خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

Parmida_viola

مدیر آزمایشی تالار خانواده و زندگی
مدیر آزمایشی
گرافیست انجمن
  
عضویت
3/10/21
ارسال ها
1,738
امتیاز واکنش
6,635
امتیاز
233
محل سکونت
Sicily, italy
زمان حضور
29 روز 15 ساعت 18 دقیقه
نویسنده این موضوع
شیرینی بیساق یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و ساده شهر قزوین است که به دو صورت ساده و مغزدار تهیه می شود.

مواد لازم شیرینی بیساق
روغن نباتی۱۰۰ گرم
ماست۱۰۰ گرم
شکر۱۰۰ گرم
تخم مرغ۲ عدد
بکینگ پودر۱ قاشق چایخوری
آرد۴۰۰ گرم
مواد میانی شیرینی
مغز گردو½ پیمانه
شکر۲ قاشق غذاخوری
دارچین½ قاشق چایخوری
گلاب۱ قاشق غذاخوری
سفیده تخم مرغ۱ عدد
مواد رومال
زرده تخم مرغ۱ عدد
زعفران دم کرده۱ قاشق غذاخوری

مرحله اول
برای تهیه شیرینی بیساق خوشمزه ابتدا روغن را به همراه شکر و تخم مرغ داخل یک کاسه مناسب می ریزیم و با هم ترکیب می کنیم تا مواد یکدست شوند، سپس ماست را به همراه بکینگ پودر به کاسه اضافه می کنیم.
مرحله دوم
حالا مجددا مواد را یک دقیقه دیگر مخلوط می کنیم تا یکدست شوند، سپس آرد را یک مرتبه الک می کنیم. در ادامه آرد را مجددا درون الک می ریزیم و روی مواد درون کاسه الک می کنیم، سپس مواد را مخلوط می کنیم تا خمیر جمع شود.

مرحله سوم
آرد را باید به صورت کنترل شده روی مواد الک کرده و زمانی که خمیر دیگر به دست نچسبید، اضافه کردن کردن آرد را متوقف کنیم. در ادامه خمیر را پس از اینکه آماده شد، درون یک کیسه پلاستیک قرار داده و به مدت ۱ ساعت در یخچال می گذاریم.

مرحله چهارم
پس از گذشت این زمان خمیر را از یخچال خارج کرده، سپس فر را با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا گرم شود. در ادامه سینی فر را با کاغذ روغنی پوشش می دهیم، سپس خمیر را به سطح کار منتقل می کنیم.

مرحله پنجم
در این مرحله خمیر را به ۴ قسمت تقسیم می کنیم و هر قسمت را به صورت یکدست باز می کنیم. در ادامه سفیده تخم مرغ را با چنگال مخلوط می کنیم، سپس کمی سفیده روی هر خمیر می مالیم تا مواد میانی به خمیر بچسبند.

مرحله ششم
در این مرحله مواد میانی را به ۴ قسمت تقسیم کرده و هر قسمت را به صورت پخش روی هر یک از خمیرها می ریزیم. در ادامه خمیرها را رول می کنیم و به اندازه دلخواه برش می زنیم، سپس درون سینی فر می چینیم.

مرحله هفتم
حالا زرده تخم مرغ و زعفران را ترکیب کرده و روی خمیرها را رومال می کنیم. در صورت تمایل مقداری پودر پسته روی خمیرها می ریزیم، سپس سینی را درون فر قرار می دهیم تا شیرینی ها بپزند. حدود ۲۵ تا ۳۵ دقیقه زمان برای پخت شیرینی ها نیاز است.

منبع: چی‌شی


طرز تهیه شیرینی بیساق

 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا