- عضویت
- 3/10/21
- ارسال ها
- 1,738
- امتیاز واکنش
- 6,635
- امتیاز
- 233
- محل سکونت
- Sicily, italy
- زمان حضور
- 29 روز 15 ساعت 18 دقیقه
نویسنده این موضوع
دوکبوکی یا همان کیک برنجی تند یک غذای رایج و خوشمزه کرهای است.
مواد لازم کیک :
آرد برنج ۲ لیوان
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری
آب جوش ۱ لیوان
روغن کنجد ۱ قاشق غذا خوری
مواد سس:
پیازچه ۱ دسته
آب جوش ۴ لیوان
فلفل چیلی ۳ قاشق غذا خوری
شکر ۲ قاشق غذا خوری
سس سویا ۱ قاشق غذا خوری
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذا خوری
کلم سفید خردشده(اختیاری) ۲۰ گرم
نودل (اختیاری) ۱ بسته
ماهی خشک (اختیازی) ۵ عدد
سیر ۳ حبه
تخم مرغ آب پز ۳ عدد
۱
برای تهیه کیک برنجی : ابتدا آرد برنج را با نمک مخلوط کرده و یک لیوان آب جوش را به آن اضافه کنید.مخلوط را آرام هم بزنید تا به صورت تقریبا خمیری در آید.
۲
روی ظرف را با یک پلاستیک بپوشانید و با چنگال دو سوراخ بروی پلاستیک ایجاد کرده سپس ظرف را به مدت ۲ دقیقه در مایکروفر قرار دهید.
۳
بعد از دو دقیقه خمیر را از مایکروفر درآورده و خوب ورز دهید و سپس دوباره روی آن را پوشانده برای ۲ دقیقه دیگر در مایکروفر قرار دهید. سطح صافی را با روغن کنجد چرب کرده خمیر را بر روی آن بگذارید و آن را بصورت رول های به قطر ۲ یا ۳ سانت رول کنید. رول ها را با فاصله ی ۵ سانت برش بزنید.
۴
دوکبوکی(سس): در صورت استفاده از ماهی کولی آنها را پاک کرده و در ۴ لیوان آب جوش بریزید و به مدت نیم ساعت بروی حرارت بگذارید. بعد از گذشت نیم ساعت ماهی ها را در اورده و سیر، پودر فلفل، شکر، روغن کنجد، رب چیلی یا رب گوجه را به آب اضافه کنید و بگذارید تا ۵ دقیقه حرارت ببیند.
۵
بعد از گذشت ۵ دقیقه کیک برنجی ها را نیز به آب اضافه کرده و بگذارید به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بپزند.در مرحله آخر نودل، کیک ماهی، پیازچه، کلم، و تخم مرغ های آب پز را اضافه کرده و بعد از گذشت ۷ تا ۱۰ دقیقه حرارت را خاموش کنید.
۶
برای سرو کردن نیز می توانید کمی کنجد بر روی دوکبوکی ها بریزید.
منبع: سرآشپز پاپیون
مواد لازم کیک :
آرد برنج ۲ لیوان
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری
آب جوش ۱ لیوان
روغن کنجد ۱ قاشق غذا خوری
مواد سس:
پیازچه ۱ دسته
آب جوش ۴ لیوان
فلفل چیلی ۳ قاشق غذا خوری
شکر ۲ قاشق غذا خوری
سس سویا ۱ قاشق غذا خوری
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذا خوری
کلم سفید خردشده(اختیاری) ۲۰ گرم
نودل (اختیاری) ۱ بسته
ماهی خشک (اختیازی) ۵ عدد
سیر ۳ حبه
تخم مرغ آب پز ۳ عدد
۱
برای تهیه کیک برنجی : ابتدا آرد برنج را با نمک مخلوط کرده و یک لیوان آب جوش را به آن اضافه کنید.مخلوط را آرام هم بزنید تا به صورت تقریبا خمیری در آید.
۲
روی ظرف را با یک پلاستیک بپوشانید و با چنگال دو سوراخ بروی پلاستیک ایجاد کرده سپس ظرف را به مدت ۲ دقیقه در مایکروفر قرار دهید.
۳
بعد از دو دقیقه خمیر را از مایکروفر درآورده و خوب ورز دهید و سپس دوباره روی آن را پوشانده برای ۲ دقیقه دیگر در مایکروفر قرار دهید. سطح صافی را با روغن کنجد چرب کرده خمیر را بر روی آن بگذارید و آن را بصورت رول های به قطر ۲ یا ۳ سانت رول کنید. رول ها را با فاصله ی ۵ سانت برش بزنید.
۴
دوکبوکی(سس): در صورت استفاده از ماهی کولی آنها را پاک کرده و در ۴ لیوان آب جوش بریزید و به مدت نیم ساعت بروی حرارت بگذارید. بعد از گذشت نیم ساعت ماهی ها را در اورده و سیر، پودر فلفل، شکر، روغن کنجد، رب چیلی یا رب گوجه را به آب اضافه کنید و بگذارید تا ۵ دقیقه حرارت ببیند.
۵
بعد از گذشت ۵ دقیقه کیک برنجی ها را نیز به آب اضافه کرده و بگذارید به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بپزند.در مرحله آخر نودل، کیک ماهی، پیازچه، کلم، و تخم مرغ های آب پز را اضافه کرده و بعد از گذشت ۷ تا ۱۰ دقیقه حرارت را خاموش کنید.
۶
برای سرو کردن نیز می توانید کمی کنجد بر روی دوکبوکی ها بریزید.
منبع: سرآشپز پاپیون
طرز تهیه دوکبوکی کره ای
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com