- عضویت
- 3/10/21
- ارسال ها
- 1,738
- امتیاز واکنش
- 6,635
- امتیاز
- 233
- محل سکونت
- Sicily, italy
- زمان حضور
- 29 روز 15 ساعت 18 دقیقه
نویسنده این موضوع
مواد اصلی:
پیاز متوسط (خرد شده) ۱/۲ عدد
روغن زیتون ۱ قاشق غذا خوری
سبزیجات مخلوط (ذرت و فلفل دلمه ای و...) ۱/۲ فنجان
برنج پخته شده ۳/۲ فنجان
سس کچاپ برای تزیین ۱ قاشق غذا خوری
سس سویا ۱ قاشق غذا خوری
ران مرغ ۱ عدد
نمک و فلفل به مقدار لازم
مواد لازم برای املت :
تخم مرغ بزرگ ۱ عدد
شیر ۱ قاشق غذا خوری
روغن زیتون ۱ قاشق غذا خوری
پنیر چدار تند (یا هر نوع دیگر) ۳ قاشق غذا خوری
۱
پیاز را خرد کنید.
۲
مرغ را به قطعات ۱ سانتی متری برش دهید.
۳
روغن را در یک ماهیتابه نچسب داغ کنید و پیاز را اضافه کنید و سرخ کنید تا زمانی که نرم شود.
۴
مرغ را به پیاز اضافه کنید و بپزید تا زمانیکه رنگ صورتی آن از بین برود.
۵
سبزیجات مخلوط را به ماهیتابه اضافه کنید و با نمک و فلفل مزه دار کنید.
۶
برنج را اضافه کنید و به قطعات کوچک بشکنید.
۷
سس کچاپ و سویا سس را اضافه کنید و با کاردک بهم بزنید.مخلوط برنج سرخ شده را به یک بشقاب انتقال دهید و ماهیتابه را بشویید.
۸
تخم مرغ و شیر را در یک کاسه ی کوچک با هم مخلوط کنید.
۹
روغن را روی حرارت متوسط در ماهیتابه داغ کنید(مطمئن شوید ک تمام سطح ماهیتابه با روغن پوشانده شود)
۱۰
وقتی ماهیتابه گرم شد مخلوط تخم مرغ را در ماهیتابه بریزید و ماهیتابه را کج کنید تا سطح ماهیتابه کاملا با مخلوط پوشانده شود.هنگام سفت شدن مخلوط تخم مرغ حرارت را کم کنید(ولی بالای مخلوط تخم مرغ هنوز نرم است)
۱۱
پنیر و مخلوط برنج سرخ شده را روی تخم مرغ قرار دهید.
۱۲
از کاردک استفاده کنید تا بتوانید دو طرف تخم مرغ را روی برنج سرخ شده تا کنید و مخلوط برنج با تخم مرغ پوشانده شود.به آرامی امورایس را به کناره ی ماهیتابه حرکت دهید.
۱۳
ماهیابه را در یک دست و بشقاب را در دست دیگر قرار دهید ماهیتابه را برگردانید و امورایس را در بشقاب قرار دهید.
۱۴
وقتی هنوز گرم است امورایس را با یک دستمال بپوشانید و آن را به شکل توپ راگبی در بیاورید.با سس کچاپ آن را تزیین کنید.به درست کردن تخم مرغ ها ادامه دهید تا مخلوط برنج سرخ شده تمام شود.
منبع: سرآشپز پاپیون
پیاز متوسط (خرد شده) ۱/۲ عدد
روغن زیتون ۱ قاشق غذا خوری
سبزیجات مخلوط (ذرت و فلفل دلمه ای و...) ۱/۲ فنجان
برنج پخته شده ۳/۲ فنجان
سس کچاپ برای تزیین ۱ قاشق غذا خوری
سس سویا ۱ قاشق غذا خوری
ران مرغ ۱ عدد
نمک و فلفل به مقدار لازم
مواد لازم برای املت :
تخم مرغ بزرگ ۱ عدد
شیر ۱ قاشق غذا خوری
روغن زیتون ۱ قاشق غذا خوری
پنیر چدار تند (یا هر نوع دیگر) ۳ قاشق غذا خوری
۱
پیاز را خرد کنید.
۲
مرغ را به قطعات ۱ سانتی متری برش دهید.
۳
روغن را در یک ماهیتابه نچسب داغ کنید و پیاز را اضافه کنید و سرخ کنید تا زمانی که نرم شود.
۴
مرغ را به پیاز اضافه کنید و بپزید تا زمانیکه رنگ صورتی آن از بین برود.
۵
سبزیجات مخلوط را به ماهیتابه اضافه کنید و با نمک و فلفل مزه دار کنید.
۶
برنج را اضافه کنید و به قطعات کوچک بشکنید.
۷
سس کچاپ و سویا سس را اضافه کنید و با کاردک بهم بزنید.مخلوط برنج سرخ شده را به یک بشقاب انتقال دهید و ماهیتابه را بشویید.
۸
تخم مرغ و شیر را در یک کاسه ی کوچک با هم مخلوط کنید.
۹
روغن را روی حرارت متوسط در ماهیتابه داغ کنید(مطمئن شوید ک تمام سطح ماهیتابه با روغن پوشانده شود)
۱۰
وقتی ماهیتابه گرم شد مخلوط تخم مرغ را در ماهیتابه بریزید و ماهیتابه را کج کنید تا سطح ماهیتابه کاملا با مخلوط پوشانده شود.هنگام سفت شدن مخلوط تخم مرغ حرارت را کم کنید(ولی بالای مخلوط تخم مرغ هنوز نرم است)
۱۱
پنیر و مخلوط برنج سرخ شده را روی تخم مرغ قرار دهید.
۱۲
از کاردک استفاده کنید تا بتوانید دو طرف تخم مرغ را روی برنج سرخ شده تا کنید و مخلوط برنج با تخم مرغ پوشانده شود.به آرامی امورایس را به کناره ی ماهیتابه حرکت دهید.
۱۳
ماهیابه را در یک دست و بشقاب را در دست دیگر قرار دهید ماهیتابه را برگردانید و امورایس را در بشقاب قرار دهید.
۱۴
وقتی هنوز گرم است امورایس را با یک دستمال بپوشانید و آن را به شکل توپ راگبی در بیاورید.با سس کچاپ آن را تزیین کنید.به درست کردن تخم مرغ ها ادامه دهید تا مخلوط برنج سرخ شده تمام شود.
منبع: سرآشپز پاپیون
طرز تهیه امورایس کرهای
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com