خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

Parmida_viola

مدیر آزمایشی تالار خانواده و زندگی
مدیر آزمایشی
گرافیست انجمن
  
عضویت
3/10/21
ارسال ها
1,738
امتیاز واکنش
6,635
امتیاز
233
محل سکونت
Sicily, italy
زمان حضور
29 روز 15 ساعت 18 دقیقه
نویسنده این موضوع
برنج
۱ پیمانه
ماهی پخته
۲ تکه
خیار بزرگ
۲ عدد
هویج رنده شده
به مقدار لازم
فلفل دلمه ای قرمز
۱ عدد
سرکه برنج
۲ قاشق غذا خوری
شکر
۱/۲ قاشق چای خوری

۱
توی یه ظرف سرکه و شکر رو بریزید و با هم مخلوط کنید تا شکر حل بشه. برنج رو هم با مقداری بیشتر از حد معمول آب به صورت کته و بدون روغن بپزید. برنج سوشی باید اون ‌قدر شفته باشه که دانه‌های برنج حسابی به هم بچسبه و از هم جدا نشه. بهتره از برنج دانه ریز ایرانی استفاده کنید. برنج پخته رو هم با مخلوط شکر و سرکه ترکیب کنید.
۲
ماهی رو که از قبل پختید رو باریک برش بدید و مقداری از خیار و فلفل دلمه هم باریک برش بدید و به همراه هویج رنده شده کنار بذارید.
۳
حالا خیار رو با پوست گیر باریک برش بدید و با چاقو به صورت نوار های باریک دربیارید و روی یک سلفن به صورت حصیر ببافید.
۴
وقتی خیار رو کاملا بافتید برنج رو روی خیار بریزید و دستتون رو کمی خیس کنید تا برنج به دستتون نچسبه و برنج رو روی خیار پهن کنید و بقیه سبزیجات که کنار گذاشتید رو به همراه ماهی ابتدای برنج مرتب بچینید.
۵
با سلفنی که قبلا زیر خیار گذاشتید به آرومی سوشی رو رول کنید و چند ساعت توی یخچال بذارید ، وقتی که خودش رو گرفت و خنک شد به آرومی برش بدید.


منبع: سرآشپز پاپیون


طرز تهیه سوشی بدون جلبک

 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا