- عضویت
- 3/10/21
- ارسال ها
- 1,738
- امتیاز واکنش
- 6,635
- امتیاز
- 233
- محل سکونت
- Sicily, italy
- زمان حضور
- 29 روز 15 ساعت 18 دقیقه
نویسنده این موضوع
جاجانگمیون (Jajangmyeon) یا نودل با سس لوبیای سیاه، غذایی بر پایه نودل است که اصالتی کره ای-چینی دارد. این غذا در عین پرطرفدار بودن، بسیار ساده است و سریع تهیه میشود. دلیل نامگذاریاش به «نودل سیاه»، به اصلیترین جزء طعمدهنده این غذای خوشمزه کرهای برمیگردد؛ یعنی همان سس غلیظی که لوبیای سیاه را در خود دارد و روی نودل ریخته میشود.
مواد لازم برای تهیه جاجانگمیون:
نودل مخصوص جاجانگمیون۱ بسته
گوشت گاو یا گوساله خرد شده به صورت مربع مربع۵۰۰ گرم
ترب سفید کرهای یا ژاپنی خرد شده به صورت مربع مربع۱ فنجان
کدو خرد شده به صورت مربع مربع۱ فنجان
سیب زمینی، پوست کنده و خرد شده به صورت مربع مربع۱ فنجان
پیاز خرد شده به مربعهای درشت۱ و نیم فنجان
روغن گیاهی (روغن زیتون یا روغنهای مورد علاقه دیگر)۳ قاشق غذاخوری
چانجانگ chunjung یا رب لوبیای سیاه کرهایسه چهارم فنجان به علاوه ۱ قاشق غذاخوری
پودر نشاسته سیب زمینی۲ قاشق غذاخوری
روغن کنجد برشته شده۱ قاشق چایخوری
خیار خلال شده (به منظور تزیین) نصف فنجان
مرحله ۱
ماهیتابه (یا در صورت در دسترس بودن وُک wok) را روی گاز قرار بدهید، زیرا آن را روشن کنید تا گرم شود. سپس یک قاشق غذاخوری روغن گیاهی را به آن اضافه کنید و گوشت قرمز خرد شده را به مدت چهار الی پنج دقیقه تفت بدهید. وقتی سطح گوشت قهوهای و طلایی و گوشت ترد شد آن را از روی حرارت بردارید.
مرحله ۲
در صورتی که در ماهیتابه چربی وجود دارد آن را تخلیه کنید.
مرحله ۳
حالا ترب سفید را در همان ماهیتابه همراه گوشت اضافه کرده و به مدت یک دقیقه تفت بدهید.
مرحله ۴
سیب زمینی، پیاز و کدوی خرد شده را اضافه کنید و به مدت سه دقیقه دیگر آنها را تفت بدهید تا زمانی که ظاهر سیب زمینیها شفاف شود.
مرحله ۵
مواد داخل ماهیتابه را به اطراف آن ببرید و وسط آن فضای خالیای ایجاد کنید.
مرحله ۶
دو قاشق غذاخوری روغن گیاهی باقی مانده را وسط ماهیتابه بریزید. سپس یک چهارم فنجان، سس لوبیای سیاه را آنجا ریخته و به مدت یک دقیقه آن را با استفاده از قاشقی چوبی هم بزنید تا سرخ شود.
مرحله ۷
حالا تمام مواد داخل ماهیتابه را با هم مخلوط کنید و اجازه بدهید اندکی تفت ببینند.
مرحله ۸
دو فنجان آب را به ماهیتابه اضافه کنید و اجازه بدهید تا مواد داخل آن همراه آب جوش بیایند. سپس، درب ماهیتابه را بگذارید و حدود ده دقیقه اجازه بدهید تا مواد بپزند.
مرحله ۹
درب ماهیتابه را بردارید و برای امتحان کمی از مزه سیب زمینی و ترب را بچشید. در صورتی که پخته بودند میتوانید ترکیب نشاسته و آب و شکر را کمکم اضافه کنید و هم بزنید تا زمانی که کامل با باقی مواد ترکیب شده و غلیظ شده باشد. برای درست کردن ترکیب نشاسته، پودر نشاسته سیب زمینی را با یک چهارم فنجان آب و یک قاشق چایخوری شکر در یک کاسه کوچک ترکیب کنید و کنار بگذارید.
مرحله ۱۰
روغن کنجد را به این ترکیب اضافه کنید و سپس ماهیتابه را از روی گاز بردارید.
مرحله ۱۱
حالا باید نودل را آماده کنید. قابلمهای بزرگ را از آب پر کرده و روی گاز قرار بدهید تا جوش بیاید. نودلها را با آب اضافه کنید و طبق دستور پشت بستهبندی منتظر بمانید تا دم بکشند. پنج دقیقه به این منظور کافی است. سپس آن را زیر آب سرد بگیرید و چند دقیقه منتظر شوید تا آبش کشیده شود.
