Z.a.H.r.A☆
مدیر تالار ماورا
عضو کادر مدیریت
مدیر تالار انجمن
- امتیاز واکنش
- 9,398
- زمان حضور
- 168 روز 8 ساعت 55 دقیقه
نویسنده این موضوع
موجودات عالم به سه گروه تقسیم میشوند:1.جمادات، 2. نباتات، 3.حیوانات؛که یا دارای عقلند مانند:انسان، فرشتگان و جنّیان و یا فاقد عقل و هوشند مانند: حیوانات و بنابر آیات قرآن کریم موجودی به نام «جنّ» در جهان آفرینش وجود دارد که از نظر تکلیف و شایستگی مورد خطاب پروردگار قرار گرفته، چرا که:
1. سی و چهار بار نام جنّ در قرآن کریم آورده شده است.
2. هفتاد و دومین سوره قرآن به نام این موجود است:«قل اوحی الی انّه استمع نفر من الجنّ…».(سوره جن، آیه 1)
3. احادیث و روایات فراوانی از پیامبر اکرم (ص)، حضرت علی(ع) و امامان در این خصوص وجود دارد.
4.توسط بسیاری از انسانها رؤیت شدهاند.
به آیاتی از قرآن کریم که وجود جنّ را مبرهن میداند،اشاره میشود:
و سپاهیان سلیمان از جن و آدمی و پرنده، گردآمده و به صف میرفتند:«… جنوده من الجنّ و الإنس و الطّیر…».(سوره نمل،آیه 17)
1. سی و چهار بار نام جنّ در قرآن کریم آورده شده است.
2. هفتاد و دومین سوره قرآن به نام این موجود است:«قل اوحی الی انّه استمع نفر من الجنّ…».(سوره جن، آیه 1)
3. احادیث و روایات فراوانی از پیامبر اکرم (ص)، حضرت علی(ع) و امامان در این خصوص وجود دارد.
4.توسط بسیاری از انسانها رؤیت شدهاند.
به آیاتی از قرآن کریم که وجود جنّ را مبرهن میداند،اشاره میشود:
و سپاهیان سلیمان از جن و آدمی و پرنده، گردآمده و به صف میرفتند:«… جنوده من الجنّ و الإنس و الطّیر…».(سوره نمل،آیه 17)
جن یک واقعیت است یا افسانه
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com