- عضویت
- 3/10/21
- ارسال ها
- 1,738
- امتیاز واکنش
- 6,635
- امتیاز
- 233
- محل سکونت
- Sicily, italy
- زمان حضور
- 29 روز 15 ساعت 18 دقیقه
نویسنده این موضوع
آیریش کافی یا قهوه ایرلندی برای اولین بار در ایرلند معرفی شد و پس از مدت کوتاهی محبوبیت زیادی پیدا کرد. مشخصه اصلی این قهوه داشتن طعمدهنده فوق العاده جذاب آیریش ست. در مهمانیها و دورهمیها بعد از شام، برای مهمانهایتان آیریشکافی را سرو کنید. حتما غافل گیر خواهند شد.
آیریش کافی چیست؟
فنجونتیهای گرامی با آموزش آیریش کافی (Irish Coffee) همراهتان هستیم.
این قهوه را اولین بار یک آشپز و بارتندر ایرلندی به نام جو شریدن معرفی کرد. شریدن آیریشکافی را برای مهمانهای ویژه هتلی که در آن مشغول به کار بود، سرو میکرد و تقریبا همیشه با استقبال و تمجید آنها مواجه میشد. کم کم آیریش کافی به شهرت جهانی رسید و امروزه تقریبا آن را در منوی همه کافهها میبینیم.
طریقه درست کردن آیریش کافی
آیریشکافی از جمله نوشیدنیهای گرم بر پایه قهوه (معمولا قهوه فرانسه) است که از ترکیب قهوه سیاه (فرانسه یا آمریکانو)، سیروپ (شربت غلیظ) آیریش و خامه زده شده (whipped cream) درست میشود.
مواد لازم
سیروپ آیریش (۱۵ الی ۲۰ سیسی یا حدودا ۲ الی ۳ قاشق غذاخوری)
قهوه فرانسه – یک فنجان
خامه زده شده برای تزیین روی نوشیدنی
برای درست کردن این نوشیدنی نیاز به سیروپ آیریش داریم که برندهای مختلفی مثل فو، تیزر،۱۸۸۳ و مونین این طعم سیروپ را دارند. سیروپ آیریش یک طعمدهنده ایرلندی است که طعمی جدید به نوشیدنیهای قهوه میدهد.
برای آیریش کافی معمولا از قهوه فرانسه یا سایر قهوههای دمی استفاده میکنیم. ابتدا پودر قهوهای که به صورت درشت آسیاب شده را داخل فرنچ پرس ریخته و با افزودن آب داغ به آن، قهوه فرانسه را دم میکنیم. دم کردن قهوه فرانسه در عین سادگی نکات مهمی دارد که رعایت آنها روی عطر و طعم قهوه کاملا تاثیر گذار است.
برای تهیه خامه زده شده:
خامه صبحانه، کمی پودر وانیل و پودر شیر خشک را هم میزنیم تا خامه پف کرده و قوام بگیرد.
سرو آیریش کافی
برای سرو این قهوه ابتدا کمی آب داغ داخل لیوان سرو ریخته و خالی میکنیم تا لیوان گرم شود.
سیروپ آیریش را کف لیوان سرو میریزیم.
قهوه فرانسه را اضافه میکنیم.
روی نوشیدنی را با خامه زده شده تزیین میکنیم.
نوشیدنی آماده ست، نوش جان!!
منبع: فنجونت
آیریش کافی چیست؟
فنجونتیهای گرامی با آموزش آیریش کافی (Irish Coffee) همراهتان هستیم.
این قهوه را اولین بار یک آشپز و بارتندر ایرلندی به نام جو شریدن معرفی کرد. شریدن آیریشکافی را برای مهمانهای ویژه هتلی که در آن مشغول به کار بود، سرو میکرد و تقریبا همیشه با استقبال و تمجید آنها مواجه میشد. کم کم آیریش کافی به شهرت جهانی رسید و امروزه تقریبا آن را در منوی همه کافهها میبینیم.
طریقه درست کردن آیریش کافی
آیریشکافی از جمله نوشیدنیهای گرم بر پایه قهوه (معمولا قهوه فرانسه) است که از ترکیب قهوه سیاه (فرانسه یا آمریکانو)، سیروپ (شربت غلیظ) آیریش و خامه زده شده (whipped cream) درست میشود.
مواد لازم
سیروپ آیریش (۱۵ الی ۲۰ سیسی یا حدودا ۲ الی ۳ قاشق غذاخوری)
قهوه فرانسه – یک فنجان
خامه زده شده برای تزیین روی نوشیدنی
برای درست کردن این نوشیدنی نیاز به سیروپ آیریش داریم که برندهای مختلفی مثل فو، تیزر،۱۸۸۳ و مونین این طعم سیروپ را دارند. سیروپ آیریش یک طعمدهنده ایرلندی است که طعمی جدید به نوشیدنیهای قهوه میدهد.
برای آیریش کافی معمولا از قهوه فرانسه یا سایر قهوههای دمی استفاده میکنیم. ابتدا پودر قهوهای که به صورت درشت آسیاب شده را داخل فرنچ پرس ریخته و با افزودن آب داغ به آن، قهوه فرانسه را دم میکنیم. دم کردن قهوه فرانسه در عین سادگی نکات مهمی دارد که رعایت آنها روی عطر و طعم قهوه کاملا تاثیر گذار است.
برای تهیه خامه زده شده:
خامه صبحانه، کمی پودر وانیل و پودر شیر خشک را هم میزنیم تا خامه پف کرده و قوام بگیرد.
سرو آیریش کافی
برای سرو این قهوه ابتدا کمی آب داغ داخل لیوان سرو ریخته و خالی میکنیم تا لیوان گرم شود.
سیروپ آیریش را کف لیوان سرو میریزیم.
قهوه فرانسه را اضافه میکنیم.
روی نوشیدنی را با خامه زده شده تزیین میکنیم.
نوشیدنی آماده ست، نوش جان!!
منبع: فنجونت
طرز تهیه آیریش کافی
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com