- عضویت
- 12/5/21
- ارسال ها
- 1,726
- امتیاز واکنش
- 20,469
- امتیاز
- 418
- محل سکونت
- ☁️
- زمان حضور
- 83 روز 4 ساعت 5 دقیقه
نویسنده این موضوع
طرز تهیه کیک تولد پرطرفدار
روش پخت کیک تولد
ابتدا باید زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کنیم و زرده را با شکر و آب جوش هم میزنیم تا کاملا مخلوط شوند و رنگ آن کرمی رنگ و روشن شود.در حین هم زدن زرده و شکر وانیل را هم اضافه میکنیم تا با بقیه مواد ترکیب شود.وقتی مواد کشدار و غلیظ شد کنار میگذاریم و در ظرفی جداگانه سفیده تخم مرغ را هم میزنیم تا پف کند در حدی که وقتی ظرف را برمیگردانیم از داخل ظرف بیرون نریزد . در این مرحله سفیده و زرده را با هم مخلوط میکنیم و با لیسک به صورت دورانی هم میزنیم تا پف سفیده نخوابد.
در ظرف دیگری آرد را به همراه پودر کاکائو و بیکینگ پودر مخلوط میکنیم و الک میکنیم و روی مواد به تدریج میریزیم .اگر بخواهید کیک ساده درست کنید میتوانید کاکائو را حذف کنید و به مقدار آرد اضافه میکنیم .یعنی آرد باید 100 گرم شود. کف قالب را با کاغذ روغنی می پوشانیم و مواد را داخل آن میریزیم. فر را با دمای 175 درجه سانتی گراد از قبل گرم میکنیم و قالب را به مدت 50 دقیقه داخل فر قرار میدهیم .
کیک آماده شده را بعد از سرد شدن از قالب بیرون بیاورید و از دو یا سه لایه ببرید و تزیین کنید.
برای تزیین خامه قنادی را که به دمای محیط رسیده با هم زن بزنید تا فرم بگیرد و جای پره ی همزن روی خامه باقی بماند. لایه های کیک را با کمپوت و یا قهوه رقیق شده مرطوب کنید و بعد خامه فرم گرفته شده را روی لایه های بریده شده کیک میریزیم و برای روی خامه هم میتوانیم از میوه کمپوتهای مختلف و یا گردو ، ترافل های بیسکویتی استفاده کنید.لایه های کیک را روی هم قرار میدهیم و روی تمام قسمت های کیک را با خامه ی فرم گرفته شده می پوشانیم . البته برای این کار بهتر است از صفحه گردان استفاده کنید تا بتوانید راحت تر خامه را روی کیک بکشید.
برای روی کیک هم میتوانید از گاناش استفاده کنید. و برای درست کردن گاناش هم 130 گرم خامه صبحانه را با شکلات مخلوط میکنیم . به این ترتیب که خامه را روی حرارت ملایم گرم میکنیم و بعد شکلات را به آن اضافه میکنیم و به محض اینکه شکلات را به خامه اضافه کردید خامه را از روی حرارت بر میداریم و تن تن هم میزنیم تا با حرارت خامه شکلات ذوب شود. مخلوط بدست آمده را میتوانید از صافی رد کنید تا اگر دون دون خامه داشت از صافی رد شود و گاناش یکدستی به دست بیاید. گاناش آماده را روی کیک بریزید و با میوه های مختلف تزیین کنید.
روش پخت کیک تولد
ابتدا باید زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کنیم و زرده را با شکر و آب جوش هم میزنیم تا کاملا مخلوط شوند و رنگ آن کرمی رنگ و روشن شود.در حین هم زدن زرده و شکر وانیل را هم اضافه میکنیم تا با بقیه مواد ترکیب شود.وقتی مواد کشدار و غلیظ شد کنار میگذاریم و در ظرفی جداگانه سفیده تخم مرغ را هم میزنیم تا پف کند در حدی که وقتی ظرف را برمیگردانیم از داخل ظرف بیرون نریزد . در این مرحله سفیده و زرده را با هم مخلوط میکنیم و با لیسک به صورت دورانی هم میزنیم تا پف سفیده نخوابد.
در ظرف دیگری آرد را به همراه پودر کاکائو و بیکینگ پودر مخلوط میکنیم و الک میکنیم و روی مواد به تدریج میریزیم .اگر بخواهید کیک ساده درست کنید میتوانید کاکائو را حذف کنید و به مقدار آرد اضافه میکنیم .یعنی آرد باید 100 گرم شود. کف قالب را با کاغذ روغنی می پوشانیم و مواد را داخل آن میریزیم. فر را با دمای 175 درجه سانتی گراد از قبل گرم میکنیم و قالب را به مدت 50 دقیقه داخل فر قرار میدهیم .
کیک آماده شده را بعد از سرد شدن از قالب بیرون بیاورید و از دو یا سه لایه ببرید و تزیین کنید.
برای تزیین خامه قنادی را که به دمای محیط رسیده با هم زن بزنید تا فرم بگیرد و جای پره ی همزن روی خامه باقی بماند. لایه های کیک را با کمپوت و یا قهوه رقیق شده مرطوب کنید و بعد خامه فرم گرفته شده را روی لایه های بریده شده کیک میریزیم و برای روی خامه هم میتوانیم از میوه کمپوتهای مختلف و یا گردو ، ترافل های بیسکویتی استفاده کنید.لایه های کیک را روی هم قرار میدهیم و روی تمام قسمت های کیک را با خامه ی فرم گرفته شده می پوشانیم . البته برای این کار بهتر است از صفحه گردان استفاده کنید تا بتوانید راحت تر خامه را روی کیک بکشید.
برای روی کیک هم میتوانید از گاناش استفاده کنید. و برای درست کردن گاناش هم 130 گرم خامه صبحانه را با شکلات مخلوط میکنیم . به این ترتیب که خامه را روی حرارت ملایم گرم میکنیم و بعد شکلات را به آن اضافه میکنیم و به محض اینکه شکلات را به خامه اضافه کردید خامه را از روی حرارت بر میداریم و تن تن هم میزنیم تا با حرارت خامه شکلات ذوب شود. مخلوط بدست آمده را میتوانید از صافی رد کنید تا اگر دون دون خامه داشت از صافی رد شود و گاناش یکدستی به دست بیاید. گاناش آماده را روی کیک بریزید و با میوه های مختلف تزیین کنید.
•آموزش چند کیک مختلف•
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com