خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

Parmida_viola

مدیر آزمایشی تالار خانواده و زندگی
مدیر آزمایشی
گرافیست انجمن
  
عضویت
3/10/21
ارسال ها
1,738
امتیاز واکنش
6,635
امتیاز
233
محل سکونت
Sicily, italy
زمان حضور
29 روز 15 ساعت 18 دقیقه
نویسنده این موضوع
آیریش کافی یا قهوه ایرلندی برای اولین بار در ایرلند معرفی شد و پس از مدت کوتاهی محبوبیت زیادی پیدا کرد. مشخصه اصلی این قهوه داشتن طعم‌دهنده فوق العاده جذاب آیریش ست. در مهمانی‌ها و دورهمی‌ها بعد از شام، برای مهمان‌هایتان آیریش‌کافی را سرو کنید. حتما غافل گیر خواهند شد.

آیریش کافی چیست؟
فنجونتی‌های گرامی با آموزش‌ آیریش کافی (Irish Coffee) همراهتان هستیم.
این قهوه را اولین‌ بار یک آشپز و بارتندر ایرلندی به نام جو شریدن معرفی کرد. شریدن آیریش‌کافی را برای مهمان‌های ویژه هتلی که در آن مشغول به کار بود، سرو می‌کرد و تقریبا همیشه با استقبال و تمجید آن‌ها مواجه می‌شد. کم کم آیریش کافی به شهرت جهانی رسید و امروزه تقریبا آن را در منوی همه کافه‌ها می‌بینیم.

طریقه درست کردن آیریش کافی

آیریش‌‌کافی از جمله نوشیدنی‌های گرم بر پایه قهوه (معمولا قهوه فرانسه) است که از ترکیب قهوه سیاه (فرانسه یا آمریکانو)، سیروپ (شربت غلیظ) آیریش و خامه زده شده (whipped cream) درست می‌شود.

مواد لازم

سیروپ آیریش (۱۵ الی ۲۰ سی‌سی یا حدودا ۲ الی ۳ قاشق غذاخوری)
قهوه فرانسه – یک فنجان
خامه زده شده برای تزیین روی نوشیدنی

برای درست کردن این نوشیدنی نیاز به سیروپ آیریش داریم که برند‌های مختلفی مثل فو، تیزر،۱۸۸۳ و مونین این طعم سیروپ را دارند. سیروپ آیریش یک طعم‌دهنده ایرلندی است که طعمی جدید به نوشیدنی‌های قهوه می‌دهد.
برای آیریش کافی معمولا از قهوه فرانسه یا سایر قهوه‌های دمی استفاده می‌کنیم. ابتدا پودر قهوه‌ای که به صورت درشت آسیاب شده را داخل فرنچ پرس ریخته و با افزودن آب داغ به آن، قهوه فرانسه را دم می‌کنیم. دم کردن قهوه فرانسه در عین سادگی نکات مهمی دارد که رعایت آن‌ها روی عطر و طعم قهوه کاملا تاثیر گذار است.

برای تهیه خامه زده شده:
خامه صبحانه، کمی پودر وانیل و پودر شیر خشک را هم می‌زنیم تا خامه پف کرده و قوام بگیرد.

سرو آیریش کافی

برای سرو این قهوه ابتدا کمی آب داغ داخل لیوان سرو ریخته و خالی می‌کنیم تا لیوان گرم شود.
سیروپ آیریش را کف لیوان سرو می‌ریزیم.
قهوه فرانسه را اضافه می‌کنیم.
روی نوشیدنی را با خامه زده شده تزیین می‌کنیم.
نوشیدنی آماده ست، نوش جان!!

منبع: فنجونت


طرز تهیه آیریش کافی

 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا