوه را کجا و در چه فصلی از سال میخورید، بو و طعم تند آن، سالها خاطره برایتان زنده میکند. یکی از ۱۲ نوشیدنی بر پایه اسپرسو، ریسترتو است که نسبت به آن طعم شیرینتری دارد. ایتالیاییها این چکیده خوشمزه را «محدودشده» میگویند.
مواد لازم برای تهیه ریسترتو
آب تصفیهشدهیک فنجان
قهوه۱۸-۲۰ گرم
مرحله اول
دستگاه اسپرسوساز خود را روشن کنید، و آن را با آب سرد و فیلترشده پرکنید. منتظر بمانید تا دستگاه گرم و به دمای موردنظر برسد، گاهی ۴۵ دقیقه زمان میبرد.
مرحله دوم
در این مرحله از تهیه ریسترتو، باید پورتافیلد را آماده کنید.
۲۰ گرم قهوه را به پورتافیلد دستگاه اضافه کنید و آن را به آرامی فشار دهید، در ادامه آن را در دستگاه اسپرسوساز بچرخانید.
مرحله سوم
شروع به کشیدن شات کنید. با کوتاه کردن زمان عصارهگیری در حدود ۱۵ ثانیه، میتوانید رستیتو عسلی خود را نوش جان کنید.
فوت و فن تهیه ریسترتو
برای تهیه ریسترتو استفاده از دستگاه اسپرسو ضروری است.
بهتر است برای تهیه ریسترتو از قهوههای برزیل، سوماترا یا نیکاراگوئه استفاده کنید.
برای تهیه این نوشیدنی میتوانید از قهوههایی با رست تیره یا متوسط استفاده کنید.
در تهیه ریسترتو، دانههای قهوه را نسبت به اسپرسو ریزتر کنید تا تلخی قهوه کمتر شود.
برای فشرده کردن قهوه در تاپرفیلد، مستقیم به پایین ضربه بزنید تا یکنواخت پخش شود.
ضروری است در تهیه این نوشیدنی از آب تصفیهشده استفاده کنید تا قهوه شما طعم بهتری بگیرد.
منبع: کتاب کاله
مواد لازم برای تهیه ریسترتو
آب تصفیهشدهیک فنجان
قهوه۱۸-۲۰ گرم
مرحله اول
دستگاه اسپرسوساز خود را روشن کنید، و آن را با آب سرد و فیلترشده پرکنید. منتظر بمانید تا دستگاه گرم و به دمای موردنظر برسد، گاهی ۴۵ دقیقه زمان میبرد.
مرحله دوم
در این مرحله از تهیه ریسترتو، باید پورتافیلد را آماده کنید.
۲۰ گرم قهوه را به پورتافیلد دستگاه اضافه کنید و آن را به آرامی فشار دهید، در ادامه آن را در دستگاه اسپرسوساز بچرخانید.
مرحله سوم
شروع به کشیدن شات کنید. با کوتاه کردن زمان عصارهگیری در حدود ۱۵ ثانیه، میتوانید رستیتو عسلی خود را نوش جان کنید.
فوت و فن تهیه ریسترتو
برای تهیه ریسترتو استفاده از دستگاه اسپرسو ضروری است.
بهتر است برای تهیه ریسترتو از قهوههای برزیل، سوماترا یا نیکاراگوئه استفاده کنید.
برای تهیه این نوشیدنی میتوانید از قهوههایی با رست تیره یا متوسط استفاده کنید.
در تهیه ریسترتو، دانههای قهوه را نسبت به اسپرسو ریزتر کنید تا تلخی قهوه کمتر شود.
برای فشرده کردن قهوه در تاپرفیلد، مستقیم به پایین ضربه بزنید تا یکنواخت پخش شود.
ضروری است در تهیه این نوشیدنی از آب تصفیهشده استفاده کنید تا قهوه شما طعم بهتری بگیرد.
منبع: کتاب کاله
طرز تهیه ریسترتو
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com