مرحله ۱۲
برای سرو کردن جاجانگمیون مقداری از نودلها را داخل ظرف مخصوص (بهتر است کاسه باشد) بریزید و مقدار لازم از سس لوبیای سیاه را روی آن خالی کنید.
مرحله ۱۳
برای تزیین از برشهای نازک خیار استفاده کنید. میتوانید همراه این غذا یک کاسه کیمچی یا ترشی ترب زرد میل کنید.
منبع: کتاب کاله
مواد لازم برای تهیه جاجانگمیون:
نودل مخصوص جاجانگمیون۱ بسته
گوشت گاو یا گوساله خرد شده به صورت مربع مربع۵۰۰ گرم
ترب سفید کرهای یا ژاپنی خرد شده به صورت مربع مربع۱ فنجان
کدو خرد شده به صورت مربع مربع۱ فنجان
سیب زمینی، پوست کنده و خرد شده به صورت مربع مربع۱ فنجان
پیاز خرد شده به مربعهای درشت۱ و نیم فنجان
روغن گیاهی (روغن زیتون یا روغنهای مورد علاقه دیگر)۳ قاشق غذاخوری
چانجانگ chunjung یا رب لوبیای سیاه کرهایسه چهارم فنجان به علاوه ۱ قاشق غذاخوری
پودر نشاسته سیب زمینی۲ قاشق غذاخوری
روغن کنجد برشته شده۱ قاشق چایخوری
خیار خلال شده (به منظور تزیین) نصف فنجان
مرحله ۱
ماهیتابه (یا در صورت در دسترس بودن وُک wok) را روی گاز قرار بدهید، زیرا آن را روشن کنید تا گرم شود. سپس یک قاشق غذاخوری روغن گیاهی را به آن اضافه کنید و گوشت قرمز خرد شده را به مدت چهار الی پنج دقیقه تفت بدهید. وقتی سطح گوشت قهوهای و طلایی و گوشت ترد شد آن را از روی حرارت بردارید.
مرحله ۲
در صورتی که در ماهیتابه چربی وجود دارد آن را تخلیه کنید.
مرحله ۳
حالا ترب سفید را در همان ماهیتابه همراه گوشت اضافه کرده و به مدت یک دقیقه تفت بدهید.
مرحله ۴
سیب زمینی، پیاز و کدوی خرد شده را اضافه کنید و به مدت سه دقیقه دیگر آنها را تفت بدهید تا زمانی که ظاهر سیب زمینیها شفاف شود.
مرحله ۵
مواد داخل ماهیتابه را به اطراف آن ببرید و وسط آن فضای خالیای ایجاد کنید.
مرحله ۶
دو قاشق غذاخوری روغن گیاهی باقی مانده را وسط ماهیتابه بریزید. سپس یک چهارم فنجان، سس لوبیای سیاه را آنجا ریخته و به مدت یک دقیقه آن را با استفاده از قاشقی چوبی هم بزنید تا سرخ شود.
مرحله ۷
حالا تمام مواد داخل ماهیتابه را با هم مخلوط کنید و اجازه بدهید اندکی تفت ببینند.
مرحله ۸
دو فنجان آب را به ماهیتابه اضافه کنید و اجازه بدهید تا مواد داخل آن همراه آب جوش بیایند. سپس، درب ماهیتابه را بگذارید و حدود ده دقیقه اجازه بدهید تا مواد بپزند.
مرحله ۹
درب ماهیتابه را بردارید و برای امتحان کمی از مزه سیب زمینی و ترب را بچشید. در صورتی که پخته بودند میتوانید ترکیب نشاسته و آب و شکر را کمکم اضافه کنید و هم بزنید تا زمانی که کامل با باقی مواد ترکیب شده و غلیظ شده باشد. برای درست کردن ترکیب نشاسته، پودر نشاسته سیب زمینی را با یک چهارم فنجان آب و یک قاشق چایخوری شکر در یک کاسه کوچک ترکیب کنید و کنار بگذارید.
مرحله ۱۰
روغن کنجد را به این ترکیب اضافه کنید و سپس ماهیتابه را از روی گاز بردارید.
مرحله ۱۱
حالا باید نودل را آماده کنید. قابلمهای بزرگ را از آب پر کرده و روی گاز قرار بدهید تا جوش بیاید. نودلها را با آب اضافه کنید و طبق دستور پشت بستهبندی منتظر بمانید تا دم بکشند. پنج دقیقه به این منظور کافی است. سپس آن را زیر آب سرد بگیرید و چند دقیقه منتظر شوید تا آبش کشیده شود.
مرحله ۱۲
برای سرو کردن جاجانگمیون مقداری از نودلها را داخل ظرف مخصوص (بهتر است کاسه باشد) بریزید و مقدار لازم از سس لوبیای سیاه را روی آن خالی کنید.
مرحله ۱۳
برای تزیین از برشهای نازک خیار استفاده کنید. میتوانید همراه این غذا یک کاسه کیمچی یا ترشی ترب زرد میل کنید.
منبع: کتاب کاله
طرز تهیه جاجانگمیون کرهای
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com