خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است. هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

Parmida_viola

مدیر آزمایشی تالار خانواده و زندگی
مدیر آزمایشی
گرافیست انجمن
  
عضویت
3/10/21
ارسال ها
1,738
امتیاز واکنش
6,635
امتیاز
233
محل سکونت
Sicily, italy
زمان حضور
29 روز 15 ساعت 18 دقیقه
نویسنده این موضوع
دوکبوکی یا همان کیک برنجی تند یک غذای رایج و خوشمزه کره‌ای است.


مواد لازم کیک :
آرد برنج ۲ لیوان
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری
آب جوش ۱ لیوان
روغن کنجد ۱ قاشق غذا خوری

مواد سس:
پیازچه ۱ دسته
آب جوش ۴ لیوان
فلفل چیلی ۳ قاشق غذا خوری
شکر ۲ قاشق غذا خوری
سس سویا ۱ قاشق غذا خوری
رب گوجه ‌فرنگی ۲ قاشق غذا خوری
کلم سفید خردشده(اختیاری) ۲۰ گرم
نودل (اختیاری) ۱ بسته
ماهی خشک (اختیازی) ۵ عدد
سیر ۳ حبه
تخم مرغ آب پز ۳ عدد

۱
برای تهیه کیک برنجی : ابتدا آرد برنج را با نمک مخلوط کرده و یک لیوان آب جوش را به آن اضافه کنید.مخلوط را آرام هم بزنید تا به صورت تقریبا خمیری در آید.

۲
روی ظرف را با یک پلاستیک بپوشانید و با چنگال دو سوراخ بروی پلاستیک ایجاد کرده سپس ظرف را به مدت ۲ دقیقه در مایکروفر قرار دهید.

۳
بعد از دو دقیقه خمیر را از مایکروفر درآورده و خوب ورز دهید و سپس دوباره روی آن را پوشانده برای ۲ دقیقه دیگر در مایکروفر قرار دهید. سطح صافی را با روغن کنجد چرب کرده خمیر را بر روی آن بگذارید و آن را بصورت رول های به قطر ۲ یا ۳ سانت رول کنید. رول ها را با فاصله ی ۵ سانت برش بزنید.

۴
دوکبوکی(سس): در صورت استفاده از ماهی کولی آنها را پاک کرده و در ۴ لیوان آب جوش بریزید و به مدت نیم ساعت بروی حرارت بگذارید. بعد از گذشت نیم ساعت ماهی ها را در اورده و سیر، پودر فلفل، شکر، روغن کنجد، رب چیلی یا رب گوجه را به آب اضافه کنید و بگذارید تا ۵ دقیقه حرارت ببیند.

۵
بعد از گذشت ۵ دقیقه کیک برنجی ها را نیز به آب اضافه کرده و بگذارید به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بپزند.در مرحله آخر نودل، کیک ماهی، پیازچه، کلم، و تخم مرغ های آب پز را اضافه کرده و بعد از گذشت ۷ تا ۱۰ دقیقه حرارت را خاموش کنید.

۶
برای سرو کردن نیز می توانید کمی کنجد بر روی دوکبوکی ها بریزید.

منبع: سرآشپز پاپیون


طرز تهیه دوکبوکی کره ای

 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا