- عضویت
- 3/10/21
- ارسال ها
- 1,738
- امتیاز واکنش
- 6,635
- امتیاز
- 233
- محل سکونت
- Sicily, italy
- زمان حضور
- 29 روز 15 ساعت 18 دقیقه
نویسنده این موضوع
برنج
۱ پیمانه
ماهی پخته
۲ تکه
خیار بزرگ
۲ عدد
هویج رنده شده
به مقدار لازم
فلفل دلمه ای قرمز
۱ عدد
سرکه برنج
۲ قاشق غذا خوری
شکر
۱/۲ قاشق چای خوری
۱
توی یه ظرف سرکه و شکر رو بریزید و با هم مخلوط کنید تا شکر حل بشه. برنج رو هم با مقداری بیشتر از حد معمول آب به صورت کته و بدون روغن بپزید. برنج سوشی باید اون قدر شفته باشه که دانههای برنج حسابی به هم بچسبه و از هم جدا نشه. بهتره از برنج دانه ریز ایرانی استفاده کنید. برنج پخته رو هم با مخلوط شکر و سرکه ترکیب کنید.
۲
ماهی رو که از قبل پختید رو باریک برش بدید و مقداری از خیار و فلفل دلمه هم باریک برش بدید و به همراه هویج رنده شده کنار بذارید.
۳
حالا خیار رو با پوست گیر باریک برش بدید و با چاقو به صورت نوار های باریک دربیارید و روی یک سلفن به صورت حصیر ببافید.
۴
وقتی خیار رو کاملا بافتید برنج رو روی خیار بریزید و دستتون رو کمی خیس کنید تا برنج به دستتون نچسبه و برنج رو روی خیار پهن کنید و بقیه سبزیجات که کنار گذاشتید رو به همراه ماهی ابتدای برنج مرتب بچینید.
۵
با سلفنی که قبلا زیر خیار گذاشتید به آرومی سوشی رو رول کنید و چند ساعت توی یخچال بذارید ، وقتی که خودش رو گرفت و خنک شد به آرومی برش بدید.
منبع: سرآشپز پاپیون
۱ پیمانه
ماهی پخته
۲ تکه
خیار بزرگ
۲ عدد
هویج رنده شده
به مقدار لازم
فلفل دلمه ای قرمز
۱ عدد
سرکه برنج
۲ قاشق غذا خوری
شکر
۱/۲ قاشق چای خوری
۱
توی یه ظرف سرکه و شکر رو بریزید و با هم مخلوط کنید تا شکر حل بشه. برنج رو هم با مقداری بیشتر از حد معمول آب به صورت کته و بدون روغن بپزید. برنج سوشی باید اون قدر شفته باشه که دانههای برنج حسابی به هم بچسبه و از هم جدا نشه. بهتره از برنج دانه ریز ایرانی استفاده کنید. برنج پخته رو هم با مخلوط شکر و سرکه ترکیب کنید.
۲
ماهی رو که از قبل پختید رو باریک برش بدید و مقداری از خیار و فلفل دلمه هم باریک برش بدید و به همراه هویج رنده شده کنار بذارید.
۳
حالا خیار رو با پوست گیر باریک برش بدید و با چاقو به صورت نوار های باریک دربیارید و روی یک سلفن به صورت حصیر ببافید.
۴
وقتی خیار رو کاملا بافتید برنج رو روی خیار بریزید و دستتون رو کمی خیس کنید تا برنج به دستتون نچسبه و برنج رو روی خیار پهن کنید و بقیه سبزیجات که کنار گذاشتید رو به همراه ماهی ابتدای برنج مرتب بچینید.
۵
با سلفنی که قبلا زیر خیار گذاشتید به آرومی سوشی رو رول کنید و چند ساعت توی یخچال بذارید ، وقتی که خودش رو گرفت و خنک شد به آرومی برش بدید.
منبع: سرآشپز پاپیون
طرز تهیه سوشی بدون جلبک
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com